Alemdar ailesi kimdir? Alemdar ailesine ne oldu?

Alemdar ailesi kimdir? Alemdar ailesine ne oldu? sorusu gündeme geldi. İşte Alemdar ailesi kimdir? Alemdar ailesine ne oldu? yanıtı. Tayyip Alemdar (Mahmut Alemdar) ile ilgili bilgiler haberimizde... Erdoğan Alemdar kaç yaşındaydı? gibi sorular gündemde.

Alemdar ailesi kimdir? Alemdar ailesine ne oldu?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
9 Şubat 2019 Cumartesi 14:34

Alemdar ailesi kimdir? Alemdar ailesine ne oldu? sorusu Kartal'da çöken bina ile gündeme geldi. Peki ama Alemdar ailesi kimdir? Alemdar ailesine ne oldu?  Alemdar ailesi fertleri...

Alemdar ailesi kimdir?

Kartal'da çöken 8 katlı binanın enkazında arama kurtarma çalışmaları sürüyor... Bir yanda endişeli bir bekleyiş diğer yanda ise yakınlarını kaybeden ailelerin büyük acısı var.

Çöken binada en fazla kaybı Alemdar ailesi yaşadı. Ailenin 8 ferdi enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

Aileden geriye ise mutlu günlerde çekilmiş fotoğraflar kaldı. Fotoğraflarda Erdoğan Alemdar , kızları Ecrin ve Eslem ile birlikte görülürken, diğer aile üyeleri de fotoğraf karelerine yansıdı.

Alemdar ailesine ne oldu?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kartal'da bina çökmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısının 11'e yükseldiğini açıkladı.

Soylu, Kartal'da çöken binanın çevresinde incelemelerde bulunurken, arama kurtarma çalışmalarını yerinde takip etti.

Bakan Soylu, göçüğün ardından yaklaşık 31 saattir ekiplerin büyük bir gayretle çalışmasını sürdürdüğünü belirtirken, hayatını kaybedenlerin sayısının 11'e yükseldiğini söyledi. Hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet dileyen Soylu, yaşamını yitiren vatandaşların kimlik tespiti için çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar