için kaldı

Beyazıt Öztürk ve Hadise aşk mı yaşıyor?

O Ses Türkiye jürisi Beyazıt Öztürk ve Hadise aşk mı yaşıyor? sorusu Beyazıt Öztürk’ün Hadise’ye sorduğu soru sonrası gündeme geldi. İşte O Ses Türkiye jürisi Beyazıt Öztürk ve Hadise aşk mı yaşıyor? sorusunun yanıtı..

Beyazıt Öztürk ve Hadise aşk mı yaşıyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
13 Aralık 2018 Perşembe 16:20

O Ses Türkiye jürisi Beyazıt Öztürk ve Hadise aşk mı yaşıyor? sorusu Beyazıt Öztürk ve Hadise hayranlarında merak uyandırdı. Sevilen ikilinin birlikte olup olmadığı hakkında birçok insanın kafasında soru işareti oluştu. O Ses Türkiye jürisi Beyazıt Öztürk ve Hadise aşk mı yaşıyor? sorusu O Ses Türkiye yarışmasında Beyazıt Öztürk’ün Hadise’ye sorduğu soru ile gündeme geldi. O Ses Türkiye jürisi Beyazıt Öztürk ve Hadise aşk mı yaşıyor? Detaylar haberimizde…

Beyazıt Öztürk ve Hadise aşk mı yaşıyor?

TV 8’de yayımlanan O Ses Türkiye yarışmasının jüri koltuğunda oturan Beyazıt Öztürk ile Hadise arasında programda ilginç anlar yaşandı. O Ses Türkiye sahnesinde başarılı bir performans sergileyen Arif Erdoğan'ı jüri üyeleri takımlarına katmak için mücadele ederken, Beyaz'ın Hadise'ye sorduğu soru Beyazıt Öztürk ve Hadise aşk mı yaşıyor? sorusunu akıllara getirdi

Hadise, sahnede bulunan Arif Erdoğan'a tam vaatte bulunurken Beyaz araya girdi ve 'Çok içten bir şey söyleyeceğim. Hadise benimle sevgili olur musun?' dedi. Beyaz'ın bu teklifi sonrası Hadise ve seyirciler büyük şaşkınlık yaşadı. Beyaz'ın sözleri karşısında donup kalan Hadise teklifin şaka olduğunu anlayınca 'Ben ne soru gelirse gelsin büyüklere saygı duyarak dinlerim' dedi.

 Acun Ilıcalı'nın ifşa ettiği video

Hadise ile Beyaz aşk mı yaşıyor? sorusu daha önce bir programda Beyaz’ın şaka amaçlı Hadise’ye ‘sevgilim olur musun?’ diye sorması ile başlamıştı.

Acun Ilıcalı Instagram’dan bir video yayımladı. Görüntüde Hadise, Acun Ilıcalı'nın kendilerini çektiğini fark ettiği anda "Acun ne yapıyorsun?" diyerek tepki gösteriyor. Ünlü şarkıcı ardından Ilıcalı'nın "Evet hazır mısın?" sorusuna, "Hayır hazır değilim" yanıtını veriyor. Bu iddia Beyaz ve Hadise’nin aşk yaşadığı iddiasını güçlendirdiği öne sürüldü.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar