Baş ağrısı pozu akımı nedir, nasıl yapılır? Kerimcan Durmaz’dan baş ağrısı pozu

Son yıllarda sosyal medyanın fenomeni olan Kerimcan Durmaz dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Kerimcan Durmaz’ın son paylaşımı olan baş ağrısı pozundan sonra baş ağrısı pozu akımı nedir, kimin çıkarttığı ve nasıl yapıldığı soruları sorulmaya başladı. İşte akıma dair detaylar..

Baş ağrısı pozu akımı nedir, nasıl yapılır? Kerimcan Durmaz’dan baş ağrısı pozu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
30 Temmuz 2018 Pazartesi 10:24

Sosyal medya hesabından paylaştığı videolarla milyonlarca kişi tarafından takip edilen Kerimcan Durmaz'ın slip mayolu fotoğrafı sosyal medyada olay oldu. Durmaz'ın paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Sosyal medyanın ilginç trendlerinden olan "Baş ağrısı" pozu akımına Kerimcan Durmaz'da uydu. Durmaz, elini başına koyarak yeşil slip mayosuyla poz verdi.

KERİMCAN DURMAZ KİMDİR?

2 Kasım 1994 Sarıyer doğumlu Kerimcan Durmaz Türk DJ, makyör ve sosyal medya fenomeni. 2015'ten itibaren Periscope ve Snapchat'te yaptığı paylaşımlarla Türkiye'de ün kazanarak bir internet ünlüsü hâline geldi. Annesi ev hanımı, babası restoran işletmecisidir. İki ablası vardır. Çekimleri Aralık 2016'da başlayacak bir sinema filminde başrolde yer almak üzere teklif aldı. 2016-17 yayın döneminde TV8'de ekrana gelen İşte Benim Stilim yarışmasının yedinci sezonunda jüri üyeliği yapmaya başladı. 30 Kasım 2016'da Samsun'da sahne aldığı bir mekânda LGBT'lere yönelik şiddete uğradı ve yaralandı. Durmaz, bazı köşe yazarları tarafından yalnızca cinsel yönelimi nedeniyle ünlü olduğu ve eşcinselliği "tek tipleştirdiği" gerekçesiyle eleştirilmektedir.

KERİMCAN DURMAZ'IN BAŞ AĞRISI AKIMI POZU

Televizyon çalışmaları

İşte Benim Stilim - jüri üyesi

BAŞ AĞRISI POZU AKIMINA UYAN ÜNLÜLER

BAŞ AĞRISI POZU AKIMI NEDİR, NASIL YAPILIR?

Sosyal medyada gün geçmiyor ki yeni bir akım çıksın. Sosyal medyanın yeni akımlarından biri de baş ağrısı pozu akımı. Bambi pozları, tuvalet aynası fotoğraflarından sonda Instagram’ın yeni trendi, migren pozu. Makyaj sanatçısı Nam Vo ile özdeşleştirilen bu yeni pozu vermek için, elinizle başınızı tutarak bir çerçeve yapmanız gerekiyor. Yüzünüzü sıkılaştıran ve elmacık kemiklerinizi ortaya çıkararak kaşınızı kaldıran bu poz doğal bir yüz sıkılaştırma işlemi gibi. Bella Hadid, Gigi Hadid ve Kendall Jenner gibi son dönemlerin en popüler modellerinin, Instagram’da bu pozları paylaştıklarını görebilirsiniz. Burada asıl amaç gerçekten başınız ağrıyormuş gibi ya da migreniniz tutmuş gibi poz verip dikkati yüzünüze çekmek. Siz de bu trende uyum sağlayarak bu tarz bir Instagram paylaşımınız olsun istiyorsanız tek yapmanız gereken elinizi başınıza koyup poz vermek.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar