Barbara Palvin kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne?

Barbara Palvin kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne? Victoria’s Secret, 2019 yılının en son meleğini resmen açıkladı. Peki Barbara Palvin kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne? sorularının yanıtları haberimizde.

Barbara Palvin kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
14 Mart 2019 Perşembe 19:30

Barbara Palvin kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne? Victoria’s Secret, 2019 yılının en son meleğini resmen açıkladı. Peki Barbara Palvin kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne? sorularının yanıtları haberimizde.

Victoria’s Secret 2019 yılının en son meleği Barbara Palvin oldu. Dünyanın en beğenilen modellerinden birisi olan Barbara Palvin, güzelliğiyle görenleri büyülüyor. Karşınızda yepyeni bir melek! Her modelin hayali olan; eğlenceli, seksi ve sofistike bir dünyanın kapılarını açan Victoria’s Secret 2019 yılının en son meleğini açıkladı. Podyumlarda sık sık boy gösteren güzel model Barbara Palvin, Victoria’s Secret’ın yeni meleği olarak kanatlarına kavuştu. İlk kez 12 yaşında keşfedilen Macar model, ilk çıkışını 2010 yılında Prada defilesi ile Milano’da yaptı.

Barbara Palvin Instagram

Victoria’s Secret 2019 en son meleği olan  Barbara Palvin'in Instagram adresi @realbarbarapalvin . Güzel modelin an itibariyle Instagram'da 11 milyon takipcisi var. Barbara Palvin ise Instagram üzerinde 243 kişi takip ediyor.

Barbara Palvin Instagram

Barbara Palvin kimdir?

8 Ekim 1993’de Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de dünyaya gelen Barbara Pavlin, 2006 yılında, 13 yaşındayken Budapeşte sokaklarında annesiyle birlikte gezerken keşfedildi. Keşfedildikten sonra ilk fotoğraf çekimi o yıl “Spur Magazine” için olmuştur. Hemen arkasından Asya’ya taşınıp modellik kariyerine orada devam etmiştir. O tarihten beri L’Officiel, Vogue Rusya, Glamour Hungary ve Jalouse Magazine’in kapaklarında yer almış, Armani Exchange, H&M, Victoria’s Secret, Pull and Bear ve Mavi gibi dünyaca ünlü markalar için modellik yapmıştır. Şubat 2012’de ise L’Oreal Paris’in elçisi olmuştur.

İlk defile tecrübesi Şubat 2010’da Milan Moda Haftası (Milan Fashion Week)’te Prada içindi. Ayrıca Louis Vuitton, Miu Miu, Nina Ricci, Emanuel Ungaro, Christopher Kane, Julien MacDonald, Jeremy Scott, Vivienne Westwood, Etro gibi markaların defilelerine çıkmış, 2011 yılında Chanel’in sonbahar öncesi defilesinin açılışında bulunmuştur.

2012 yılında düzenlenen Victoria’s Secret Fashin Show’da takvim  kızı olarak yer almasıyla dünya çapında ün kazandı. Ardından Victoria Secret Swim 2013 Kataloğu’nda yer alan Pavlin, 2014 yılında gösterime giren “Hercule” filminin oyuncuları arasında da yer aldı. Güzel model son olarak, Elle Brazil ve Vogue Portugal dergilerinin 2015 Ocak sayılarının kapağında yer aldı.

models.com’un Top 50 Models Women anketinde 40. seçildi. Yine 2013 yılında models.com “Money Girls” listesinde 23.sırada yer aldı.

Kendisi çoğunlukla ünlü Rus model Natalia Vodianova ve Amerikalı aktris Brooke Shields ile karşılaştırılmakta. İngiliz Vogue editörü Miranda Almond onun için “Onu seçtik çünkü o kesinlikle ince bir güzelliğe sahip, genç Brooke Shields ve Natalia Vodianova arasında bir görüntüsü var.” demiştir. Vodianova ve Kate Moss’u sevdiği modeller olarak belirtmiştir.

Anadili Macarca’nın yanı sıra İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

Tam Adı

Barbara Palvin

Doğum Tarihi
8 Ekim 1993

2018 Yılına Göre Yaşı
25 Yaşında

Güneş Burcu
Terazi

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar