Beren Saat Hazal Kaya'nın düğününe neden katılmadı? Beren Saat Hazal Kaya küs mü?

Beren Saat Hazal Kaya'nın düğününe neden katılmadı? Beren Saat Hazal Kaya küs mü? soruları Kanal D'nin 2. sayfa programında gündeme geldi. İşte Beren Saat Hazal Kaya detayları.

Beren Saat Hazal Kaya'nın düğününe neden katılmadı? Beren Saat Hazal Kaya küs mü?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
11 Şubat 2019 Pazartesi 10:57

Beren Saat Hazal Kaya'nın düğününe neden katılmadı? Beren Saat Hazal Kaya küs mü? sorusu Kanal D 'nin 2. sayfa programında gündeme geldi. Herkes Beren Saat Hazal Kaya'nın düğününe neden katılmadı? Beren Saat Hazal Kaya küs mü? bu soruların yanıtını araştırıyordu. İşte Beren Saat Hazal Kaya'nın düğününe neden katılmadı? Beren Saat Hazal Kaya küs mü? sorularının yanıtı. 

Beren Saat Hazal Kaya'nın düğününe neden katılmadı?

Beren Saat ve Hazal Kaya Aşk-ı Memnu'da rol almıştı. Beren Saat Hazal Kaya'nın üvey annesini canlandırıyordu. Beren Saat Amerika'da olduğunu gerekçe göstererek düğüne katılmadığını belirtse de gerçek ise bambaşkaydı. Hazal Kaya Beren Saat'i düğününe davet etmemiştir. Çünkü Beren Saat Kenan Doğulu ile evlenirken Hazal Kaya'yı düğününe davet etmemiştir. 

Beren Saat Hazal Kaya küs mü?

Selçuk Yöntem ve Kıvanç Tatlıtuğ katılmıştı. Nebahat Çehre katılmamıştır. Beren Saat de katılmamıştır. Beren Saat Amerika'da olduğu gerekçesiyle Nebahat Çehre ise gribal enfeksiyon yüzünden katılmamıştır. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar