için kaldı

Aylık Burç Yorumları Nisan 2019

İşte 2019 Nisan ayı aylık burç yorumları. Aylık burç Kova Aslan Terazi İkizler Başak Boğa Yay Koç Balık aylık burç araştırılıyor. Yeni aya başlamak için kendinizi hazır hissediyor musunuz? O halde yeni bir aya başlamadan önce 2019 Nisan ayı aylık burç yorumlarınızı hemen okumaya başlayabilirsiniz.

Aylık Burç Yorumları Nisan 2019
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
2 Nisan 2019 Salı 14:20

NİSAN AYLIK BURÇ YORUMLARI 2019

KOÇ BURCU

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar; bu mart ayı içerisinde en önemli gökyüzü olayınız, Uranüs’ün artık bir daha uzun bir süre sizin burcunuza gelmeden ayrılıyor olmasıdır. Yıllarca Uranüs gezegenin size verdiği özgür olmakla kuralları yıkmak arasında kaldığınız o ince çizgideki savaşı sonlandırıyorsunuz. Bundan sonraki süreçte 2. evinizde ilerleyerek size maddi imkanlarınız üzerinde önemli değişimler getirmeye başlayan bu gezegen sizlerin finansal konularda daha dikkatli olması gerektiğini söylemektedir. Bu ay genelinde Venüs’ün Kova burcuna geçmesi sizleri sosyal alanda oldukça başarılı kılabilirken, duygusal hayatınıza da özel yeni başlangıçlar yaptırabilir. Bu ay diğer aylara göre daha fazla neşeli ve eğlenceli olabileceğinizi söyleyebiliriz.

BOĞA BURCU

2019 Mart ayından Eylül ayına kadar çok çaba harcayacağınız, sıkı çalışmanın ödülünü aldığınız bir yıl sizleri beklemektedir. Nisan ayında başlayıp haziran ayına kadar parasal ve finansal konularınızda bazı değişimler söz konusu olabilir. Hali hazırda 7 yıl sizin burcunuzda kalacak olan Uranüs gezegeni size yeni yollarla kendinizi ifade etme isteğini getiriyor. Uranüs daha az engellenmiş ve daha açık fikirli hissetmenizi sağlar. Aile, arkadaş ya da toplumdan beklediğiniz gibi yaşıyor musunuz? Yoksa kendi kişisel kimliğinize uygun muydunuz? İçinde bulunduğunuz iç değişimlerin yanı sıra hayatınızda rutin giden ve sizin asla değiştirmeyeceğinizi düşündüğünüz olaylar üzerinde tezahür edebilir. Beklenmedik olaylar ve istenmeyen değişim, kaygı ve gerginlik getirebilir, aynı zamanda daha yüksek bir öz farkındalıkta yaratabilir. Eğer 22- 26 Nisan tarihleri arasında doğmuş bir boğa burcuysanız bu yıl bunu daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. 28-30 Nisan arasında doğanlar ise 2020'de bu geçişi daha iyi hissedebilirler.

İKİZLER BURCU

Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,

Mart ayı sabır ve çabalarınız ile şekillenecek sizler için. Yurt dışına gitme hayaliniz varsa bu ay işinizle ilgili bu hayalinizi gerçekleştirebilir kazançlı çıkabilir önemli ortaklıklar ve iş birlikleri gerçekleştirebilirsiniz. Kar ve kazançlar iş birlikleri sayesinde gerçekleşecektir. 6 Mart saat 19:04 Balık burcunda Yeniay gerçekleşecek. 21 Mart saat 04:43 Terazi burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Bu enerjiler ile kendinizi geliştirmek hedeflerinize ulaşmak konusunda dikkat çekecek iş ilişkilerinizde uzun vadeli hedeflerinizde önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz. Kötü içgüdülerinizden ve ön yargılı davranışlarınızdan uzaklaşmalısınız. İşinizle ilgili anlaşma alım satım ve sözleşme imzalamak için profesyonel yardım almanız yanlış kararların önüne geçecektir. İş ve aşk hayatınızda  başkalarından kaynaklanan hayal kırıklıklarını bir yana bırakıp hatalarınızı telafi edecek doğru kararlar ile ilişkilerinizi yapılandırarak aşkı da kazancı da yeniden elde edebileceksiniz

YENGEÇ BURCU

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,

Gizli düşmanlıklarla karşılaşabileceğiniz bir aydasınız özellikle işinizle ilgili konularda dikkatli olmanız yararınıza olacaktır. İş ve eğitim hayatınızda gizliliğe önem verin güvendiğiniz birinin ihaneti ile güç mücadeleleri vermek zorunda kalabilirsiniz. Sağlığınızın da hassasiyet kazandığı bir aydasınız. Kilonuzda artış sağlık sorunlarına neden olabilir. Arkadaşlarınızdan gelecek faydalar iş ve özel yaşamınızda etkili olacaktır. 6 Mart saat 19:04 Balık burcunda Yeniay gerçekleşecek. 21 Mart saat 04:43 Terazi burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Bu enerjile ile olumlu haberler ve pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle iş ilişkisi içinde olduğunuz kişilerle iletişiminiz çok daha iyi hale gelecek ve enerjinizi yükseltecek. Ruhsal olarak bilinçaltınızda yatan korkularınızı tam anlamı ile zihninizden temizleyebileceksiniz.

Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla aranızı düzeltmek ilişkinizi kurtarmak için harekete geçebilir duygularınızı pişmanlıklarınızı açıkça ifade ederek ilişkinizi yeniden aşkın gücü ile diriltebilirsiniz. İkili ilişkilerinizin güçleneceği küslüklerin sona ereceği güçlü bir enerji ile karşı karşıyasınız. Özel yaşamınızda evli Yengeçler ani kararlar büyük pişmanlıklara neden olabilir dikkatli davranın.

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, sizler içinde mart ayı finansal sorunları halledebilmek için oldukça fazla gayret göstereceğiniz bir ay. İş hayatınızla ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz bu durum bazı dengeleri bozabilir. Bu yüzden beklentilerinizi bu ay ortasına kadar halledebilmeniz gerekmektedir. Karşınıza gelen yeni iş projeleri ve çok cazip tekliflere karşı temkinli olmanızda fayda var. Uranüs’ün de Boğa burcuna geçmesiyle hayat sizi bambaşka bir noktaya getiriyor olacak. Elde etmek istediklerinizle ilgili bazı engeller ve sorunlarla karşılaştığınızı düşünseniz de Jüpiter’in Yay ‘da olmasıyla ihtiyacınız olan şans ve fırsatlar kişisel ilişkileriniz sayesinde yakalayabileceksiniz. Aşk hayatınızla ilgili ortak karar alma mekanizmasını ilişkinize oturtabileceksiniz.

BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, bu ay sizin için yılın en önemli zaman dilimi olduğunu söyleyebiliriz. Uranüs’ün Boğa burcuna geçmesi ve diğer büyük gezegenlerin de sizi desteklemesiyle mükemmel bir sürece giriş yapıyor olacaksınız. Geçtiğimiz yıllarda yaşamış olduğunuz haksızlıkların telafisinin karşılığını alıyor olabileceksiniz. Hayat size sunduğu fırsatlarla hiç ummadığınız güzellikleri bir araya getirebilir. Duygusal hayatınızda bazı engellerle karşılaştığınızı düşünüp ilişkilerde karşı tarafa olan inancınızı yitirdiğinizi düşünebilirsiniz. Bu durumda ilişkinize sahip çıkmanız gerekmektedir. İlişkilerde iletişim biçiminizi doğru kontrol etmelisiniz. Yanlış anlaşılmalara neden olmamalısınız.

TERAZİ BURCU

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,

Bu ay iş hayatınızda rakiplerinizi arkanızda bırakacak başarıyı yakalayacaksınız. İyi şeyler sabırla hareket etmenin mükafatı olacak sizlere. 2 martta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile, özel yaşamınızda eş yada sevgilinizle konuşmak için acele etmeyin doğru zamanı bekleyin. Zihinsel stres de bu ayda sizleri rahatsız edebilir. Bu ayın ortasında yeni bir araç satın alabilir ve mülkiyet yatırım için elverişli şartlarla karşılaşabilirsiniz. Merkür geri hareketinin Balık burcunda seyrine başlaması iletişim ve teknolojik aletlerinizde sorunlara, sinir anksiyete, seyahatlerde gecikmeler ve sorunlara neden olabilir. 6 Mart saat 19:04 Balık burcunda Yeniay gerçekleşecek. 21 Mart saat 04:43 Terazi burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Hayatınızın her alanını etkileyecek değişimlerin sonuçlarını buna bağlı olumlu ve olumsuz olaylar ile karşılaşabilirsiniz. Yaşanacak değişikliklerin öngörülemeyen doğası duygularının oldukça yoğun olmasına ve değişen koşullara hızlı tepkiler vermenize neden olacaktır. Değişikliğe uyum sağlamak öğrenme ve adapte olma bu süreci doğru değerlendirmeniz açısından her bakımdan fazlası ile önemli olacaktır. Bu enerjiler altında ruhsal gelişiminizle ilgili pek çok değişim sizleri karşılayacak.

Özel yaşamınızda çalkantılı ilişkilerden yorulan ruhunuz daha sakin ve kararlı olmanın getirdiği doğru kararları beraberinde getirecek sizlere. Sağlığınızla ilgili konularda ay sonuna kadar düzenli bir yaşam tarzı benimsemeye çalışmalı sağlığınızla ilgili  kontrolleri ihmal etmeden gerçekleştirmelisiniz. Komplikasyon durumlarında başka bir doktorun daha görüşüne başvurmanız doğru teşhis konulmasında yardımcınız olacaktır. Özel hayatınıza evliliğinize yeni bir düzen uyum ve denge getirecek. Her şekilde ilişkinizi geliştirecek enerjiler söz konusu. İş hayatınızda biriken işlerinizi tamamlayabilir önemli ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Bekar Teraziler son derece romantik ve tutkulu beraberliklere adım atabilirler.

AKREP BURCU

Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,

Bu ay iş ve finansal konularda şans sizden yana. Kendinizi geliştirebileceğiniz fikir ve önerilere açık olmalsınız karşınıza çıkan yenilikleri iyi değerlendirmelisiniz. Uzun süredir sağlık sorunları ile uğraşan Akrepler bu ay yaşayacağınız gelişmelerle tamamen sağlığınıza kavuşabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise romantizm tutku ve heyecan ruhunuzu aşk ateşi ile sarabilir. 6 Mart saat 19:04 Balık burcunda Yeniay gerçekleşecek. 21 Mart saat 04:43 Terazi burcunda Dolunay gerçekleşecek.

İş hayatınızda ise ortaklıkları olan Akrepler karşı tarafın hatalarından kaynaklanan zararlar la karşılaşabilirler. Aile bireyleriniz size her zaman kinden fazla ihtiyaç duyabilir onların yanında yer almalı sorunlarına duyarsız kalmamalısınız.

Yeni bir ilişkinin içinde olan Akrepler ise sevgilinizden BEKLENMEDİK itiraflar duyabilir ve ilişkinizi daha fazla ilerlemeden sonlandırabilirsiniz. Gerçek sevgiye dayalı ilişkilerin ayakta kalacağı enerjileri barındırmakta MART sziler için. İlişkilerinde belirsizlikler olan Akrepler tek taraflı fedakarlık üzerine kurulu beraberlikleriniz son bulacak.

YAY BURCU

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, sizler için mükemmel fırsatlar taşıyan dopdolu bir ay olacak. Sosyal çevre ve dostluklardan yana büyük yardımlar ve manevi destekler göreceğiniz bir zaman dilimi. Özellikle reddedilen projelerinizle ilgili önemli sonuçlanmalar oluşabilir. Hatta çevrenizdeki kişiler bile bu dönemde başarılarınızı ve zor dönemlerinizi nasıl atlattığınıza şaşırıyor olabilirler. Maddi yönden şans yanınızda olduğu gibi manevi yönden de sizi yalnız bırakmayacak. Ayın ikinci yarısı özel hayattan yana biraz hayal kırıklıkları yaşamaya açık olarak görülüyor diyebiliriz. Ayrıca dargınlığınız varsa barışabilir veya eski sevgilinizle tekrar bir araya gelebilirsiniz. Ayın ilk haftası özellikle geçmişten gelen ve çözülemeyen maddi konularla ilgili beklentilerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlak ve yükselen burcu Oğlak olanlar; yılın başında yaşadığınız güneş tutulmasından bu zamana kadar olan süreçte tüm enerjinizi çevrenize duvar örerek harcamış olabilirsiniz. Özellikle ilişkilerinizle ilgili belirsizlikler sizleri yıpratmış olabilir. Bu ay ördüğünüz o duvarları artık bu ay ortadan kaldırmalısınız. Venüs’ün kova burcuna geçmesi ile ilişkilerinizde daha fazla özgürleşmek isteyeceksiniz. Bu dönem köklü bir ilişkiyi bitirip yeni bir ilişki başlatma gibi radikal bir karar verebilirsiniz. 2018 Mayıs aylarından bir türlü sonuç alamadığınız konularınız ya da projeleriniz var ise tekrar gündem oluşturabilir. Geçmiş aşklar ve sevgililerle aranızda finansal oluşumlar varsa bunlara dayalı bazı problemler nüksedebilir.

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, mart ayına oldukça pozitif ve şanslı etkilerle karşılıyor olacaksınız. 1 Mart’ta Venüs gezegenin sizin burcunuza giriş yapmasıyla hem parasal hem de ilişkisel anlamda güzel bir ivme yakalayacaksınız. Bu ay inandığınız hedeflerinizin arkasında olacaksınız. Birtakım kararlarınızı verirken daha fazla temkinli davranmaya özen gösterin. İş ve projelerinizde önemli bir başarı ay sonu sizi bekliyor olabilir. Hedeflerinize artık yaklaşıyorsunuz. Özel ilişkilerinizde bazı konularda yanlış anlaşılarak haklıyken haksız duruma düşmemeye özen gösterin. Bırakın artık herkes kendi sorumluluğunu kendi üstlensin. Kimsenin yüklerini omuzlarınızda taşımayın. Çok emin olmadığınız konularda fikir yürütmemeniz bu ay sizlerin daha az münakaşa içinde olmanıza yardımcı olacaktır.16-17-18 Mart civarlarında kariyerinizde ya da özel hayatınızda gelişen bazı sürprizlere de şimdiden hazır olmanızı önerebiliriz.

BALIK BURCU

Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,

Bu ay yenilenme arınma yeni başlangıçlar zamanı sizler için. Bu ay çevrenizi gözlemleyin 3. şahısları test edin iş eğitim ve özel hayatınızda insanları testlerden geçirin bunu yaptığınız anda olası ihanetlerin önüne geçebilir kime güvenip kime güvenmemeniz gerektiğini net bir şekilde öğrenebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise anlık sinirle sarf edeceğiniz sözler ilişkinizde kırılmalara ve uzaklaşmalara neden olsun istemiyorsanız sözlerinize dikkat edin ve birlikte olduğunuz insana karşı anlayışlı olmayı deneyin. Bu enerjiler altında özellikle Evli Balık burçları eşinizin ailesine karşı sizi savunması ile sorunlarınızı çözüme kavuşturup huzur bulabilirsiniz. İş ve ev hayatınızda önemli değişiklik ve yeni fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. Kişisel gücünüz zihinsel ve bedensel olarak artacak yaşamınızda reform niteliğinde gelişmeleri başarı ile yönlendirebileceksiniz.

Sizlere tavsiyem detaylara takıp kalmadan hareket etmeniz yönünde. Aşk hayatınızda devam  eden bir ilişkiniz varsa birbirinize güvenmeyi ve saygı duymayı öğrenecek Ay sonunda doğru ilişkinizi resmileştirme yönünde kararlar alabileceksiniz. Evli ve ilişkisinin temeli aşk olan Balık burcu mensupları içinde mutluluk şans enerjisi hakim gökyüzünde. İdrar yolları ayak sağlığı ve kan değerlerinizle ilgili sağlık sorunları ile karşılaşabilirsiniz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar