Alper Erözer kimdir? Alper Erözer Yaz Geldi dinle

Sosyal medyada ikinci Aleyna Tilki örneği olarak görülen Alper Erözer kimdir? Çıkış yaptığı "Yaz Geldi" şarkısını sitemizden dinleyebilirsiniz.

Alper Erözer kimdir? Alper Erözer Yaz Geldi dinle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
21 Temmuz 2018 Cumartesi 10:42

Enerji şarkısıyla gündeme gelen ve genç yaşına rağmen sesiyle ve şarkılarıyla beğeni kitlesi oluşturan Alper Erözer'in kim olduğu merak konusu oldu. Sosyal medyada genç şarkı ikinci Aleyna Tilki olarak görüyorlar.

YouTube kanalından paylaşmış olduğu "I Think You Love Me" şarkısı ile milyonların dikkatini çekmeyi başaran Alper Erözer, sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Küçük yaşına rağmen büyük bir hayran kitlesine sahip olan Erözer, Suat Aydoğan imzası ile 9 şarkılık ilk albümünü piyasaya sundu. Peki Alper Erözer kimdir?

ALPER ERÖZER KİMDİR?

Alper Serge Erözer, 2004 yılında dünyaya gelmiştir. Henüz 13 yaşında olan Erözer, 2016 yılında Ülker Mutluluk Reklamı ve Sur Yapı İnşaat reklamlarında oynayarak televizyon dünyasına ilk adımı atmıştır. Çeşitli reklam filmlerinde rol almasının ardından Fox Tv ekranlarında yayınlanan Komşular adlı dizi de rol almıştır. Alper Erözer, YouTube kanalından sözlerini kendisinin yazdığı ‘’I Think You Love Me Now’’ adlı şarkı ile milyonların beğenisini kazanarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ardından aranjör ve besteci Suat Aydoğan'ın keşfettiği 13 yaşındaki Alper Erözer, ‘’Hey World World’’ adlı albümünü piyasaya sundu. Suat Aydoğan’ın imzası ile 6 İngilizce, 2 Türkçe ve 1 Türkçe Club Mix olmak üzere toplam 9 şarkılık ilk albümü olan 'Hey World World'ü seslendiren Alper Erözer, albümde bulunan İngilizce şarkılarının sözlerini ise babası Cenk Erözer ile birlikte yazdı. 25 Oca 2018 tarihinde sözleri Onur Murat, Agah Tuğrulhan Polat’a müziği Suat Aydoğan’a ait olan “Enerji” şarkısını seslendirmiş ve kısa sürede milyonlarca kişi tarafından dinlemiş ve genç kızların sevgilisi olmuştur.

TÜRKİYE'NİN JUSTIN BIEBER'I

Öte yandan Alper Erözer için sosyal medyada Türkiye'nin Justin Bieber'ı yorumları da yapılıyor. Justin Bieber da ünlü olduğunda 13 yaşındaydı. 2007'nin sonlarında, 13 yaşındayken, Justin Bieber bir yerel şarkı yarışması için Ne-Yo'nun "So Sick" şarkısını söyledi ve ikinci geldi. Annesi Pattie Mallette, arkadaşları ve ailesinin görmesi için YouTube'a oğlunun performansının videosunu koydu. Siteye Justin Bieber'ın değişik R&B şarkılarını söylediği videoları koymaya devam etti ve Justin Bieber'ın sitedeki popülerliği arttıkça arttı.

ALPER ERÖZER YAZ GELDİ DİNLE

ALPER ERÖZER ENERJİ DİNLE

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Gcjövulbj En beğenilen yorum
Mükemell