Aleyna Tilki ile Şahin Kendirci aşk mı yaşıyor? Şahin Kendirci kimdir?

Aleyna Tilki ile Şahin Kendirci aşk mı yaşıyor? Şahin Kendirci kimdir? Müslüm filmindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Şahin Kendirci'nin ünlü popçu Aleyna Tilki ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Peki Aleyna Tilki ile Şahin Kendirci aşk mı yaşıyor? Şahin Kendirci kimdir?

Aleyna Tilki ile Şahin Kendirci aşk mı yaşıyor? Şahin Kendirci kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
10 Ocak 2019 Perşembe 15:08

Aleyna Tilki ile Şahin Kendirci aşk mı yaşıyor? Şahin Kendirci kimdir? Müslüm filmindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Şahin Kendirci'nin ünlü popçu Aleyna Tilki ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Peki Aleyna Tilki ile Şahin Kendirci aşk mı yaşıyor? Şahin Kendirci kimdir? sorularının yanıtları haberimizde bulabilirsiniz.

Müslüm fimlindeki performansıyla dikkatleri bir kez daha üstüne çeken Şahin Kendirci'nin ünlü popçu Aleyna Tilki ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili açıklamalar art arda geldi.

Aleyna Tilki ile Şahin Kendirci aşk mı yaşıyor?

İlk açıklama Aleyna Tilki'nin çalıştığı menajerlik şirketinden geldi. Aleyna Tilki cephesinden iddialara yanıt geldi. Genç şarkıcının menajerlik şirketi çıkan aşk iddiasının gerçek dışı olduğunu açıkladı.

Bir açıklama da Şahin Kendirci'den geldi

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Şahin Kendirci, Aleyna Tilki'nin sesini, şarkıcılığını beğendiğini ama genç şarkıcıyla tanışmadığını ve iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Şahin Kendirci kimdir?

2001 yılında Adana'da dünyaya gelen Şahin Kendirci aslen Şanlıurfalı'dır. 2014 yılında henüz 13 yaşındayken katıldığı O Ses Türkiye Çocuklar yarışmasında sergilediği başarılı performans ile birinci olan Kendirci genç yetenek olarak adını hafızalara kazıdı.

Yine 2014 yılında "Bana Masal Anlatma" adlı filmde rol alan Kendirci, Fatih Artman, Hande Doğandemir, Cengiz Bozkurt, Sadi Celil Cengiz gibi ünlü isimlerle beraber rol aldı. Filmde bir tamirci çırağı çocuğu canlandırıyordu. Söylediği arabesk parçalarla babalardan resitaller veren Şahin Kendirci yıllar sonra Müslüm Gürses'in hayatını konu alan Müslüm filmi ile ortaya çıktı. 

Filmde Müslüm Baba'nın gençliğini canladıran Şahin Kendirci geçen akşam O Ses Türkiye'de yeniden performans sergiledi. Şimdi 17 yaşında olan Şahin Kendirci aynı zamanda filmin müziği olan "Adana'ya Gidek" parçası ile beğeni kazandı ve gündem oldu.

Aleyna Tilki kimdir?

2000 yılında dünyaya gelen Aleyna Tilki aslen Konyalıdır. Şuanda halen lise öğrencisi olan Aleyna Tilki 1,65 boyunda ve 48 kilodadır. Katıldığı bir yarışma programında Gesi Bağları'nı söyleyerek hafızalara kazınan Aleyna Tilki Cevapsız Çınlama şarkısı ile popüler olmuştur. Son zamanlarda en çok dinlenen şarkılardan biri olan "Cevapsız Çınlama" şarkısı Emrah Karaduman desteğiyle güçlendirmiştir.

Kazandığı para ile müzik eğitimini sürdüreceğini belirten Aleyna Tilki'nin annesi ise Trabzon Ofludur. Verdiği özel bir röportajda sesini annesinden aldığını ifade eden Aleyna Tilki çok ufak yaşlardan itibaren böyle bir yeteneğinin olduğunu ve annesinin onu hep desteklediğini belirtti.

Türkiye yaklaşık iki ayda popun süper yıldızlarını dahi geride bırakan 16 yaşındaki bir kızı konuşuyor ve izliyor. Yetenek Sizsiniz yarışmasıyla ünlenen Aleyna Tilki sesiyle herkesi etkilemeyi başardı

Yaşına rağmen milyonları deviren Aleyna Tilki her geçen gün rekorunu da geliştiriyor. Neredeyse günde bir milyonluk bir ortalama ile Youtube'un enlerine giren Tilki'nin bundan sonraki performansı da merak ediliyor. Özellikle kızların büyük ilgi gösterdiği Aleyna Instagram ve Twitter'daki takipçi sayısıyla da parmak ısırtıyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar