Arka Sokaklar'da Selin diziden ayrılıyor mu?

Kanal D’nin en uzun sezonlu dizisi olarak ekranlara gelen Arka Sokaklar dizisinin Selin’i ekipten ayrılıyor mu?

Arka Sokaklar'da Selin diziden ayrılıyor mu?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
22 Eylül 2018 Cumartesi 12:02

Kanal D’nin 13 yıldır devam eden en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’ın son yayınlanan bölümünde(487.bölüm) ayrılık haberi damga vurdu. Arka Sokaklar’da Selin karakteri diziden ayrılıyor mu? Detaylar haberimizde.

Arka Sokaklar'da Selin diziden ayrılıyor mu?

Kanal D'nin 13 yıldır ekranlara gelen Arka Sokaklar dizisi, önceki akşam 487. bölümüyle ekrana geldi. Yayınlanan son bölümüyle yine nefesleri kesmeyi başaran diziye bu sefer Selin'in tayin yazısı damga vurdu. Durumdan haberi olmayan ekip, büroya gelen ani haber karşısında şoke oldu. 'Selin ekipten ayrılıyor mu?' sorusu akıllara geldi.

İzmir Asayiş Organize Şube Müdürü, Rıza Baba ve Arif Müdürü ziyarete gelmiştir. Bu sırada Selin onlarla karşılaşır. Selin ve bu müdür daha önce Hatay Emniyetinde beraber çalışmışlardır. Müdür, Selin'i gördüğüne çok sevinir. Ezki anıları konuşmak için buluşurlar. Müdür, Eslin'e kafasını karıştıran bir teklif yapar. kendisi İzmir Asayiş Organize Şube Müdürlüğüne yeni atandığından güvenrbileceği bir komisere ihtiyacı olduğunu söyler. Selin'in İzmir Asayiş Organize Şube'ye gelmesini ister. Selin, o sırada eski müdürüne olumlu ya da olumsuz bir yanıt vermez.

Arka Sokaklar Selin (Oya Okar) Kimdir?

Oya Okar, 1986 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk Bölümü'nde tamamlamıştır. Şöhret dizisi ile 2005 yılında ilk oyunculuk deneyimini yaşamış, daha sonra Doktorlar, Sınıf, İstanbul Çocukları, Mavi Kelebekler, Böyle Bitmesin, Zeytin Tepesi, Eve Dönüş ve Ben Onu Çok Sevdim dizilerin de rol almıştır. Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin kadrosunda yer almakta ve Selin karakterini canlandırmaktadır.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

hasan En beğenilen yorum
selin komser gitmesin