için kaldı

Adnan Oktar'ın kediciği Serap Akıncıoğlu kimdir?

Adnan Oktar’ın gözde kediciklerinden biri olarak bilinen Serap Akıncıoğlu operasyon sırasında kaçtı mı, kimdir?

Adnan Oktar'ın kediciği Serap Akıncıoğlu kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
12 Temmuz 2018 Perşembe 12:04

Adnan Oktar ve 235 kişiye gözaltı kararının ardından Oktar’ın yanındaki isimler merak edilmeye başladı. Gözaltı sonrasında özellikle kedicikler mercek altına alındı. Oktar Aktar’ın en dikkat çekici kediciklerinden biri olan ve kapalı olarak nadir kediciklerinden biri olan Serap Akıncıoğlu’nun operasyon sırasında kaçtığı söyleniyor. Peki ya Adnan Oktar'ın kediciği Serap Akıncıoğlu kimdir?

Adnan Oktar'a yönelik operasyonda Serap Akıncıoğlu ve Ayça Gökçaylar firar etti. Operasyonu haber alınca kaçan kediciklerden Serap Akıncıoğlu, Adnan Oktar'ın başı kapalı nadir kediciklerinden biri. A9 kanalında program yapan Serap Akıncıoğlu, Adnan Oktar'ın meşhur ziyafetlerinde de yanı başında yer alıyordu.

Serap Akıncıoğlu zirvedeyken kayıplara karışmasıyla ilgili sonrasında şunları anlatmıştı:

-“Hayatımda ilk defa Allah'a karşı utancı, mahcubiyeti yaşadım. İlk defa hayatım boyunca "gerçeği hiç düşünmediğimi" fark ettim. Beni yaratan Allah, her nimeti veren Allah, sağlık ve güzellik veren Allah ve ben o yaşıma kadar Allah'ı hiç gereği gibi tanımamışım, düşünmemişim, şükretmemişim, tek bir rekat namaz kılmamışım. Sadece bir şeyler istediğimde dua etmek değil, her an dua etmek, şükretmek gerektiğini anladım.”

Serap Akıncıoğlu nereli kimdir?

Serap Akıncıoğlu, Türk oyuncu ve köşe yazarı. 1972 yılında İzmir'de doğdu. Lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda iki yıl eğitim aldıktan sonra özel bir tiyatroda iki sene çeşitli oyunlarda rol aldı. Türkiye Yüz Güzeli Yarışması'nda birinci seçilmesinin ardından fotomodellik yapmaya başladı.[kaynak belirtilmeli] İz Peşinde, Tetikçi Kemal, Danimarkalı Gelin, Güneş Yeniden Doğar gibi çeşitli film ve televizyon dizilerinde rol aldı. 1993'te Danimarkalı Gelin filmi ile Birleşik Sanatçılar Derneği "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü kazandı. Çeşitli özel televizyon kanallarında sunuculuk yaptı.

1993 yılında dine yöneldi. Yeni Asya gazetesinde düzenli olarak köşe yazıları yayınlanmıştır. Bunun dışında birçok panel, konferans ve benzeri toplantıya katılmaktadır. 1996 yılında Nur'a Yöneliş ve 1997 yılında da Rab'be Daha Yakın isimli kitapları yayınlanmıştır. Şimdi Haberhilal.com da köşe yazıları yayınlanmaktadır. ATV de program yapımcılığı ve yorumculuğu yapmaktadır. 1994'te ortaya çıktığında Serap Akıncıoğlu artık bambaşka biriydi. Dine yönelen Serap Akıncıoğlu, Adnan Oktar'a kapılmıştı.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar