Afili Aşk dizi kanal d müzikleri - Afili Aşk dizisinde çalan son şarkı ne?

Kanal D'de yayınlanan Afili Aşk adlı dizi birçok konuyla birlikte araştırılıyor. Afili Aşk dizisinin müzikleri en çok araştırılan konulardan biri oldu. Afili Aşk dizisinin fon müziği, jenerik müziği ve dizide çalan şarkılar ile ilgili haberimizi sizler için derledik.

Afili Aşk dizi kanal d müzikleri - Afili Aşk dizisinde çalan son şarkı ne?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
9 Mayıs 2019 Perşembe 13:03

Afili Aşk dizisi müzikleri – Afili Aşk dizisinde çalan şarkılar hangileri? sorusu Kanal D’de yayınlanan Afili Aşk adlı diziyi izleyenler arasında en çok konuşulan konu. Peki ama Afili Aşk'ın dizi müziklerini kim yapıyor? İşte Afili Aşk dizisinin müzikleri, jenerik, fon müziği ve dizide çalan şarkılar ile ilgili haberimiz.

Afili Aşk dizi müzikleri dinle, izle, sözleri

Afili Aşk dizi müzikleri kısa sürede en çok merak edilen konulardan biri olunca AzOnceOldu ekibi olarak Afili Aşk dizi müziklerini sizler için derledik. Afili Aşk dizisinin jenerik müziği kim tarafından yapılmaktadır. Afili Aşk dizisinde Safa Handem ve Aslı Demirer'in de Afili Aşk dizisinin müziklerine katkı sağladığı da biliniyor. 

Afili Aşk dizisinde çalan şarkılar

Afili Aşk dizisinde çalan şarkıları sizler için sıraladık. 

Afili Aşk jenerik müziği

İşte Afili Aşk dizisindeki jenerik müziği

Afili Aşk fon müziği

Yaz aylarına damga vuracak “Afili Aşk”ın yapımını ARC Film, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu, yönetmenliğini ise Serdar Gözelekli üstleniyor. Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un başrollerini paylaştığı dizi için hazırlanan özel klip sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.


 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar