Milli piyango ikramiyesiyle metrobüs satın almak isteyen Bahattin Çağış kimdir?

Son günlerde sosyal medyada dolaşan video ile milli piyango ikramiyesiyle metrobüs satın almak isteyen Bahattin Çağış kimdir? sorusu gündeme geldi. Peki ama Bahattin Çağış kimdir, kaç yaşında, hayali ne, piyango çıktı mı? İşte o vatandaş!

Milli piyango ikramiyesiyle metrobüs satın almak isteyen Bahattin Çağış kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
1 Ocak 2019 Salı 15:22

Milli piyango ikramiyesiyle metrobüs satın almak isteyen Bahattin Çağış kimdir? sorusu sosyal medyada viral videolar arasına giren haber videosu ile gündeme geldi. Milli Piyango haberi için Eminönü'ne giden CNN TÜRK muhabiri Fulya Öztürk ve kameraman Halil Kahraman, bir metrobüs yolcusunun hayalini dinledi. Peki ama Bahattin Çağış kimdir, kaç yaşında, hayali ne, piyango çıktı mı? Muhabir ve kameramanın bile dinlerken kendilerini gülmekten alamaması sosyal medyada gündem olmuştu. İşte Milli piyango ikramiyesiyle metrobüs satın almak isteyen Bahattin Çağış kimdir? yanıtı. 

Bahattin Çağış kimdir, kaç yaşında, hayali ne, piyango çıktı mı?

Bahattin Çağış kimdir, kaç yaşında, hayali ne, piyango çıktı mı? sorusu işte bu haberde yanıt buluyor. En büyük hayalinin kendine özel metrobüs almak olduğunu söyleyen metrobüs yolcusu, "İstanbul gibi büyük bir şehirde benim en büyük hayalim kendime özel metrobüs almak. Sırf, ayakta işe gidip gelmemek için. Hangi gün oturacağım onu düşünüyorum. Yaklaşık 5 yıldır her sabah oturabilme umuduyla evden çıkıyorum ama bir şekilde oturamıyorum. Oturarak eve gitmenin duygusunu yaşamak istiyorum. Bir gün boş koltuk buldum, oturdum. Onda da yaşlı bir amca denk geldi, 'Evladım yer verir misin?' dedi. 'Tabii ki' dedim. 3-5 saniye oturdum. Amca da tesadüfen son durağa kadar inmedi. Hep böyle ayakta gittim" dedi.

Milli piyango ikramiyesiyle metrobüs satın almak isteyen Bahattin Çağış kimdir?

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Milli piyango ikramiyesiyle metrobüs satın almak isteyen Bahattin Çağış ile metrobüste buluştu. İmamoğlu sosyal medya hesabından Bahattin Çağış ile görüşmesini “Milli Piyango’dan ikramiye çıkarsa, kendime metrobüs alacağım” diyen Bahattin Çağış hemşehrimle yılın ilk gününe beraber başladık. Tatil olduğu için metrobüste oturabildik, sohbet edip dertleştik. Ulaşım başta, İstanbul’un tüm sorunlarını konuşarak ve anlayarak çözeceğiz.'' cümleleriyle paylaştı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar