Avis'in sahibi kim, Avis ne iş yapar?

Avis'in sahibi kim, Avis ne iş yapar? Sorusu Fenerbahçe'nin göğüs sponsoru belli olduğu yönünde çıkan haberler sonrası merak konusu oldu. Avis'in sahibi kim, Avis ne iş yapar? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Avis'in sahibi kim, Avis ne iş yapar?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
19 Ekim 2018 Cuma 17:57

Avis'in sahibi kim, Avis ne iş yapar? Sorusu Fenerbahçe Futbol Takımı, 2018-19 sezonunda Avis'in logosunu taşıyan formaları giyeceği yönünde çıkan haberler sonrası merak konusu oldu. Avis'in sahibi kim, Avis ne iş yapar? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Fenerbahçe, sponsorluk bedeli olarak 35,5 milyon TL alacak. İşte Avis'in sahibi kim, Avis ne iş yapar? Sorusunun yanıtı.

Avis'in sahibi kim?

Fenerbahçe'nin yeni forma göğüs sponsorluğu için Avis ile 35 milyon 500 bin lira karşılığında anlaştığını duyurmasının ardından en çok merak edilen sorulardan biri Avis'in sahibi kim sorusuydu.

Avis dünyaca ünlü bir araç kiralama şirketidir ve Avis Budget Group Uluslararası Başkanı Mark Servodidio'dur.

Türkiye'deki ortakları da Koç Grubu’na bağlı Setur'dur. Yani Avis, Koç Grubu ile ortaktır.

Avis ne iş yapar?

Avis, 40 yıllık bir geçmişe sahip, köklü bir araç kiralama şirketidir. Şirketin sitesinde yazdığına göre Avis, "40 yıl önce temelleri atılan bu sektör krizleri ve sayısız zorlukları aşarak bugünlerine gelmiştir. İlk ve öncü olmanın getirdiği sorumlulukla, Avis; 40 yıldır zirve yolculuğunu sevgiyle, mutlulukla ve güvenle sürdürmektedir. Sağladığı müşteri memnuniyeti ile müşterileri tarafından zirvede tutulmakta ve ödüllerle başarılarını taçlandırmaktadır.

Geliştirdiği yeni konseptler ve işbirlikleriyle sektörün ve bu sektörü besleyen diğer sektörlerin gelişmesinde önemli katkı sağlamaktadır.

Koç grubundan aldığı güçle gerçekleştirdiği global başarılar ile Avis ülkeleri içinde bambaşka bir yerde konumlanmaktadır."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Fedai En beğenilen yorum
Yazı puntosu yakışmamış daha kibar olmalı
Fedai
Avis tamam da forma ile uyum içinde olmalı Hasan Ali'nin önüne bir kazma resmi çizilmiş gibi duruyor