AHBAP açılımı nedir, kim kurdu, amacı nedir?

Haluk Levent’in kurucusu olarak bilinen AHBAP açılımı nedir, kim kurdu, amacı nedir?

AHBAP açılımı nedir, kim kurdu, amacı nedir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
22 Eylül 2018 Cumartesi 10:58

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde uzun bir süredir işsiz olan 2 çocuk babası bunalım sonucu kendisini banyoda iple asarak yaşamına son verdi. İntihar eden babanın geride kalan çocukları için Haluk Levent, AHBAP olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız açıklamasından sonra AHBAP açılımı, amacı ve kurucu merak edilmeye başladı. AHBAP açılımı nedir, kim kurdu, amacı nedir?

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bir süredir işsiz olan 2 çocuk babası, girdiği bunalım sonucu kendisini banyoda iple asarak yaşamına son vermişti. İntihar eden babanın geride kalan çocukları için Haluk Levent harekete geçti. Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bir süredir işsiz olan 2 çocuk babası, girdiği bunalım sonucu kendisini banyoda iple asarak yaşamına son vermişti. İntihar eden babanın geride kalan çocukları için Haluk Levent, harekete geçti. Levent, "AHBAP olarak ne gerekiyorsa yapacağız... Çocuklarına burs vereceğiz." dedi.

Haluk Levent AHBAP’tan ayrıldı mı?

Gelen bilgilere göre Haluk Levent’in AHBAP kurumundan ayrıldı. Ayrılma nedeni ise Haluk Levent'in şahsına yapılan küfürdür.

AHBAP açılımı nedir?

AHBAP; son günlerde adı sıkça duyulan bir iyilik örgütlenmesi desek yeridir. (Kendi adımıza ilk olarak) Haber programında köpekle yatan Suriyeli çocuğa ulaşmasıyla adını duyduğumuz ve araştırdığımızda çok büyük bir misyon ve vizyonla karşılaştığımız kurum.

Başında değerli sesimiz ve nefesimiz sanatçı Haluk Levent var.

AHBAP; Anadolu Halk ve Barış Platformu.

Detaylı açılımında ise Anadolu'nun birleştiriciliği, dayanışması, paylaşması ve sevgisi üzerine inşa edilen bir durum, kurum söz konusu.

AHBAP nasıl kuruldu?

Her şey sosyal mesajla Twitter dünyasında başlamış. Yardımlaşma odaklı ve her geçen gün ağını genişleten proje bazlı uygulamaya Twitter az gelmiş. Yapılan çalışmaların takibi, kategoriler altında arşivlenmesi, projelerin desteklerle gelişebilmesi, hikayelerimizin kalıcı olabilmesi için ahbap.net kurulmuş. Üzerine koydukça değişmiş, gelişmiş ve birler, onlar derken yüzleri, binleri görmüş ve görmeye de devam ediyor.

AHBAP'lar ne yapıyor?

Yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma özelinde kan arayanların sesi, bursa ihtiyacı olan öğrencilerin tükenmez kalemi, defteri, silgisi, kıyafeti her şeyi... Bu özünde iyi niyetli insanların oluşturduğu, gücünü enerjisini harcadığı ve zamanını anlamlı kullandığı ilk etapta birbirini tanımayan ama sonra aynı amaç uğrunda AHBAP olanların adresi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

muzo cevani En beğenilen yorum
Boyle Haluk Levent gibi bizim ulkemizde malesef tutulmaz cunku ulkemizin gercekleri buna izin vermez Ulkemizin gercekleride iyilik ve ulke insanina veya ulke icin iyi dusunceler malesef ilgi gormez bazilari vardir ulkeden kazanir karisinin dogumunda abd pasportu almak icin abd,ye gider ve bu ne uduyu belirsiz sanatci demeye dilim varmaz onlar iki kivirtirlar o insanlar bu ulkede yok satar saygilarimla