Belçim Bilgin ile Yılmaz Erdoğan Boşandı mı? Neden Boşandılar?

Belçim Bilgin ile Yılmaz Erdoğan Boşandı mı? Neden Boşandılar? Magazin gündemine bomba gibi düşen haberde Yılmaz Erdoğan Belçim Bilgin ile 10 gün önce boşandıklarını açıkladı

Belçim Bilgin ile Yılmaz Erdoğan Boşandı mı? Neden Boşandılar?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
13 Aralık 2018 Perşembe 10:18

Tiyatro oyuncusu ve yazarı Yılmaz Erdoğan dün akşam sunucu Esra Erol ve Esra Erol'un eşi ile birlikte bir mekanda yemek yedi.

Yemek yedikleri restrandan ayrılırken gazetecilerin Belçim Bilgin ile ayrıldıklarına dair çıkan haberin doğru olup olmadığını Yılmaz Erdoğan'a sordular. Yılmaz Erdoğan haberlerin doğru olduğunu 2006 yılında evlendikler Belçim Bilgin ile 10 gün önce boşandıklarını açıkladı. 

Yılmaz Erdoğan ile Belçim Bilgin Boşandı mı?

Uçankuş Tv muhabirinin sorduğu Belçim Hanım ile Çağlayan Adliyesi'nde boşandığınıza dair haberler var bu konu hakkında ne bir youm yapacak mısınız diye sorduğu Yılmaz Erdoğan soruya gülümseyerek cevap verdi: Haber doğru ancak adliye yanlış. Çok sevgi ve saygı dolu bir ayrılık oldu. Adliyeye el ele girdik kol kola çıktık siz çok geç kaldınız haber için açıklamasını yaptı. 

2006 Yılında Evlenmişlerdi

10 gün önce boşanan Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin'in evlilik haberleri de boşanma haberleri gibi gündeme bomba gibi düşmüştü. 12 yıl önce dünya evine giren çiftin bu evliliklerinden Nazım Rodin adını verdikleri bir de erkek çocukları var.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar