Bir Litre Gözyaşı’nın yeni oyuncusu Aysun Metiner kimdir?

Kanal D’nin Bir Litre Gözyaşı dizisine yeni bir ismin dahil edildiği öğrenildi. Peki ya Aysun Metiner Bir Litre Gözyaşı dizisinde mi oynayacak? Aysun Metiner kimdir?

Bir Litre Gözyaşı’nın yeni oyuncusu Aysun Metiner kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
24 Kasım 2018 Cumartesi 10:39

Kanal D'in sevilen dizisi Bir Litre Gözyaşı dizisi yeni bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanırken yeni bir oyuncunun dahil edildiği belirtildi. En son FOX TV'deki Çoban Yıldızı dizisinde rol alan Aysun Metiner'in Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Bir Litre Gözyaşı'na dahil edildiği öğrenildi.

Güzel oyuncu, Med Yapım ve Mf Yapım tarafından hazırlanan projede, Ali’nin (Mehmet Aykaç) annesi Şebnem karakterine hayat verecek.

Aysun Metiner kimdir?

1972 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır.1997 yılında rol aldığı Şaşı Felek Çıkmazı dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan güzel oyuncu; Galip Derviş, Kahve Bahane, Arka Sokaklar, Asmalı Konak, Sıdıka, Aynalı Tahir gibi birçok projede rol almıştır. Fox Tv’de yayınlanan; başrolü Şükrü Özyıldız, Selin Şekerci ve Selim Bayraktar’ın paylaştığı Çoban Yıldızı dizisinin kadrosunda Sırma karakterini canlandırdı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar