AK Parti Çankaya Belediye Bakan adayı Çiğdem Özer Meral Akşener'in danışmanı mıydı?

AK Parti'nin Çankaya adayının Çiğdem Özer olduğu iddia edildi. AK Parti Çankaya Belediye Bakan adayı Çiğdem Özer Meral Akşener'in danışmanı mıydı? Aşık Veysel'in torunu Çiğdem Özer AK Parti'nin adayı mı, kimdir? soruları gündeme geldi. İşte Çiğdem Özer kimdir? sorusunun yanıtı.

AK Parti Çankaya Belediye Bakan adayı Çiğdem Özer Meral Akşener'in danışmanı mıydı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
8 Aralık 2018 Cumartesi 18:44

AK Parti Çankaya Belediye Bakan adayı Çiğdem Özer Meral Akşener'in danışmanı mıydı? Aşık Veysel'in torunu Çiğdem Özer AK Parti'nin adayı mı, kimdir? soruları AK Parti'nin Çankaya Belediyesi adaylığıyla gündeme geldi. Peki ama Aşık Veysel'in torunu Çiğdem Özer AK Parti'nin adayı mı, kimdir?

Aşık Veysel'in torunu Çiğdem Özer AK Parti'nin adayı mı, kimdir?

Çiğdem Özer,1975 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Çiğdem Özer aslen Sivrialan Sivaslıdır. Çiğdem Özer dedesi Aşık Veysel’in ölümünde 2 yıl sonra dünyaya gelmektedir.Çiğdem,Özer ailesinin beş kardeşin en küçüğüdür. Ailesi Çiğdem Özer doğmadan önce adını Veysel olarak belirlerler. Çocukluğunda doğaya ve çiçeklere olan sevgisi ve merhameti yüzünden ona Çiğdem adını verirler. Çiğdem Özer Aşık Veysel’i yani dedesini tanımadı ama ninesi Gülüzar, annesi ve babasından hep dedesi Aşık Veysel’i dinlemiştir.

AK Parti Çankaya Belediye Başkan adayı Çiğdem Özer Meral Akşener'in danışmanı mıydı?

Çiğdem Özer’in eğitim hayatı İstanbul’da geçmiştir. İlk,orta öğrenimini ve liseyi İstanbul’da tamamladı. Üniversite’de bölüm olarak Halkla İlişkiler bölümünü seçerek bu alanda okudu ve mezun oldu. Çiğdem Özer, 1996 yılından beri Akbank Genel Müdürlüğü‘nde Murahhas Üye Suzan Sabancı Dinçer‘in asistanlığını yaptı. İYİ Parti’nin kurulmasından sonra işinden istifa edip siyasete atılan Özer, İYİ Parti’nin Kurucular Kurulu üyesi ve Meral Akşener’in danışmanlığını yapmaktadır.

Sanata olan yatkınlığı nedeniyle Ünlü Hat Ustası Ethem Çalışkan’dan hat dersleri almıştır. Çiğdem Özer dedesi Aşık Veysel’in şiirlerini kendi el yazısı ile kitap haline getirmeye çalışmaktadır. Spor yapmayı ve yemek yapmayı çok sevmektedir. 2018 Genel Seçimleri, İYİ Parti İzmir Milletvekili adayı oldu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar