Behzat Ç Blutv 1 bölüm izle - Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi ilk bölüm izle

Behzat Ç artık BluTv'de yayınlanacak. İlk bölüm galası dün akşam yapılan Behzat Ç'nin 1. sezonu BluTv'de yayınlandı. Behzat Ç Blutv 1 bölüm izle - Behzat Ç ilk bölüm izle ile ilgili bilgileri sizler için derledik. İşte Behzat Ç Blutv 1 bölüm izle - Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi ilk bölüm izle.

Behzat Ç Blutv 1 bölüm izle - Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi ilk bölüm izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
25 Temmuz 2019 Perşembe 14:57

Behzat Ç Blutv 1 bölüm izle - Behzat Ç ilk bölüm izle ile ilgili bilgiler haberimizde. 6 yıl aradan sonra sevenleriyle buluşacak 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi' dizisinin galası gerçekleştirildi. Dizi, yarından itibaren BluTV'de izleyicilerin karşısına çıkacak. Behzat Ç Blutv 1 bölüm izle - Behzat Ç ilk bölüm izle.

Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi ilk bölüm izle

Behzat Ç'nin blutv özel yapımını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. 

BLUTV Behzat Ç izle

Inter Medya'nın yapımcılığında, Ercan Mehmet Erdem'in kaleme aldığı, Serdar Akar'ın yönetmenliğini üstlendiği ve Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde yer aldığı BluTV özel yapımı olarak geri dönen ‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi'nin galası dün gece Swissotel The Bosphorus'da yapıldı.

‘Kendine Has'ın sponsorluğunda gerçekleşen geceye dizinin oyuncularından Erdal Beşikçioğlu, Canan Ergüder, Güven Kıraç, Belçim Bilgin, Berkan Şal, Kemal Burak Alper, Hüseyin Sevimli, Ayça Eren, İlkyaz Arslan, Eray Eserol, Rıdvan Aybars Düzey, Gülşah Çomoğlu, Kadir Çelik ve Nazlı Kar gibi isimler katılırken basının karşısına çıkan ekip Behzat Ç.'nin 6 yıl sonra dönüşüyle yaşadıkları heyecanı dile getirdiler.

Dizinin birinci bölümünün izlenmesinin ardından Can Gox konseriyle misafirler gece boyunca eğlenirken dizide Behzat Amirin kıymetlisi Kırmızı Vosvos da mekanda davetlilerin ilgi odağı oldu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar