için kaldı

Aslıhan Doğan Arda Turan’dan ayrılıyor mu? Aslıhan Doğan’dan açıklama

Önceki gün Arda Turan ile Berkay arasında geçen kavganın etkileri sürüyor. Sessizliğini koruyan Aslıhan Doğan’dan da konuyla ilgili açıklama geldi. Aslıhan Doğan Arda Turan’dan ayrılıyor mu? Aslıhan Doğan’dan açıklama..

Aslıhan Doğan Arda Turan’dan ayrılıyor mu? Aslıhan Doğan’dan açıklama
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
11 Ekim 2018 Perşembe 08:45

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay önceki gece Emirgan’da gece kulübünde kavga etti. Kavganın nedeni olarak ise Arda Turan’ın Berkay’ın eşine laf atması olarak açıklandı. Laf atma açıklaması Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin'den geldi. Arda Turan ise bu iddiayı kabul etmedi. Konuyla ilgili olarak açıklaması merak edilen isim Aslıhan Doğan. Aslıhan Doğan gelişen bu olaylara ne tepki verdi? Az bir zaman sonra bebeğini dünyaya getirecek olan Doğan, Turan’dan ayrılacak mı, ne açıklama yaptı? Detaylar haberimizde.

Arda Turan Berkay neden kavga etti?

Arda Turan ve Berkay’ın önceki gece eğlenceleri olaylı bitti. İddiaya göre ünlü futbolcu, aralarında Burak Yılmaz’ın olduğu erkek arkadaşlarıyla Emirgan’daki Gizli Kalsın adlı bara eğlenmeye gitti. İlerleyen saatlerde mekâna şarkıcı Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin de geldi. Yan yana localarda eğlenen grup bir süre sonra tartışmaya başladı. İddiaya göre Berkay sigara içmek için dışarı çıktığında ünlü futbolcu, Özlem Ada Şahin’in yanına giderek “Ne kadar güzelsin, evli olmasam seni kaçırmazdım” dedi.

Bu sözleri duyan Berkay, Turan’a “Karımı eve bırakıp döneceğim. Erkek erkeğe konuşacağız” diye karşılık verdi. Bu uyarı üzerine gerilen Turan da Berkay’a kafa attı. Kanlar içinde kalan şarkıcı, eşi ve arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından Arda Turan’ın da Berkay’ın bulunduğu hastaneye giderek şarkıcıdan “Eşin olduğunu bilmiyordum” diyerek özür dilediği öne sürüldü.

Arda Turan ne açıklama yaptı?

Kavganın basına yansımasının ardından Arda Turan sosyal medya hesabından “Evet bir tartışma yaşanmıştır, ama sebebi haberleştirildiği gibi namus meselesi değildir” açıklamasını yaptı. Ünlü futbolcunun bu kafa karıştıran açıklamasının ardından Kelebek yazarı Onur Baştürk, Turan’la telefonla görüştü. Baştürk, Turan’a “Neler oldu? Açıklamanda ne demek istedin?” diye sordu. Olayı daha fazla uzatmak istemediğini belirten Arda Turan, “Sadece şunu yazabilirsin” deyip topu karşı tarafa attı: “Geldi, ensemden tuttu. Sebebini Berkay’a sorun, anlatabiliyorsa anlatsın.” Ünlü futbolcu, Berkay’dan özür dilediği iddialarının da gerçeği yansıtmadığını söyledi: “Öyle bir şey yapmadım, niye özür dileyeyim?”

Berkay ne açıklama yaptı?

Berkay olayın ardından hukuki yollara başvuracağını açıkladı: “Bütün hukuki yollara başvuracağız. Bugün ameliyat olacağım. Arda’nın benim eşimi tanımamasına imkân yok. Yıllardır süren ve göz önünde olan bir evliliğim var.”

Aslıhan Doğan Arda Turan’dan ayrılıyor mu? Aslıhan Doğan ne açıklama yaptı?

Olayların ardından gözler doğumuna 2 hafta kalan Aslıhan Doğan'a çevrildi. Doğan, Instagram sayfasında konuyla ilgili bir açıklama yayınladı:

"Yaşanmışlıklarıyla her daim olgunlaşmış bir insan, yetiştirilme şeklinden ötürü aile kavramının ne olduğunu iyi bilen bir evlat, tahmin edilenden çok daha güçlü bir kadın, ve en önemlisi bir anne adayı olarak yazıyorum. İlişkimin ilk gününden evliliğimin bugününe kadar ne kadar saçmalık varsa önüme sunuldu. Farklı amaçlara hizmet eden, beni sosyal platformda eleştirmeyi kendinde hak gören, ve maalesef mutsuzlukla beslenen hazımsız insanlarla karşılaştım. Sabrım bir çok kez denense de bugüne dek kimseye istediğini vermedim. Bugün de vermeyeceğim. Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma almama çok az kala, yazılıp çizilen hiçbir şeyin, ve hiçbir 3.şahsın bana ve aileme zarar verebilecek nitelikte olmadığını bilmenizi isterim. Saygılar..."

Aslıhan Doğan kimdir?

Aslıhan Doğan, 4 Aralık 1985 tarihinde dünyaya gelmiştir. İş insanı Sabri Doğan'ın kızı olan Aslıhan Doğan, Arda Turan ile olan birlikteliği ile uzun bir süre konuşulan isim olmuştur. 11 Mart 2018'de Medipol Başakşehir'de forma giyen milli futbolcu Arda Turan ile dünya evine girdi. Beykoz Çubuklu'da yapılan nikah törenine çiftin ailelerinin yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan da katılmıştı. Sade bir törenle dünya evine giren Arda Turan'ın nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmıştı.

Arda Turan'ın karıştığı şiddet olayları

Arda Turan tam da geçen seneden kalan 10 maçlık cezasının bittiği haftada bu kez başka bir olayla gündeme geldi. Şarkıcı Berkay'ı yumrukladığı belirtilen Arda Turan'ın geçmişi şiddet içeren vukuatlarla dolu.

-22 Kasım 2006: Galatasaray’ın Bordeaux maçında rakip takımoyuncularından Jurietti’ye kafa attı, kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

-21 Nisan 2010: Bursaspor maçının hazırlıklarını Florya’da yapan Galatasaray’ın idmanında Arda Turan ve Caner Erkin, bir ikili mücadele sonrasında birbirine girdi. Bu sırada Arda, arkadaşına yumruk atarak dudağını patlattı.

-9 Mayıs 2015: Arda, Atletico’da forma giydiği dönemde Barcelona maçındaki bir pozisyonda çıldırdı. Yaşanan pozisyon sonrasında faul çalınmayınca kramponunu çıkartarak yan hakemin olduğu bölgeye doğru fırlattı.

-6 Haziran 2017: Arda Turan, Milli Takım’ın Makedonya ile golsüz berabere kaldığı özel maçın ardından uçakta gazeteci Bilal Meşe’ye saldırdı. Ardından ‘Yine olsa yine yaparım’ diyerek Milli Takımı bıraktığını açıkladı.

-4 Mayıs 2018: Sivasspor maçında müsabakanın yardımcı hakemine saldırısı ve orta hakemine yönelik hakareti nedeniyle 16 maç men ile tarihi bir cezaya çarptırılan Arda Turan’ın hakemlere, “Şerefsizler! Hepinizi öldürmek lazım!” dediği ortaya çıktı.

-10 Ekim 2018: Arda Turan'ın şarkıcı Berkay'ın eşine ‘Evli olmasam seni kaçırmazdım’ dediğini bunun üzerine çıkan kavgada Arda Turan'ın Berkay'ı yumrukladığı ortaya çıktı. Yıldız oyuncu ise kamuoyunu sarsan iddiaları, “Basit bir tartışma” olarak nitelendirdi.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar