için kaldı

Barcelona PSV Eindhoven şifresiz canlı izle - Barcelona PSV Eindhoven Az TV İdman TV canlı izle

Barcelona PSV Eindhoven şifresiz canlı izle, Barcelona PSV Eindhoven Az TV İdman TV canlı izle bilgileri Şampiyonlar Ligi karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. Barcelona PSV Eindhoven şifresiz canlı izle, Barcelona PSV Eindhoven Az TV İdman TV canlı izle bilgilerini sizler için derledik.

Barcelona PSV Eindhoven şifresiz canlı izle - Barcelona PSV Eindhoven Az TV İdman TV canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
18 Eylül 2018 Salı 14:11

Barcelona PSV Eindhoven şifresiz canlı izle, Barcelona PSV Eindhoven Az TV İdman TV canlı izle bilgileri bilgileri Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk hafta maçının başlamasına saatle kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Barcelona PSV Eindhoven şifresiz canlı izle, Barcelona PSV Eindhoven Az TV İdman TV canlı izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmanın yayınlanacağı kanal henüz açıklanmış değil. İşte Barcelona PSV Eindhoven şifresiz canlı izle, Barcelona PSV Eindhoven Az TV İdman TV canlı izle bilgileri...

Barcelona PSV Eindhoven maçı saat kaçta, hangi kanalda

Camp Nou'da oynanacak Barcelona PSV Eindhoven Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk hafta maçı bu akşam TSİ 19.55'te başlayacak. Karşılaşmanın Türkiye'de hangi kanalda yayınlanacağı ise henüz belli olmasa da İspanya'da Movistar+ ve Movistar Liga de Campeones 1 kanalları ile Hollanda'da Ziggo Sport Voetbal ve Veronica TV kanalları müsabakayı canlı yayınlayacak.

Muhtemel 11'ler

Barcelona: Ter Stegen; Roberto, Piqué, Umtiti, Alba; Rakitić, Busquets, Coutinho; Dembélé, Suárez, Messi

PSV: Zoet; Angeliño, Viergever, Schwaab, Dumfries; Hendrix, Rosario; Bergwijn, Pereiro, Lozano; De Jong

Barcelona PSV Eindhoven Az TV şifresiz canlı izle

http://www.idmantv.az/canli/idman-canli-yayim.htm

Barcelona PSV Eindhoven İdman TV şifresiz canlı izle

Barcelona PSV Eindhoven şifresiz canlı izle - Barcelona PSV Eindhoven Az TV İdman TV canlı izle

Barcelona-PSV Eindhoven maçı hakemi

Barcelona-PSV Eindhoven maçını Yunan hakem Tasos Sidiropoulos yönetecek. Sidiropoulos'un yardımcılıklarını ise Polychronis Kostaras ve Lazaros Dimitriadis yapacak.

Maçlar artık 21.45'te oynanmayacak

Şampiyonlar Ligi’nde bu akşamki maçlarla birlikte yeni saat uygulaması devreye girecek. Daha önce Avrupa’nın 1 numaralı organizasyonunda maçlar Türkiye saatiyle (TSİ) 21.45’te başlıyordu. Sadece Rusya’daki maçlar hava şartları ve saat farkı sebebiyle mücadeleler TSİ 19.00’da oynanıyordu. Geçen sezon ülkemizde saatler geri alınmadığı için deplasmandaki maçlar 22.45’te, iç sahadaki mücadeleler ise UEFA’nın ayarlaması sonrası 20.00’de başlamıştı. Yeni uygulamayla artık maçların saatleri TSİ 19.55 ve 22.00 olacak. Örneğin B Grubu’nda Barcelona-PSV Eindhoven ve İnter-Tottenham karşılaşmaları TSİ 19.55’te, yerel saatle ise 18.55’te oynanacak. Tottenham taraftarları ise İnter maçı için yerel saatle 17.55’te ekran başına geçecekler.

Yeni sezona yeni top

​Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde yepyeni bir topla karşılaşmalar oynanacak. Daha önce siyah ve beyaz renklerin ağırlıkta olduğu topun yerine mavi ve beyaz renklerin yer aldığı bir top tasarlandı. Adidas’ın ürettiği futbol topu ünlü yıldız panelli tasarımın farklı bir versiyonu olarak dikkat çekiyor. Topun dikişsiz yüzeyi, hakimiyeti artıran temas ve havalanış özelliklerini güçlendiren dokulu bir dış kaplamaya sahip. Topun fiyatı ise yaklaşık 450 TL.

Barcelona'da son durum

Geçen sezon İspanya Primera'yı şampiyon tamamlayan ancak Şampiyonlar Ligi'nde beklentilerin altında kalan Barcelona bu sezon kupayı istiyor. Sezon başında Sevilla'yı 2-1 yenerek İspanya Süper Kupası'nı kazanan ve sezona iyi başlayan takım, ligde de fırtına gibi bir başlangıç yaptı. İlk hafta Deportivo Alaves'i 3-0 yenen Katalanlar, ikinci hafta Real Valladolid deplasmanında 1-0 kazandı. Ligde 3. hafta evinde Huesca'yı konuk eden Barça rakibini 8-2 ile devirirken, ligin son haftasında ise deplasmanda Real Sociedad'ı 2-1 yendi.

PSV Eindhoven'da son durum

Hollanda Eredivisie'nin son kazananı PSV Eindhoven, Phillip Cocu'nun Fenerbahçe'nin başına geçmesinin ardından yoluna Mark van Bommel ile devam ediyor. Sezon başında Hollanda Süper Kupası'nda 0-0 biten maçta penaltılarla ezeli rakibi Feyenoord'a yenilen takım, buna rağmen lige çok iyi başlangıç yaptı. Açılışı Utrecht karşısında aldığı 4-0'lık galibiyetle yapan PSV, ikinci hafta Fortuna Sittard'ı, üçüncü hafta ise PEC Zwolle'yi 2-1 yendi. Ligin 4. haftasında evinde Willem II'yi 6-1 yenen takım, son hafta ise ADO Den Haag deplasmanında 7-0 kazanarak şov yaptı.

Maç öncesi istatistikler

Barcelona ve PSV, Şampiyonlar Ligi'nde 1997/98 sezonundaki grup maçlarının ardından ilk kez karşılaşacak. O maçların ikisi de 2-2'lik skorlar ile tamamlanmıştı.

Barcelona ve PSV tarihlerindeki yedinci karşılaşmalarına hazırlanıyor. Barcelona önceki altı maçın sadece birinde sahadan yenik ayrılmıştı (2G 3B). PSV'nin rakibini yendiği tek maç 1977/78 sezonu UEFA Kupası yarı final ilk maçıydı (0-3).

PSV, Avrupa kupalarında Barcelona deplasmanında maç kazanamadı (1B 2M).

Evinde PSV'yi sadece bir maçta yenebilen Barcelona (2B), daha önce sadece üç rakibine karşı Avrupa arenasında oynadığı ilk dört iç saha maçında birden fazla galibiyet elde edememişti: against Bayern Münih (1), Real Madrid (1) ve Liverpool (0).

Barcelona, Camp Nou'da oynadığı son 26 Şampiyonlar Ligi maçının 24'ünü kazandı ve hiç yenilmedi (2B). Barca, evinde en son Bayern Münih'e mağlup olmuştu (0-3, Mayıs 2013).

PSV, Şampiyonlar Ligi'nde sekiz maçtır kazanamıyor (4B 4M). Hollanda ekibi, bu sezon turnuvada mücadele eden takımlar arasında en uzun süreli kazanamama serisinin sahibi olan dört takımdan biri (Borussia Dortmund, Monaco ve Club Brugge ile birlikte).

PSV, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son16 deplasman maçının sadece birini kazanabildi (4B 11M). Bu süre boyunca elde ettikleri tek deplasman galibiyeti Kasım 2007'de CSKA Moskova karşısında gelmişti.

Barcelona teknik direktörü Ernesto Valverde, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalden ötesini göremedi.

PSV'nin teknik direktörü Mark van Bommel, Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona formasıyla dokuz maça çıktı ve 2006'daki final maçında Arsenal karşısında 61 dakika sahada kaldı.

Daha önce PSV ile Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez maça çıkan dokuz teknik direktörün sadece ikisi, turnuvadaki ilk maçlarını kazanmayı başarabildi (1998'de Bobby Robson & 2015'te Phillip Cocu).

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar