Billur Kalkavan'ın sevgilisi kimdir? Billur Kalkavan kaç yaşında? Billur Kalkavan aşkları

Kanal D'de 2. Sayfa programında Billur Kalkavan'ın sevgilisi kimdir? Billur Kalkavan kaç yaşında? Billur Kalkavan aşkları ile ilgili bilgiler merak edildi.

Billur Kalkavan'ın sevgilisi kimdir? Billur Kalkavan kaç yaşında? Billur Kalkavan aşkları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
14 Şubat 2019 Perşembe 10:58

Billur Kalkavan'ın sevgilisi kimdir? Billur Kalkavan kaç yaşında? Billur Kalkavan aşkları ile ilgili bilgiler Kanal D 2. Sayfa programında gündeme geldi. İşte Billur Kalkavan'ın sevgilisi kimdir? Billur Kalkavan kaç yaşında? Billur Kalkavan aşkları yanıtı. 

Billur Kalkavan'ın sevgilisi kimdir?

Billur Kalkavan Kanal D'de 2. sayfa programına konuk oldu. Billur Kalkavan sevgilimi yatakta bıraktım geldim açıklamasını yaptı. Buğra Bahadırlı ile aşk yaşamaktadır.
Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı kimdir?

Billur Kalkavan kaç yaşında?

Billur Kalkavan'ın kimdiri haberimizde. Türk oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan, 2 Kasım 1962 tarihinde dünyaya geldi. Liseyi Amerika'da tamamladı ve UCLA Üniversitesi'nden psikoloji dersleri aldı. Sinemadaki ilk rolünde, 1969 tarihli "Ayrı Dünyalar adlı" filmde, Erol Taş'ın canlandırdığı kötü adam tarafından fidye için kaçırılan bir çocuğu canlandırdı. 1980'li yıllardan itibaren tiyatroya ağırlık verdi. 2011 senesinde ise reklam projesinde yer aldı. 2011 yılında HTV kanalında 00:00-01:00 arası cinsel hayat ile ilgili bir program yaptı. Hafta içi her gün yayınlanan programa bir uzman katılmakta ve sorulara cevap alınmaktadır. 2012 de ise TV8’de Kenya'da yapılan Trophy Türk adlı yarışma programında yarışmacı olarak yer aldı. Billur Kalkavan, uzun süredir kendisinden 21 yaş küçük olan Buğra Bahadırlı ile birlikte.

Billur Kalkavan aşkları

Billur Kalkavan aşklarıyla gündeme gelmiştir. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar