Beşiktaş Galatasaray maç sonu çalan kına müziği nedir?

Vodafone Park’ta Beşiktaş Galatasaray maç sonu kına gecesi müziği çaldı. Beşiktaş Galatasaray maçı sonrası çalan kına gecesi müziği dinle..

Beşiktaş Galatasaray maç sonu çalan kına müziği nedir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
3 Aralık 2018 Pazartesi 10:41

Vodafone Park'ta Beşiktaş Galatasaray maçı sonrasında Galatasaray'a müzikli gönderme yapıldı. Peki ya maç sonrası hangi kına gecesi müziği çalındı. İşte Beşiktaş Galatasaray maçı sonrası çalan kına gecesi müziği..

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray'ı 1-0 yendi. Maç sonrasında sahada hiç beklenmedik bir şey yaşandı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş - Galatasaray derbisinin öncesinde Vodafone Park'ta ilginç görüntüler yaşandı. Statta Yung Felix'in seslendirdiği Loco Loco şarkısı çalındı. Beşiktaş taraftarları da çalınan şarkıya eşlik ederek büyük coşku yaşadı. Ayrıca Vodafone Park'ta Galatasaray'ın Rusya'dan mağlup dönmesine bir gönderme olarak Rusya halk şarkısı olan Kalinka çalındı. Maç sonunda ise Vodafone Park'ta "Bir Aslan miyav dedi" şarkısı çalıyor. Ayrıca Galatasaray'ın antrenmanına gönderme olarak kına gecelerinde çalan "Yüksek yüksek tepeler" türküsü çalındı.

Beşiktaş Galatasaray maçı sonrası çalan kına gecesi müziği dinle

Yüksek Yüksek Tepelere dinle

Yung Felix - Loco ft. Poke & Dopebwoy

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar