için kaldı

Başakşehir Galatasaray şifresiz canlı izle - Başakşehir Galatasaray maçı ücretsiz bedava izle

Başakşehir Galatasaray şifresiz canlı izle -Başakşehir Galatasaray maçı ücretsiz bedava izle. Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 16. hafta karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. İşte Başakşehir Galatasaray şifresiz canlı izle - Başakşehir Galatasaray maçı ücretsiz bedava izle.

Başakşehir Galatasaray şifresiz canlı izle - Başakşehir Galatasaray maçı ücretsiz bedava izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
15 Aralık 2018 Cumartesi 15:44

Başakşehir Galatasaray şifresiz canlı izle - Başakşehir Galatasaray maçı ücretsiz bedava izle bilgileri Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 16. hafta maçının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Başakşehir Galatasaray şifresiz canlı izle - Başakşehir Galatasaray maçı ücretsiz bedava izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmayı hakem Ümit Öztürk yönetecek. İşte Başakşehir Galatasaray şifresiz canlı izle - Başakşehir Galatasaray maçı ücretsiz bedava izle bilgileri...

Başakşehir Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Başakşehir Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? sorusunun yanıtı netleşti. Süper Lig'in 16. haftasında 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda saat 19:00'da başlayacak maçı hakem Ümit Öztürk yönetecek. Başakşehir'in Spor Toto Süper Lig'in 16. hafta maçında Galatasaray'u konuk edeceği karşılaşmanın TV Yayını beIN Sports 1, İnternet yayını beIN Connect'ten canlı yayınlanacak. Ayrıntılar azonceoldu.com'da olacak.

 

Muhtemel 11'ler

Başakşehir: Mert- Caiçara, Attamah, Epureanu, Clichy, Mahmut, Emre, Visca, İrfan, Arda (Napoleoni), Bajic

Galatasaray: Muslera- Mariano, Serdar, Ozan, Nagatomo, Fernando, Ndiaye, Rodrigues, Onyekuru, Feghouli, Eren

Başakşehir Galatasaray şifresiz canlı izle

Başakşehir Galatasaray şifresiz canlı izle - Başakşehir Galatasaray maçı ücretsiz bedava izle

Başakşehir Galatasaray maçı hakemi

Başakşehir Galatasaray maçını hakem Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk'ün yardımcılıklarını Asım Yusuf Öz ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak Serkan Çınar görev alacak. 

Başakşehir Galatasaray maçı öncesi detaylar

Teknik direktör Fatih Terim ile antrenör Hasan Şaş, cezaları nedeniyle kulübede yer alamayacak. Ligdeki Fenerbahçe derbisinden sonra Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Fatih Terim'e toplamda 10, Hasan Şaş'a ise 8 maç men cezası verildi. Terim, Süper Lig'de Kayserispor, Atiker Konyaspor, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor ile Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Keçiörengücü karşılaşmalarında takımının başında yer almayarak cezasının 5 maçlık bölümünü çekti. Medipol Başakşehir müsabakasında da saha kenarında olamayacak tecrübeli teknik adamın 4 maç cezası kalacak. Hasan Şaş'ın ise Medipol Başakşehir mücadelesi haricinde 2 maçlık daha cezası bulunuyor.

Galatasaray sadece 2 kez galip geldi

Galatasaray, son 12 resmi maçının sadece 2'sinde galip gelebildi. Sarı-kırmızılı takım, bu karşılaşmalardan 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyetle ayrıldı. Bu dönemde Süper Lig'de sadece Kayserispor maçını kazanan Galatasaray; Bursaspor, Fenerbahçe, Atiker Konyaspor ve Çaykur Rizespor'la berabere kalıp, Evkur Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş'a yenildi.


UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de Schalke 04 ile evinde berabere kalan sarı-kırmızılı takım, Alman ekibine deplasmanda mağlup oldu. Galatasaray, bu kulvarda Lokomotiv Moskova'ya deplasmanda ve Porto'ya sahasında kaybetti. Sarı-kırmızılı takım, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise TFF 2. Lig ekibi Keçiörengücü ile yaptığı maçı kazandı.

Başakşehir Galatasaray maçı sakatlar ve cezalılar

Başakşehir'da kırmızı kart cezası bulunan Manuel Da Costa ve sakatlığı devam eden Alparslan yer almayacak. 

Konuk ekip Galatasaray'daysa cezalı Donk ve sakatlıkları bulunan Emre, Sinan Belhan'da yer almayacak. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar