Julian Edelman kimdir? | Adriana Lima'nın yeni sevgilisi kimdir? | Julian Edelman Instagram

Julian Edelman kimdir? Adriana Lima'nın yeni sevgilisi kimdir? Türk yazar Metin Hara aşk yaşayan ve ayrıldığı iddia edilen dünca ünlü Model Adriana Lima'nın yeni aşklara yelken açtı. Peki Julian Edelman kimdir? Adriana Lima'nın yeni sevgilisi kimdir? Julian Edelman Instagram

Julian Edelman kimdir? | Adriana Lima'nın yeni sevgilisi kimdir? | Julian Edelman Instagram
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
7 Şubat 2019 Perşembe 19:29

Julian Edelman kimdir? Adriana Lima'nın yeni sevgilisi kimdir? Türk yazar Metin Hara aşk yaşayan ve ayrıldığı iddia edilen dünca ünlü Model Adriana Lima'nın yeni aşklara yelken açtı. Peki Julian Edelman kimdir? Adriana Lima'nın yeni sevgilisi kimdir? Julian Edelman Instagram detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Adriana Lima ve Türk yazar Metin Hara'nın ilişkisi uzun süre magazin gündeminde konuşuldu. Reklam iddiaları ikili tarafından defalarca reddedilmişti. Son olarak Adriana Lima ile Metin Hara'nın ayrıldığı iddia edilmişti ve Lima katıldığı bir canlı yayında Metin Hara'nın kendisini 'Kullandığını' söylemişti. 

Adriana Lima daha öncesinde de Metin Hara ile olan bütün fotoğraflarını Instagram kaldırdığı takipten de çıkmıştı. Ayrılık iddialarını yalanlayan Metin Hara Adriana Lima ile Instagram storysinde aynı hikayeyi paylaşmıştı.

Julian Edelman kimdir?

Adriana Lima yeni aşka yeken açtı. Eski sevgilisi Julian Edelman ile birlikte olduğu iddia ediliyor. Metin Hara'dan büyük Olan Adriana Lima'nın Julian Edelman ile arasındaki yaş farkını öğrenenler şok oluyor.

Julian Edelman, Amerikan Futbolu Ligi'nin (NFL) başarılı oyuncularından biri. Lima ile Edelman, 2017'da 8 ay birliktelik yaşamıştı. İngiliz ve ABD basınındaki iddialara göre Adriana Lima, bir zamanlar flört ettiği Julian Edelman'la ilişkilerine ikinci bir şans verdi. Bir Instagram paylaşımında boynunda görünen 'Patriots' yazılı kolye de ilişkinin kanıtı olarak gösterildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar