Antalyaspor Akhisarspor canlı izle - Antalyaspor Akhisarspor şifresiz izle

Antalyaspor Akhisarspor canlı izle, Antalyaspor Akhisarspor şifresiz izle bilgileri Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 12. hafta karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. Antalyaspor Akhisarspor canlı izle, Antalyaspor Akhisarspor şifresiz izle bilgilerini sizler için derledik.

Antalyaspor Akhisarspor canlı izle - Antalyaspor Akhisarspor şifresiz izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
11 Kasım 2018 Pazar 14:08

Antalyaspor Akhisarspor canlı izle, Antalyaspor Akhisarspor şifresiz izle bilgileri Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 12. hafta maçının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Antalyaspor Akhisarspor canlı izle, Antalyaspor Akhisarspor şifresiz izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmayı Hakem Ali Palabıyık yönetecek. İşte Antalyaspor Akhisarspor canlı izle, Antalyaspor Akhisarspor şifresiz izle bilgileri...

Antalyaspor Akhisarspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Antalya Stadyumu'nda oynanacak Antalyaspor Akhisarspor maçı 11 Kasım Pazar günü saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 2 ekranında canlı yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Antalyaspor: Boffin, Nazım, Celutska, Diego, Cissokho, Chico, Maicon, Yekta, Vainqueur, Doğukan, Doukara

Akhisarspor: Fatih, Vrsajevic, Lopes, Caner, Güray, Aykut, Sissoko, Onur, Josue,
Barbosa, Manu

Antalyaspor Akhisarspor şifresiz canlı izle

Antalyaspor Akhisarspor canlı izle - Antalyaspor Akhisarspor şifresiz izle

Antalyaspor Akhisarspor maçı hakemi

Antalyaspor Akhisarspor maçını Hakem Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık'ın
yardımcılıklarını Sekan Oluncan ve Mustafa Sönmez yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu olacak. Mücadelenin VAR hakemliğini ise Bülent Yıldırım ve Bahattin Şimşek üstlenecek.

Maç öncesi istatistikler

Antalyaspor ile Akhisarspor Süper Lig'de 10 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda 3-2'lik Akhisarspor üstünlüğü bulunuyor.

Akhisarspor ile Süper Lig'de karşılaştığı ilk üç maçın ikisini kazanan Antalyaspor (1M); sonrasında kırmızı beyazlılarla karşılaştığı yedi Süper Lig maçında galibiyet alamadı (5B 2M).

Antalyaspor Süper Lig'de Akhisarspor ile evinde karşılaştığı beş maçta yenilmedi (2G 3B); bu maçlardan son üçü berabere bitti.

Ligdeki son dokuz maçında 19 puan toplayan Antalyaspor (6G 1B 2M); önceki dokuz maçında aynı sayıda puan kaybetmişti (2G 2B 5M).

Şubat - Mart 2018 arasında art arda dört maç kazanan Akhisarspor, bu serinin ardından Süper Lig'de oynadığı 21 maçta aynı sayıda galibiyet alabildi (6B 11M).

Antalyaspor bu sezon ligde duran toptan en fazla gol atan takım (8); Akhisarspor ise bu sezon Süper Lig'de akan oyunda en fazla gol yiyen takım (14).

Akhisarspor bu sezon Süper Lig'de en fazla gol yiyen takım (19).

Antalyaspor bu sezon Süper Lig'de rakip ceza sahasında en az topla buluşan takım (136; Kayserispor ile eşit). Ancak Antalyaspor rakip ceza sahalarında her 13,6 topla buluşmasında bir gol çıkarıyor ve bu alanda Ankaragücü'nün (13,1) ardından ligin en iyi ikinci takımı.

Antalyasporlu Souleymane Doukara, Süper Lig'de forma giydiği son sekiz maçta yedi gole katkıda bulundu (beş gol ve iki asist).

Akhisarspor ligdeki son beş maçında dört gol atabildi; bu gollerden ikisi Seleznyov'dan geldi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar