Babil dizisi ne zaman? Babil dizisi hangi kanalda? Babil dizisi oyuncuları kim?

Dizi severlerin heyecanla beklediği ve güçlü kadrosuyla dikkat çeken Babil dizisinin ilk bölümü ne zaman? Babil dizisi kaç bölümden oluşuyor? Babil dizisinin oyuncuları kim? Babil dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

Babil dizisi ne zaman? Babil dizisi hangi kanalda? Babil dizisi oyuncuları kim?
Son Güncelleme: 7 Kasım 2019 Perşembe 21:49
7 Kasım 2019 Perşembe 21:05

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin ilk fragmanı yayınlandıktan sonra güçlü kadrosu ve merak uyandıran konusu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ekranlara iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan Babil dizisi yayınlanacağı tarihten itibaren gündeme damga vuracak gibi duruyor. Şimdiden adından çokça söz ettiren Babil dizisi ne zaman? Babil dizisinin ilk bölümü ne zaman yayınlanacak? Babil dizisi kaç bölümden oluşuyor? Hangi kanalda gösterime girecek? Babil dizisinin oyuncuları kim? gibi Babil dizisi hakkında sorular soran dizi severlerin merak ettiği tüm cevaplar haberimizde.

 Babil dizisi hangi kanalda? Babil dizisi kaç bölüm?

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in kaleme aldığı Babil dizisi 13 bölümden oluşan ilk sezonuyla, Digitürk’ün beIN connect platformunda yakın zamanda izleyicisiyle buluşacak.

 Babil dizisi ne zaman?

Dizinin başlangıcı ile ilgili kesin bir tarih verilmezken 2020 yılının ilk aylarında başlaması bekleniyor.

 Babil dizisinin oyuncuları kim?

Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta gibi başarılı oyunculardan oluşuyor.

beIN Media Group ve Digiturk CEO'su Yousef Al-Obaidly’ den açıklamalar

"Amacımız, eğlence içeriğinde dünyanın önde gelenlerinden biri olmak ve Babil dizisi, bu amaca ulaşmak için olağanüstü kalitede projeler ortaya çıkarabildiğimizin bir göstergesi. Hollywood stüdyoları ile gerçekleştirdiğimiz münhasır işbirlikleri ve grubumuz bünyesindeki MIRAMAX Stüdyosu sayesinde gişe rekorları kıran filmlerden ve kaliteli dizilerden oluşan içerik havuzumuzu genişletirken; dizi ve film yapım ve yayıncılığındaki varlığımızı da giderek güçlendiriyoruz. Önümüzdeki 1 yıl içinde hayata geçireceğimiz orijinal Türk dizileriyle sektörümüze ve dünyadaki tüm izleyicilerimize heyecan verici bir dönem yaşatacağız.” dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar