Alişan'ın bebeğinin cinsiyeti ne? Alişan'ın bebeği kime benziyor? Alişan'ın soy adı ne?

Alişan'ın bebeğinin cinsiyeti ne? Alişan'ın bebeği kime benziyor? Alişan'ın bebeği Burak'ın fotoğrafları ile ilgili bilgiler.

Alişan'ın bebeğinin cinsiyeti ne? Alişan'ın bebeği kime benziyor? Alişan'ın soy adı ne?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
14 Şubat 2019 Perşembe 11:18

Alişan'ın bebeğinin cinsiyeti ne? Alişan'ın bebeği kime benziyor? soruları Kanal D'nin 2. Sayfa programında gündeme geldi. İşte Alişan'ın bebeğinin cinsiyeti ne? Alişan'ın bebeği kime benziyor? sorularının yanıtı. 

Alişan'ın bebeğinin cinsiyeti ne?

Alişa'ın bebeğinin cinsiyeti erkektir. 

Geçtiğimiz sene dünya evine giren türkücü Alişan ile oyuncu Buse Varol'un ilk bebeklerini dün Altunizade'deki özel bir hastanede dünyaya geldi. Çiftin bebeklerinin ilk fotoğrafı ise Kanal Dekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına yayınlandı.

Dün ilk bebeğini kucağına almanın mutluluğu yaşayan Alişan'ın Burak adını verdikleri oğlunun ilk fotoğrafı yayınlandı. Programın sunucuları çiftin bebeklerinin fotoğrafını yayınlarken "Mutluluğun fotoğrafı" yorumunu yaparken bebeği baba Alişan'a benzettiler.

Alişan'ın bebeği kime benziyor?

Alişan'ın bebeği Alişan'a benzemektedir. 

13 Şubat 2019 Çarşamba günü saat 10.19'da Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Furkan Kayabaşoğlu tarafından gerçekleştirildi. Buse Varol'un doktoru şu açıklamayı yaptı: "Alişan ile Buse Varol çiftinin bebeği, 4 bin 265 gram olarak dünyaya geldi. Bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Kendilerine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz."

İlk kez babalık heyecanı yaşayan Alişan sosyal medyada yapılan kötü yorumlara isyan etti. Hastane önünde açıklama yapan Alişan, isyanını şu sözlerle dile getirdi: "Bıraksınlar saçma sapan yorum yapmayı. 'Allah analı babalı büyütsün' demek ya da 'hayırlı olsun' demek bu kadar zor değil. Az önce yine aptal aptal yorumlar var. Çocuk dünyaya gelmiş; bir melek dünyaya gelmiş, adam iyi olur kötü olur, seversin sevmezsin ama bir 'hayırlı olsun' de. Çok ayıp ya." Alişan Serkan Tektaş.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar