Ayşe Sarısu Pehlivan kimdirşe Sarısu Pehlivan kimdir, görevi ne, İbrahim Gökçek’le ilgili ne dedi?

Ayşe Sarısu Pehlivan kimdir, görevi ne, İbrahim Gökçek’le ilgili ne dedi? Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek’in hayatını kaybetmesiyle ilgili paylayım yapan Ayşe Sarısu Pehlivan kimdir, görevi ne, İbrahim Gökçek’le ilgili ne dedi? Detaylar haberimizde…

Ayşe Sarısu Pehlivan kimdirşe Sarısu Pehlivan kimdir, görevi ne, İbrahim Gökçek’le ilgili ne dedi?
Son Güncelleme: 11 Mayıs 2020 Pazartesi 15:59
11 Mayıs 2020 Pazartesi 15:51

Ayşe Sarısu Pehlivan kimdir, görevi ne, İbrahim Gökçek’le ilgili ne dedi? Arama motorlarında araştırılan konuların arasında Ayşe Sarısı Pehlivan yer aldı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımla gündem olan Ayşe Sarısu Pehlivan hakkındaki bilgiler ve yaptığı paylaşımlar merak edilmeye başlandı. Peki, Ayşe Sarısu Pehlivan kimdir, görevi ne, İbrahim Gökçek’le ilgili ne dedi? sorusunun yanıtı haberimizde…

Ayşe Sarısu Pehlivan kimdir, görevi ne?

Ayşe Sarısu Pehlivan İzmir Karşıyaka’da hakimlik görevini yapıyor. 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu.

Ayşe Sarısu Pehlivan İbrahim Gökçek’le ilgili ne dedi?

Sabah gazetesinden Damla Kaya'nın haberine göre; Terör örgütünün talimatıyla ölüm orucuna girip hayatını kaybeden İbrahim Gökçek'e ilginç bir isimden destek geldi. İzmir Karşıyaka Hâkimi Ayşe Sarısu Pehlivan, İbrahim Gökçek ardından ağıt yakarcasına paylaşımlarda bulundu.

Hâkim Pehlivan Twitter'daki hesabından Gökçek'e destek mesajları paylaştı. Pehlivan Gökçek'in ardından "İbrahim artık yok. Sözcükler anlamını yitirdi. Yaşatamadık!" dedi.

Yine aynı gün İbrahim Gökçek adına açılan hastagi etiketleyerek "Ölüm adın kalleş olsun" mesajını paylaştı. Aynı zamanda Yargıçlar Sendikası Başkanı da olan Pehlivan, 3 Mayıs günü ise #İbrahimGökçekYaşamalıdır hastagini etiketliyerek "türküler hiç kimseye zarar vermez" iletisini atmıştı.

Pehlivan’dan konu hakkında açıklama!

Pehlivan sosyal medya hesabından gelen tepkiler hakkında şu açıklamaları yaptı:

“Bir anne ,bir kadın dahası bir insan  olarak ölümlerden duyduğum üzüntü nedeniyle beni terör sevici yapmak isteyenleri kendi vicdanlarına ,Allaha havale ediyorum.  Ölüler kendini savunamaz.  Vatan ve millet sevgisi kimsenin tekelinde değildir.

Farklılıklarımız  bizi illaki bir tarafa bi ata itmemeli.Bilakis herşeye rağmen biziz ve birlikte yaşayacağız demeye ve birlikte var olmaya ihtiyacımız var.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar