FETÖ bağlantıları olan Aslıhan Hantal ve Fatma Ceyda Ertüzün’ün kimdir?

Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyonun detayları sürüyor. Aslıhan Hantal ve Fatma Ceyda Ertüzün’ün FETÖ bağlantıları kimdir? FETÖ bağlantıları olan Aslıhan Hantal ve Fatma Ceyda Ertüzün kimdir?

FETÖ bağlantıları olan Aslıhan Hantal ve Fatma Ceyda Ertüzün’ün kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
23 Kasım 2018 Cuma 08:50

Kediciklerin FETÖ’nün en üst düzey isimleriyle bağlantıları olduğu ortaya çıktı. Peki ya Aslıhan Hantal ve Fatma Ceyda Ertüzün’ün FETÖ bağlantıları kimdir? Aslıhan Hantal ve Fatma Ceyda Ertüzün kimdir? Detaylar haberimizde.

Adnan Oktar soruşturmasını derinleştiren polis, şok bağlantılarla karşılaştı. Oktar'ın 'kedicikleri'nin, FETÖ'nün en üst düzey isimleriyle sürekli ve yoğun irtibat halinde olduğu belirlendi. 'Kedicikler'den Aslıhan Hantal, eski vekil İlhan İşbilen ve Zaman'ın sahibi Aleaddin Kaya ile bağlantılı. Fatma Ceyda Ertüzün de, kapatılan Fatih Üniversitesi Rektörü Şerif Ali Tekalan, elebaşının avukatı Abdulkadir Aksoy ile yargı imamı Osman Karakuş ile görüştüğü ortaya çıktı. Soruşturma dosyasına göre, Özdemir Uygur, FETÖ'nün bir numaralı para kasası sayılan Ali Çelik ile görüşmeleri belirlenirken, örgüt üyelerinin ayrıca, FETÖ'nün firari isimlerinden Önder Aytaç ile görüştükleri de tespit edildi.

Aslıhan Hantal kimdir?

Örgütün grup evinde kalmaktadır. Örgütün Lobi faaliyetlerinde görev almıştır. Davetlere çağrılacak kişilerle bağlantıya geçer. Örgüte kazandırma amacıyla erkeklerle flört eder. Grup evlerinde kalır. STK lar ile bağlantı kurar. Örgütün nöbet adı verilen hem Kandillideki merkeze hem de A9 Çengelköy stüdyosuna nöbete gider günlük işlerin yapılmasını takip eder.

Fatma Ceyda Ertüzün kindir?

Özellikle Ankara'da örgüt adına siyasiler, yargı ve nüfuzlu kişiler arasında kulis faaliyeti yapar. Adnan Oktar'a yapılan faaliyetler, verilen rüşvetler ve öğrenilen bilgiler hakkında düzenli rapor verir.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar