için kaldı

Avlu 19. bölüm izle - Avlu son bölüm izle

Avlu 19. bölüm izle, Avlu son bölüm izle. Nihal müdürü Azra’nın öldürdüğü ortaya çıkınca Deniz ile Azra’nın dostlukları ciddi şekilde yara aldı. Avlu 19. bölüm izle, Avlu son bölüm izle bilgilerini sizler için derledik.

Avlu 19. bölüm izle - Avlu son bölüm izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
8 Kasım 2018 Perşembe 12:25

Avlu 19. bölüm izle, Avlu son bölüm izle. Nihal müdürün katilinin Azra olduğu orataya çıkınca Deniz darmadağın olmuştur. Avlu 19. bölüm izle, Avlu son bölüm izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Deniz ile Azra’nın dostluklarının bozulmasını fırsat bilen Zerrin müdür harekete geçecek. İşte vlu 19. bölüm izle, Avlu son bölüm izle bilgileri...

Avlu 19. Bölüm Fragman

Deniz yolunu nasıl çizecek?

Nihal müdürü Azra’nın öldürdüğü ortaya çıkınca Deniz’in tüm hayalleri yıkılmıştır. Deniz ile Azra’nın dostlukları ciddi şekilde çatırdayınca, Zerrin bu durumu fırsata çevirmekte gecikmeyecektir. Peki şimdi tüm dengeler değiştiğine göre Deniz yolunu nasıl çizecektir?

Avlu 19. Bölüm 2. Fragman

Avlu 19. bölüm izle

Avlu 19. bölüm izle - Avlu son bölüm izle

Avlu'nun konusu

Yılların sağır kaldığı adaletini kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişini konu alıyor. “Avlu” özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan bu kadınların 3.sayfa haberlere yansımayan, mutsuzluğun acı ile yarıştığı Karakuyu'da kendi düzen ve kendi hukuklarına karşı verdikleri yaşam mücadelesini konu alıyor.

Avlu Oyuncuları

Deniz Demir - Demet Evgar

Dikkat çeken, hoş, akıllı bir kadın. Üniversiteyken, genç bir müzisyen olan Hakan’la tanışıyor. İlk görüşte aşık oluyorlar. Kısa bir süre sonra evleniyorlar ve kızları Ecem doğuyor. Koca şiddeti işte ondan sonra başlıyor.

Avlu 19. bölüm izle - Avlu son bölüm izle

Demet Evgar 19 Mayıs 1980’de Manisa'da doğdu. Arnavut kökenlidir. Oyunculuğa 17 yaşındayken, Manisa’daki amatör bir topluluk olan Afsem Tiyatrosu’nda başladı. Sahneye ilk kez Ray Cooney’nin Kaç Baba Kaç oyunuyla çıktı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nü bitirdi. Konservatuvar eğitimi sırasında arkadaşlarıyla Tiyatro Kılçık adında bir topluluk kurdu. Bu toplulukta oyuncu ve oyun yazarı olarak çalıştı. Kenter Tiyatrosu'nda ‘Aşk Çemberi' adlı oyunda ve “Tiyatro Kılçık”ta “Takanlar ve Takılanlar” ve “Ayşegül Hindistan'da” adlı oyunlarda rol aldı. 2009 senesinde Kent Oyuncuları tiyatrosunda Mehmet Birkiye yönetmenliğinde sahnelenen Cimri oyununda Elise karakterini canlandırdı. Bu rol ile 2010 yılında düzenlenen 8. Tiyatro Ödülleri ödül töreninde Yılın Kadın Oyuncusu ödülüne layık görüldü.

Azra Kaya - Ceren Moray

Alkolik bir anne ve annesinin bu problemi yüzünden onları terk eden bir babanın kızı. Kocasının gidişinden kızını sorumlu tutmuş kadınŞimdi cezaevinde sözü geçen iki ağadan biri.

Avlu 19. bölüm izle - Avlu son bölüm izle

Memur bir ailenin tek kızı olan Ceren Moray, 5 Haziran 1985 yılında Diyarbakır ’da dünyaya geldi. Doğumundan birkaç yıl sonra ailesi ile birlikte İstanbul ’a taşınan ünlü oyuncu, tiyatro eğitimine küçük yaşlarda başladı. Uzun bir süre Pera Güzel Sanatlar 'da eğitim alan Ceren Moray, 2005 yılında Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü 'nü kazandı ve 2009 yılında üniversiteden mezun oldu.

İlk televizyon deneyimi, 12 yıl önce yayımlanan ve başrollerini Levent Üzümcü, Müjde Ar gibi isimlerin paylaştığı Serseri Aşıklar isimli dizi oldu. Bu diziden sonra pek çok televizyon projesinde yer aldı. Birkaç yıl televizyona ara vererek eğitimlerini sürdüren Ceren Moray, 2007-2010 yılları arasında ekrana gelen ve dönemin fenomen gençlik dizisi olan Kavak Yelleri dizisinde Su karakterini canlandırdı.

2014 yapımı O Hayat Benim’de Efsun karakterini canlandıran ve daha ilk bölümlerde başrolün önüne geçerek dizinin başrolü haline gelen Ceren Moray, gerçek anlamda başarılı bir oyunculuk performansı ile dikkat çekti.

Kudret Öztürk - Nursel Köse

Çok zeki bir kadın. Her adımını ince eleyip sık dokuyarak atıyor. Stratejik. Az konuşuyor. Lafları insanı yerine mıhlayacak güçte. Erken yaşta babasız kalmış. Kötü yola düşmenin sınırından dönmüş ve adım adım kendine bir imparatorluk kurmuş. Cezaevinin korkulan ve nam salmış diğer ağası.

Avlu 19. bölüm izle - Avlu son bölüm izle

Ekranlarının beğenilen oyuncusu Nursel Köse, 1 Ocak 1961 yılında Malatya'da dünyaya geldi. Köse,17 yaşında üniversite için Almanya’ya yerleşmiştir. Köln Üniversitesi’nde Mimarlık okuduktan sonra kısa bir süre mesleğini yapmıştır. Öğrenciyken paralelinde, aktör, komedyen, yazar, şair ve radyo tiyatrosu yazarı olarak çalıştı. Yönetmen, oyuncu ve komedyen olarak çeşitli off tiyatrolarını kurdu ve oyun koydu ve oynadı. Ayrıca birçok gençlik, çocuk ve Almanya'da kadın tiyatro projelerinde yönetimi devraldı.

Murat Ünal - Kenan Ece

Ahlaklı, dürüst, güvenilir, uyumlu, saygılı biri. Annesi ve babası Almanya’da çalışırken, İstanbul’da akraba yanında büyümek zorunda kalmış. Bu terk edilme duygusu Murat’ı gençlik yıllarında alkole itmiş. Murat tam dibe vuracakken hayatına hiç beklemediği bir anda Nihal girmiş. Kaybettiği özgüvenini Nihal’le olan ilişkisiyle onarmış. Murat için Nihal hep özlemini çektiği ailesi olmuş.

Avlu 19. bölüm izle - Avlu son bölüm izle

Kenan Ece, 24 Aralık 1980 tarihinde Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai'de doğmuştur. Tam adı Cahit Kenan Ece'dir. Bir ablası vardır. Babası Murat Ece'dir.Galatasaray Spor Klubü'nün eski yöneticilerinden Turgan Ece'nin torunudur. Türkiye'nin ilk dünya güzeli Keriman Halis'in yeğenidir, yani büyük halasıdır. Babası Murat Ece kariyerinin altı senesini Dubai/UAE ve Abidjan/Ivory Coast'da geçirdiği sırada Kenan Ece de Dubai'de doğmuştur.

İstanbul Sankt GeorgAvusturya Lisesi'ni bitirdikten sonra 2004yılında Amerika'da New York'ta Davidson College'de tiyatro ve ekonomi eğitimini tamamladı. Üniversitede okurken birçok oyunda rol aldı. New York'tayken özgeçmişini İrlanda'da yatırım yapan bir Türk şirketine gönderip İrlanda'ya giderek iki yıl boyunca finans analistliği yaptı. Mezun olduktan sonra dört yıl İrlanda'nın baş şehri Dublin'de yaşadı. İki sene finansman üzerine bir enerji şirketinde çalıştı. Gaeity School of Acting ve Irish Film Academy'de oyunculuk eğitimine devam etti. İki yıl oyunculuk dersi aldıktan sonra bir gösteri yaptı ve oyunu izleyen bir ajans onunla tanışmak ve çalışmak istedi.

Daha sonra Dublin'de ajansa ulaşarak, bir dizide rol almasını istediler. On beş yıldan beri yayınlanan "Fair City" adı bir dizide on üç bölüm rol aldı. Enerji şirketindeki işini bıraktı. Ardından İrlanda Devlet Tiyatrosu "The Abbey" 'de 3,5 ay çalıştı. İrlanda Film Akademisi'nde kamera önü oyunculuğu üzerine dersler aldı. Uzun metraj bir filmde Almanca küçük bir rol oynadı. İrlanda'nın sevilen komedyenlerindenKatherine Lynch'in televizyon şovunda İspanyol bir matadoru oynadı.

Hakan Demir - Teoman Kumbaracıbaşı

Aslında karizmatik, çekici bir adam. Ama bir türlü ulaşamadığı yıldız olma hayalleriyle ailesinin arasında sıkışması onu alkole sürüklemiş. Erken yaşta kaybettiği ailesinden kalan birkaç mal mülkle geçimini sürdürüyor.

Avlu 19. bölüm izle - Avlu son bölüm izle

Teoman Kumbaracıbaşı aldığı karar ile herkesi şaşırttı. Dizi sektörünü protesto eden oyuncu Teoman Kumbaracıbaşı, pazarda reçel satmaya başladı. Peki Teoman Kumbaracıbaşı'yı nerelerden tanıyoruz işte yanıtı Arjantinli bir anneyle Türk babanın oğlu olarak Arjantin'de doğdu. 6 yaşındayken Türkiye'ye geldi. Türkçeyi İlkokulda öğrenen Teoman Kumbaracıbaşı, Tiyatroyla Avusturya Lisesi'ndeyken tanıştı. İ.T.Ü. Gemi İnşaatı Mühendisliğini kazandı ve bitirdi.
Çeşitli tiyatrolarda sahne önü ve arkasında çalıştı.

Nilgün Demir - Ruçkan Çalışkur

Hakan’ın ablası. Genç yaşta kaybettikleri annesinin yerine kendini koyup oğlu gibi büyütmüş kardeşini. Bu yüzden Hakan üzerinde inanılmaz bir otoritesi var.

Avlu 19. bölüm izle - Avlu son bölüm izle

Ruçkan Çalışkur Kimdir? 01 Şubat 1954 tarihinde İstanbul'da doğan ünlü oyuncu kısa süre sonrasında eğitimini almak için Ankara’ya taşındı. Burada Ankara Devlet Tiyatrosu’nda eğitim alarak kariyerine adım attı. Ruçkan Çalışkur Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünü başarılı bir şekilde bitirerek buradan mezun olmuştur. 1979 senesinde ise Devlet Tiyatroları kadrosuna dahil olan ünlü oyuncu burada uzun süredir tiyatro oyunculuğu yaptı. Farklı farklı tiyatro oyunlarında sayısız rol alan ünlü oyuncu ilk defa sinemacılık kariyerine 2003 senesinde adım attı. Bu sene itibari ile dizi filmlerde ve sinema filmlerinde rol almaya başlamıştır.

Jale Şahin - Şeyla Halis

Jale, tutuklu ve hükümlülerin temsilcisi. Genel olarak herkese şefkat gösteren, eğitimli, yumuşak biri. Azra’nın çetesine bağlı. Cezaevine girmeden önce bir bankada müdürmüş. Alkol ve kumar bağımlılığı yüzünden zimmetine para geçirmiş. Suçüstü yakalanmış.

Avlu 19. bölüm izle - Avlu son bölüm izle

“Cennet Mahallesi” adlı dizide Menekşe karakteri ile tanıdık onu

Şeyla Halis, 13 Ocak 1977 tarihinde istanbul’da doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitiminin ardından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Piyano bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde tiyatro eğitimi alarak mezun oldu.

Dormen Tiyatrosu, Tiyatro Kılçık gibi çeşitli tiyatro topluluklarında görev yaptı. Reklam filmlerinde oynadı. Sinema ve dizi filmlerde oynadı.

Hasret Şengül - Ayça Damgacı

Kendinden beklenmeyecek kadar güçlü olan Hasret’in her zaman biraz aklı kıt olmuş. İlkokulu üçüncü sınıfta bırakmış, annesiyle mendil, su satmaya başlamış. Hapis hayatı kıskançlıkla başlamış. Platonik aşkıyla evlenen bir arkadaşını öldüresiye dövmüş. Başta çok yatarı yokmuş ama içerde hiç uslu durmamış. Normal hayatında görmediği saygı ve sevgiyi içerde tattığı için çıkmak için pek de can atmıyor.

Avlu 19. bölüm izle - Avlu son bölüm izle

1973 yılında İstanbul’da dünyaya gelen sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu Ayça Damgacı 2008 senesinde başından geçmiş olan olaylar ile ilgili senaryosunu yazıp başrolünü oynadığı Gitmek isimli sinema filmi ile tanınmaktadır.

İktisat Fakültesinde okurken bu bölümden vazgeçmiş ve Şahika Tekand Oyunculuk ve Sanat Stüdyosunda eğitimini sürdürmüştür. Son olarak İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur.

Göçebe Şarkılar isimli bir grupta ise vokallik yapan Ayça Damgacı bugüne kadar İlk Bakışta Aşk, Işık, Sarı Günler, Ay Lav Yu, Gitmek, 72. Koğuş, Unutma Beni İstanbul, Gece, Yaktın Beni, Yozgat Blues, Altın Kanatlar, Güldünya, Canım Ailem, Aramızda Kalsın ve O Hayat Benim gibi projelerde rol almıştır.

Alp Öztürk - Denizcan Aktaş

Kudret’in oğlu. Paranın ve iktidarın içine doğmuş. Yaşıtlarıyla kolay iletişim kuramayan, soğuk, mesafeli biri. Hayatındaki dönüm noktası 15 yasındayken, annesinin gözünün önünde işlediği cinayet olmuş. Annesi bu cinayeti haklı çıkarmak için Alp’in beynini yıkamış. Bu da onu annesinin sözünden çıkamayan biri haline getirmiş.

Avlu 19. bölüm izle - Avlu son bölüm izle

Best Model 2014 finalisti olarak da bilinen Deniz Can Aktaş rol aldığı diziler ile de tanınmaktadır. Yakışıklılığı ile tescillenmiş olan oyuncu, özellikle genç kızların ilgi odağı olmaktan kaçamamaktadır. Magazin basınının da peşinden koştuğu ancak bir bilgi alamadığı Deniz Can Aktaş Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Ronaldo Burak’a hayat vermektedir. Dizinin en yakışıklı ve en karizmatik ismi olan model, futbol aşığı olan bir genci canlandırmaktadır. 24 yaşındaki genç oyuncu ağır ve efendi duruşunun altında cana yakın bir mizaca sahiptir. Sevda ve Gözde arasında gidip gelen Ronaldo Burak, dizi boyunca pek çok eğlenceli hikâyenin de baş aktörü konumundadır.

Daha önce de Star TV’de yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar adı diziden bilinen model, her oyunculuk denemesinde yeteneğini konuşturmakta ve ilerletmektedir. Birce Akalay’ın Hayat öğretmen rolünde olduğu dizi eski dönemlerde evlerimizde konuk ettiğimiz Hayat Bilgisi veya Pis Yedili adlı diziler gibi okul temasına sahiptir. Her üç dizinin de senaristliğini yapan Gani Müjde bu konudaki başarısını herkese kanıtlamış durumdadır. Birce Akalay’da genç yaşlı tüm TV izleyicileri tarafından beğenilmekte ve sempatik tavırları ile yer aldığı dizilerin seyredilmesine neden olmaktadır. Bu tür bir projede yer alarak yeteneğini geliştirme fırsatı elde eden Deniz Can Aktaş ise kadroya katkıları ile fark yaratmaktadır. Yakışıklı oyuncu okulda öğrencilerin ve gerçek hayatta da genç kızların ilgi odağıdır.

Oktay Boran - Çağdaş Onur Öztürk

Oktay, yakışıklı, uzun boylu. Eski bir özel harekatçı. Bir baskında tüm arkadaşları ölmüş. Bir tek o hayatta kalmış. Bir süre psikolojik tedavi görmüş. Tedavi sonrası özel harekata dönmemiş. Çocukluk arkadaşı Murat’ın desteğiyle cezaevinde çalışmayı seçmiş.

Avlu 19. bölüm izle - Avlu son bölüm izle

Çağdaş Onur Öztürk, 16 Ağustos 1979 tarihinde Sivas’da doğmuştur. İlk, orta ve lisede de tiyatro oyunlarında yer aldı. Ege Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nde okurken de fakültenin tiyatro kulübünde faaliyet gösterdi. Üniversite bitince askerliğini yaptı ve dönünce kısa bir süre bir ilaç firmasında temsilcilik yaptı.

Sonra Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü’ne girerek orada okudu ve mezun oldu. Bu okulda okurken 2008 yılında “Gazi” dizisi ile televizyona adım attı.
Osman Sınav tarafından yaratılan ve 2009 yılında başlayan, başrolünde Tayanç Ayaydın’ın oynadığı “Sakarya Fırat” dizisinde oynadı.

2011 yılında başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Öykü Karayel, Bade İşçil, Merve Boluğur’un oynadığı “Kuzey Güney” adlı dizide kötü adam Barış Hakmen karakterini oynamıştır.

2015 yılında baş rolünü Vildan Atasever'le paylaştığı Yaz'ın Öyküsü dizisinde Tunç karakterini canlandırdı.

2016 yılında başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver'in oynadığı "Kış Güneşi" adlı dizide Mahir Günşiray, Şenay Gürler, Başak Parlak, Hakan Boyav, Hakan Gerçek ile birlikte rol aldı.

Çağdaş Onur Öztürk, 9 Eylül 2016 tarihinde yeni sezonda kadrosuna dahil olduğu dönem dizisi “Diriliş Ertuğrul”daki rolü için aldığı binicilik eğitimi sırasında attan düştü. Kaza sonucunda elmacık kemiği, köprücük kemiği ve bileğini kırıldı.

Melis Ersoy – Deniz Barut

Cezaevinin psikoloğu. Şimdiye dek yaptığı her şeyde çok başarılı olmuş biri. Nedeni annesi... Annesi için Melis bir çocuktan çok bir proje olmuş. Gideceği okuldan edineceği arkadaşlara kadar tüm kararları annesi almış. O da bu seçimlere itiraz etmeden uymuş. Melis, cezaevinin isminin tersine cezalandırmaktan çok insanları topluma kazandıran bir kurum olması gerektiğine inanıyor.

Avlu 19. bölüm izle - Avlu son bölüm izle

Deniz Barut 33 yaşında olan 1983 yılının 29 Mart günü hayata merhaba demiş olan bir isimdir.Denizlili olan oyuncu Ege’nin en büyük Üniversitelerinden olan Ege Üniversitesi’ne yazılmıştır ama mezun olduğu Üniversite Bahçeşehir Üniversitesi olmuştur.1997 senesinde girmiş olduğu Elite Model yarışmasınla beraber ikincilik elde etmiş ve bu sayede güzelliği onaylanmıştır.Boyu 1.74-75’dir.

Mankenlikle beraber bir çok Podyuma çıkmış olan güzel hanımefendi ardından ise oyunculukta da iddialı olmuş ve kariyerini bu şekilde sürdürmek istemiştir.Şahika Tekand Studiolarına yazılmış ve burada oyunculuk dersleri almıştır.2006 senesinde ilk oyunculuk deneyimine başlamış olan oyuncu Kaybolan Yıllar adındaki dizide rol almıştır.Sonrasında 5 yıl aranın ardından 2011’de 2. olarak dizide oynamıştır.

Bir süre Voleybol oynamış güzel oyuncu geçirmiş olduğu ciddi sakatlığın sonrasında Voleybolu bırakmıştır.2005 senesinde hayatını Şafak Bakkalbaşıoğlu ile birleştiren oyuncunun 2 tane erkek çocukları bulunmaktadır.Çocuklarının isimleri Uzay ile Kuzeydir.Eşi onun oyunculuk kariyerinde başarılı olmasında son derece ona destek vermiştir.Buda onun oyunculukta gayet başarılı olmasında en büyük etkenlerden biridir.

Özlem Balaban – Onuryay Evrentan Atasalihi

Özlem kolay ve doğru karar veremeyen, tutuk, özgüveni olmayan biri. Bu nedenle yıllardır müdür yardımcısı. Bir türlü müdür olamamış. Annesiyle birlikte yaşıyor. Annesi tam bir kontrol delisi. Nefes bile aldırmıyor Özlem’e. Bu yüzden hiçbir zaman düzgün bir sosyal hayatı ya da erkek arkadaşı olmamış.

Avlu 19. bölüm izle - Avlu son bölüm izle

Tiyatro oyuncusu ve yönetmen yardımcısı; sinema ve dizi oyuncusu. 19 Mart 1974, Ankara doğumlu. Ankara Üniversitesi DTCF Oyunculuk Bölümü, Hacettepe Üniversitesi Biyoloji Bölümü mezunu.

Şimdiye dek 24 film ve dizide rol alan Onuryay Evrentan Atasalihi, Avlu dizisinde Özlem Balaban karakterini canlandırdı. Özlem, kolay ve doğru karar veremeyen, tutuk, özgüveni olmayan biri. Bu nedenle yıllardır müdür yardımcısı. Bir türlü müdür olamamış. Annesiyle birlikte yaşıyor. Annesi tam bir kontrol delisi. Nefes bile aldırmıyor Özlem’e. Bu yüzden hiçbir zaman düzgün bir sosyal hayatı ya da erkek arkadaşı olmamış.

Ecem Demir – Eslem Akar

18 yaşında. Lise son sınıf öğrencisi. Sürekli tanık olduğu aile içi şiddetin bir diğer ismi. Bu onu içine kapanık biri yapmış. Kendini derslerine vermiş.

Avlu 19. bölüm izle - Avlu son bölüm izle

Eslem Akar 23 Mart 1998 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Koç burcudur. Eslem Akar, İngilizce ve Fransızca dillerini bilmektedir. Eslem Akar, Masa Tenisi, bisiklet, buz pateni, jimnastik, yüzme, futbol, voleybol ve basketbol gibi birçok spor dalına ilgi göstermektedir. Eslem Akar, TRT 1 ekranlarında yayınlanmış olan Sen de Gitme isimli dizide rol almıştır. 2018 yılında Avlu dizisinde Ecem karakterini canlandırmaktadır

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar