Arçelik Iphone fiyatı kaç para, kampanya ne zaman başlayacak ne zaman bitecek?

Arçelik Iphone fiyatı kaç para, kampanya ne zaman başlayacak ne zaman bitecek? Sorusu yapılacak kampanyanın duyurulması sonrası merak konusu oldu. Arçelik Iphone fiyatı kaç para, kampanya ne zaman başlayacak ne zaman bitecek? Sorularının cevabını sizler için derledik.

Arçelik Iphone fiyatı kaç para, kampanya ne zaman başlayacak ne zaman bitecek?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
18 Ekim 2018 Perşembe 15:36

Arçelik Iphone fiyatı kaç para, kampanya ne zaman başlayacak ne zaman bitecek? Soruları Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı kapsamında yapılacak kampanyanın duyurulması ile birlite merak konusu oldu. Arçelik Iphone fiyatı kaç para, kampanya ne zaman başlayacak ne zaman bitecek? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Kampanya iPhone 8 64 GB modelinin tüm renklerinde geçerli olacak. İşte Arçelik Iphone fiyatı kaç para, kampanya ne zaman başlayacak ne zaman bitecek? Sorularının yanıtı...

Arçelik Iphone kampanyası ne zaman başlayacak ne zaman bitecek?

Enflasyonla Topyekün Mücadele Programına destek olan Arçelik, kaçırılmayacak bir teklif hazırladı. Buna göre, Arçelik, 64 GB'lık iPhone 8'leri, 19-21 Ekim'de 2 bin 100 TL'lik indirimle 4 bin 399 TL'den satışa sunacak.

Arçelik Iphone fiyatı kaç para?

Arçelik, tavsiye edilen perakende satış fiyatı 6 bin 499 TL olan 64 GB'lık iPhone 8'leri, 19-21 Ekim'de 2 bin 100 TL'lik indirimle 4 bin 399 TL'den satışa sunacak.

iPhone 8 64 GB modelinin tüm renklerinde geçerli olacak kampanya kapsamında anlaşmalı bayilerde 6 ay taksit imkanı da sağlanacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar