Adanaspor Hatayspor şifresiz canlı izle - Adanaspor Hatayspor ücretsiz bedava izle

Adanaspor Hatayspor şifresiz canlı izle - Adanaspor Hatayspor ücretsiz bedava izle. TFF 1. Lig 14. hafta karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. Adanaspor Hatayspor maçı AZ TV, Justin TV, YouTube ve Periscope şifresiz canlı izle bilgilerini derledik.

Adanaspor Hatayspor şifresiz canlı izle - Adanaspor Hatayspor ücretsiz bedava izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
30 Kasım 2018 Cuma 14:37

Adanaspor Hatayspor şifresiz canlı izle - Adanaspor Hatayspor ücretsiz bedava izle bilgileri TFF 1. lig sezonu 14. hafta maçlarının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Adanaspor Hatayspor şifresiz canlı izle - Adanaspor Hatayspor ücretsiz bedava izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmayı Hakem Özgür Yankaya yönetecek. İşte Adanaspor Hatayspor şifresiz canlı izle - Adanaspor Hatayspor ücretsiz bedava izle bilgileri...

Adanaspor Hatayspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Adanaspor Hatayspor maçı hangi kanalda, hangi gün ve hangi saatte sorularının yanıtı netleşti. Adanaspor - Hatayspor, Spor Toto 1. Lig maçı 30 Kasım 2018 Cuma günü Bein Sports Max 1, kanalından yayınlanacak. Maçın başlama saati 19:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki linklerden bulabilirsiniz.

Muhtemel 11'ler

Adanaspor:
G. Karacic
V. Kızılkaya
O. Akbay
Renan Diniz
Ö. Taştemur
H. Barış
K. Karışık
Y. Arıca
R. Feczesin
F. Kone
G. Sazdağı

Hatayspor:

Kubilay Sönmez,
Hamza Gür,
Selim Ilgaz,
Gökhan Karadeniz,
Mesut Çaytemel,
Sadi Karaduman,
Abdoulaye Sadıo Dıallo,
Akın Alkan,
Yusuf Abdioğlu,
Murat Paluli,
Caner Hüseyin Bağ

Kesin Link Tıkla Adanaspor Hatayspor şifresiz izle

Adanaspor Hatayspor şifresiz canlı izle - Adanaspor Hatayspor ücretsiz bedava izle

Adanaspor Hatayspor maçı Justin Tv izle

Adanaspor Hatayspor şifresiz canlı bedava izle

Adanaspor Hatayspor maçı hakemi

Adanaspor Hatayspor maçını hakem Alper Çetin yönetecek. Özkan'ın yardımcılıklarını Bahtiyar Birinci ve Bersan Duran üstlenecek. Mücadelede dördüncü hakem olarak Mustafa Aydın görev alacak. 

Adanaspor Hatayspor maçında sakatlar ve cezalılar

Adanaspor'da Hayrullah Akyüz, Didi ve Emre Can Coşkun Hatayspor maçında yer almayacak. Hatayspor da ise cezalı ve sakat oyuncu bulunmuyor. 

Hatayspor umutlu 

SPOR Toto 1. Lig'de Hatayspor bugün deplasmanda karşılaşacağı Adanaspor maçından umutlu. Teknik direktör İlhan Palut son antrenmanda kalecileri dikkatle takip ederken, çalışmanın ilerleyen dakikalarında oyuncuları ile beraber çalışmada yer aldı. Palut, "Adana deplasmanları her zaman zor geçer. Bunun bilincindeyiz. Sahaya çıkıp futbolumuzu oynayıp mutlu döneceğiz" ifadelerini kullandı. Hatay ligdeki son maçında Altay ile berabere kalmıştı. Adanaspor da derbide Adana Demirspor ile yenişememişti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar