Aykut Işıklar neden öldü? Aykut Işıklar kimdir ? Evli mi instagram çocukları

Aykut Işıklar'ın vefat haberi sosyal medyada gündem oldu. Aykut Işıklar neden öldü? Aykut Işıklar evli mi instagram çocukları ile ilgili bilgiler haberimizde.

Aykut Işıklar neden öldü? Aykut Işıklar kimdir ? Evli mi instagram çocukları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
9 Nisan 2019 Salı 16:44

Aykut Işıklar neden öldü? Aykut Işıklar evli mi instagram çocukları ile ilgili bilgiler Aykut Işıklar'ın vefat haberiyle gündeme geldi. İşte Aykut Işıklar neden öldü? Aykut Işıklar evli mi instagram çocukları ile ilgili bilgiler.

Aykut Işıklar neden öldü? 

8 Ocak 1949 İstanbul doğumlu Aykut Işıklar, özellikle Haberturk.com'un edindiği bilgilere göre; 70 yaşındaki Aykut Işıklar, kaldırıldığı İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nde vefat etti.

Aykut Işıklar kimdir?

Aykut Işıklar, özellikle 90'lı yıllardaki TV magazin programlarıyla tanınmıştı. Işıklar ayrıca; radyoculuk, köşe yazarlığı, program yapımcılığı ve sunuculuk gibi çeşitli görevlerde bulundu.

90'lı yıllardaki TV magazin programlarıyla tanınmış; Türk gazeteci, televizyoncu ve radyocudur. Köşe yazarlığı, program yapımcılığı ve sunuculuk gibi çeşitli görevlerde de bulundu.

Mimar Sinan Üniversitesindeki eğitimini yarıda bırakarak 1968 yılında Hürriyet gazetesinde gazeteciliğe başladı. On iki yıl Hürriyet'te çalıştı.

İki yıl Günaydın gazetesinde, iki yıl da Tercüman gazetesinde magazin bölümü müdürlüğü yaptı. On yıl Sabah gazetesinin çeşitli bölümlerinde yöneticilik yaptı. Akşam gazetesinde beş sene boyunca köşe yazarlığı yaptı.

Işıklar; Best FM, Klass FM, Alem FM, İstanbul FM ve Radyo Mega'da radyoculuk yaptı.

Aykut Işıklar; özellikle 90'lı yıllarda pek çok televizyon kanalında magazin programları hazırlayıp sundu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar