Beşiktaş Sivasspor canlı izle - Beşiktaş Sivasspor şifresiz izle

Beşiktaş Sivasspor canlı izle, Beşiktaş Sivasspor şifresiz izle bilgileri Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 12. hafta karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. Beşiktaş Sivasspor canlı izle, Beşiktaş Sivasspor şifresiz izle bilgilerini sizler için derledik.

Beşiktaş Sivasspor canlı izle - Beşiktaş Sivasspor şifresiz izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
11 Kasım 2018 Pazar 13:09

Beşiktaş Sivasspor canlı izle, Beşiktaş Sivasspor şifresiz izle bilgileri Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 12. hafta maçının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Beşiktaş Sivasspor canlı izle, Beşiktaş Sivasspor şifresiz izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmayı Hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. İşte Beşiktaş Sivasspor canlı izle, Beşiktaş Sivasspor şifresiz izle bilgileri...

Beşiktaş Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Vodafone Park'ta oynanacak Beşiktaş Sivasspor maçı 11 Kasım Pazar günü saat 20:30'da başlayacak. Karşılaşma beIN SPort 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Tolga, Necip, Pepe, Vida, Caner, Quaresma, Atiba, Dorukhan, Oğuzhan, Babel, Love

Sivasspor: Tolgahan, Douglas, Bjarsmyr, Braz, Ziya, Hakan, Rybalka, Medjani, Emre, Robinho, Kone

Beşiktaş Sivasspor şifresiz canlı izle

Beşiktaş Sivasspor canlı izle - Beşiktaş Sivasspor şifresiz izle

Beşiktaş Sivasspor maçı hakemi

Beşiktaş Sivasspor maçını Hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu'nun
yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Asım Yusuf Öz yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Özgür Yankaya olacak. Mücadelenin VAR hakemliğini ise Halis Özkahya ve Barış Şimşek üstlenecek.

Süper Lig'de 25. randevu

Beşiktaş ile Sivasspor, Süper Lig’de bugün 25. kez karşılaşacak. İki takım arasında geride kalan 24 lig maçında Beşiktaş 12, Sivasspor 7 galibiyet aldı, 5 karşılaşma da berabere sonuçlandı.

İstanbul'da oynanan maçlar

Taraflar arasında Beşiktaş'ın ev sahipliğinde oynanan lig maçlarında galibiyet sayısı bakımından siyah-beyazlıların tek farklı üstünlüğü bulunuyor. Beşiktaş, 11'i İstanbul'da, biri Ankara'da olmak üzere ev sahipliği yaptığı 12 lig maçında Sivasspor'u 5 kez yenerken, 4'ünü yitirdi, 3'ünde berabere kaldı.

Sahasındaki son 3 randevuda rakibini mağlup eden Beşiktaş'ın ev sahipliğindeki maçlarda siyah-beyazlılar 20, kırmızı-beyazlılar 14 gol attı.

Maçlar hiç golsüz bitmedi

Taraflar arasındaki 24 lig maçından hiçbiri golsüz bitmedi. İki takım da geride kalan maçlarda beşer kez gol yollarında suskun kalırken, 0-0'lık sonuca rastlanmadı.

Kartal'da eksiklikler

Beşiktaş’ta Gary Medel geçen hafta M.Başakşehir maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşmüştü. Sivasspor maçında takımını yalnız bırakacak olan Medel’in yanı sıra 3 futbolcu daha kadroda yer alamayacak. Genk maçında sakatlanan Jeremain Lens tedavi ve bireysel çalışma sürecine devam eden Adriano ve Gökhan Töre de maç kadrosunda olmayacak. Beşiktaş’ta ayrıca Caner Erkin Sivas maçı öncesinde 3 sarı kart ile ceza sınırında bulunuyor.

Quaresma formasına kavuşuyor

Ligde inişli çıkışlı bir grafik sergileyen siyah-beyazlı ekipte skor katkısı en yüksek oyunculardan biri olan Ricardo Quaresma’nın kart cezası sona erdi. Sarı kart cezalısı olduğu için Medipol Başakşehir maçında görev yapamayan Portekizli futbolcu, teknik direktör Şenol Güneş’in görev vermesi halinde yarınki mücadelede görev yapabilecek.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar