Atilla Ödünç kimdir, kaza mı yaptı, kaç yaşında, nereli?

Atilla Ödünç kimdir, kaza mı yaptı, kaç yaşında, nereli? sorusu AK Partili vekilin kaza yapması sonrası araştırılmaya başlandı. Peki, Atilla Ödünç kimdir, kaza mı yaptı, kaç yaşında, nereli? Detayları sizin için araştırdık…

Atilla Ödünç kimdir, kaza mı yaptı, kaç yaşında, nereli?
Son Güncelleme: 20 Mayıs 2020 Çarşamba 17:12
20 Mayıs 2020 Çarşamba 17:08

Atilla Ödünç kimdir, kaza mı yaptı, kaç yaşında, nereli? arama motorlarında AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç’ün kaza yapması ile biyografisi araştırılmaya başlandı. Peki, Atilla Ödünç kimdir, kaza mı yaptı, kaç yaşında, nereli?  Sizin için araştırdık

Atilla Ödünç kaza mı yaptı?

TEM Otoyolu Ümraniye mevkiinde meydana gelen trafik kazasında AK Partili Bursa milletvekili Atilla Ödünç yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Ödünç'ün hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Kaza saat 13.00 sıralarında TEM otoyolu Ümraniye mevkii Ankara istikametinde meydana geldi. AKP Bursa Milletvekili Atilla Ödünç´ün kullandığı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle önünde seyreden Hakkı Ocak´ın kullandığı kamyonete çarptı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan Atilla Ödünç’ü Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırdı.

Başından ve kolundan yaralanan Ödünç tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Kazaya karışan kamyonetin sürücüsü Hakkı Ocak “Seyir halinde ilerliyordum arkadan geldi çarptı. Durumu iyiydi hastaneye kaldırıldı” diye konuştu.

Milletvekili Ödünç’ün kullandığı araç, çarpmanın etkisiyile hurdaya döndü. Kaza nedeniyle otoyolda bir süre trafik yoğunluğu yaşandı.Polis ekiplerinin çalışmasından sonra kazaya karışan araçlar çekici ile kaldırıldı.

Atilla Ödünç kimdir, kaç yaşında, nereli?

 Atilla Ödünç 1977 yılında Bursa da doğdu. İlkokulu Atatürk ilkokulunda, ortaokul ve liseyi Bursa Erkek Lisesinde tamamladı. Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden 1999 yılında mezun oldu. Aynı üniversitenin Fen Bilimleri Enstitüsü İnşaat Mühendisliği Ana Bilim Dalı ve Yapı Bilim Dalında Yüksek Lisans Eğitimini tamamladı. Askerliğini yaptıktan sonra 2003 yılında Atilla Ödünç İnşaat Mühendislik firması ile iş hayatına devam etti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar