AK Parti Kars Belediye Başkan adayı Ensar Erdoğdu kimdir?

AK Parti'nin 2019 yerel seçimlerde Kars Belediye Başkan adayının kim olacağı merak ediliyordu. Fatih Altaylı'nın kulis bilgisinden sonra AK Parti Kars Belediye Başkan adayı kim oldu, Ensar Erdoğdu kimdir soruları gündeme geldi. İşte AK Parti Kars Belediye Başkan adayı Ensar Erdoğdu kimdir?

AK Parti Kars Belediye Başkan adayı Ensar Erdoğdu kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
5 Aralık 2018 Çarşamba 21:08

AK Parti Kars Belediye Başkan adayı Ensar Erdoğdu kimdir? sorusu Fatih Altaylı'nın köşe yazısıyla gündeme geldi. Kars Türkiye'nin en kalabalık nüfuslu illerinden birisi. Haberimizde AK Parti Kars Belediye Başkan adayı Ensar Erdoğdu kimdir? sorusunun yanıtını bulabilirsiniz. Fatih Altaylı'nın kulis bilgileri doğru çıkarsa AK Parti Kars Belediye Başkan adayı Ensar Erdoğdu olacak. Peki ama Ensar Erdoğdu kimdir? AK Parti Kars Belediye Başkan adayı Ensar Erdoğdu kimdir? sorusunun yanıtı. 

Ensar Erdoğdu kimdir?

20 Nisan 1964 yılında Kars'ta doğdu. 

İlk ve orta öğrenimini aynı şehirde tamamladıktan sonra, 1986 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesine girdi ve 1991 yılında mezun oldu. 

Ankara adliyesinde avukatlık stajını 1993 yılında tamamlayarak, aynı yıl Kars'ta serbest avukat olarak çalışmaya başladı. 

2010-2014 yılları arasında 4,5 yıl süreyle Kars il başkanlığı yaptı. 

Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans eğitimi devam etmektedir. 

Halen ticaretle uğraşmaktadır. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar