Alişan’ın eşi Buse Varol, Çok Tatlı programından neden ayrıldı?

Alişan’ın eşi Buse Varol yeni projesi olan “Çok Tatlı” ile yollarını ayırdı. Peki ya Buse Varol Çok Tatlı’dan neden ayrıldı?

Alişan’ın eşi Buse Varol, Çok Tatlı programından neden ayrıldı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
25 Ağustos 2018 Cumartesi 10:01

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Tatlı programı sunucu değişikliğine gidiyor. Buse Varol’un sunduğu Çok Tatlı programının yeni sunucusunun ise Serhat Kılıç’ın olduğu belirtiliyor. Peki ya Buse Varol programdan neden ayrıldı?

Buse Varol, Çok Tatlı programından neden ayrıldı?

Buse Varol sunuculuğunu yaptığı Çok Tatlı programından ayrıldı. Önceki akşam Alişan'ın sahnesine gelen Buse Varol, magazincilere program hakkında açıklama yaparak, yapımcıyla sorun yaşadığını söyledi.

Karnı iyice belirginleşmeye başlayan Buse Varol'a, "hamileliğiniz nedeniyle mi programdan ayrıldınız?" şeklinde bir soru yöneltildi. Varol da konu hakkında şunları söyledi:

“Kişisel olarak yapımcıyla konuştuğumuz gibi ilerlemedi. Karşılıklı oturduk konuştuk istemedim, onlarla da uyuşmazlığımız oldu. Bazı şeylerde anlaşmazlığımız oldu. Sete gidiyorum haftaya dizi başlıyor haftaya setteyim. Ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Oturmayı sevmem. İnşallah doğuma kadar da bir aksilik olmaz giderim diyorum. İşi de seviyorum, seti de seviyorum.”

Hamilelik sürecinin güzel gittiğini belirten Buse Varol, eşinin cimri olduğu yönündeki sorulara, "Alişan’ın cimri olması gibi bir şey söz konusu değil. Eğer öyle olsaydı bayramın ilk günüde çalışırdı" cevabını verdi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar