Adanaspor Eskişehirspor şifresiz canlı izle - Adanaspor Eskişehirspor ücretsiz bedava izle

Adanaspor Eskişehirspor şifresiz canlı izle - Adanaspor Eskişehirspor ücretsiz bedava izle. TFF 1. Lig 16. hafta karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. Adanaspor Eskişehirspor maçı AZ TV, Justin TV,YouTube şifresiz canlı izle bilgilerini derledik.

Adanaspor Eskişehirspor şifresiz canlı izle - Adanaspor Eskişehirspor ücretsiz bedava izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
16 Aralık 2018 Pazar 14:37

Adanaspor Eskişehirspor şifresiz canlı izle - Adanaspor Eskişehirspor ücretsiz bedava izle bilgileri TFF 1. lig sezonu 16. hafta maçlarının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Adanaspor Eskişehirspor şifresiz canlı izle - Adanaspor Eskişehirspor ücretsiz bedava izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmayı Bülent Birincioğlu yönetecek. İşte Adanaspor Eskişehirspor şifresiz canlı izle - Adanaspor Eskişehirspor ücretsiz bedava izle bilgileri...

Adanaspor Eskişehirspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Adanaspor Eskişehirspor maçı hangi kanalda, hangi gün ve hangi saatte sorularının yanıtı netleşti. Adanaspor - Eskişehirspor, Spor Toto 1. Lig maçı 16 Aralık 2018 Pazar günü Bein Sports Max 2, kanalından yayınlanacak. Maçın başlama saati 16:00. Boluspor - Altınordu , Spor Toto 1. Lig maçı 16 Aralık 2018 Pazar günü Bein Sports Max 2, kanalından yayınlanacak. Maçın başlama saati 16:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini haberimizin aşağıdaki linklerinde bulabilirsiniz.

Muhtemel 11'ler

Adanaspor: Goran Karacic, Veli Kızılkaya, Berkan Yıldırım, Onur Akbay, Özkan Taştemur, Yener Arıca, Claudiu Bumba, Doğanay Kılıç, Gökhan Sazdağı, Ahmet Dereli, Famoussa Kone

Eskişehirspor: Ekrem Kılıçarslan, Semih Güler, Mevlüt Çelik, Bedirhan Altunbaş, Cemali Sertel, Mehmet Özcan, Furgan Polat, Tolga Yakut, Alperen Kocabaş, Fıratcan Üzüm, İbrahim Halil Öner

Kesin Link Tıkla Adanaspor Eskişehirspor şifresiz izle

Adanaspor Eskişehirspor Justin Tv izle

Adanaspor Eskişehirspor şifresiz canlı izle - Adanaspor Eskişehirspor ücretsiz bedava izle

Adanaspor Eskişehirspor şifresiz canlı bedava izle

Adanaspor Eskişehirspor maçı hakemi

Spor Toto 1. Lig'de üst üste Adanaspor, bugün sahasında üst sıraları hedefleyen Eskişehirspor'u ağırlayacak. Hakan Ceylan'ın düdük çalacağı müsabaka saat 13:30'da başlayacak. Ceylan'ın yardımcılıklarını Mehmet Yıldırım ve Sezgin Çınar üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi olarak Kadir Sağlam yer alacak. 

Adanaspor Eskişehirspor maçı öncesi önemli notlar

Türkiye Spor Toto 1. Lig heyecanı devam ediyor. Adanaspor, 16 Aralık 2018 Pazar günü Eskişehirspor takımını ağırlıyor. Maçın başlangıç saati 16:00. Maç öncesi Adanaspor 16 puanla 14. sırada, Eskişehirspor 15 puanla 17. sırada bulunuyor. Ev sahibi Adanaspor, son 5 maçında 2 galibiyet, 0 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Eskişehirspor, son 5 maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetlik performans sergiledi.

İddaa'da 446 kodlu maçı oynayanlar; Adanaspor galibiyet oranı 1.60, beraberlik oranı 3.20, Eskişehirspor galibiyet oranı 3.75. 2.5 gol altının oranı 1.70, 2.5 gol üstünün oranı 1.65. Maçta karşılıklı gol var bahsinin oranı 1.45, karşılıklı gol yokun oranı ise 1.80.

Adanaspor önceki hafta Eskişehirspor mücadelesinde 0-3 yenildi.

Eskişehirspor, Adanaspor karşılaşmaında 0-3 kazandı.

Kendi sahasında 2 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyet alan Adanaspor, 9 gol attı ve 7 gol yedi.

Eskişehirspor, deplasmanda yaptığı karşılaşmalarda 7 mağlubiyet elde etti. Eskişehirspor, deplasmanda 5 kez ağları sarsarken, 23 kez topu kendi kalesinde gördü.

Adanaspor ile 29. randevu

Daha önce oynadıkları 28 maçtan Eskişehirspor 13 galibiyetle ayrılırken, Adanaspor 8 kez güldü. 7 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlarda atılan toplam 69 golün 37’si Siyah-Kırmızılılardan, 32’si de Adana ekibinden geldi. İki takım tarihlerinde ilk kez 16 Ocak 1972 tarihinde Adana’da karşılaştı. Maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Son karşılaşma ise 4 Mayıs 2018’de yine Adana’da oynandı. Eskişehirspor bu maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Eskişehirspor için Hakan Ceylan ''Skandal Hakem''

Eskişehirspor'un Adanaspor deplasmanında oynayacağı maçı yönetecek olan Hakem Hakan Ceylan Eskişehirspor için "skandal hakem" olarak adlandırılabilir. Hakan Ceylan'ın yönettiği tüm maçları kaybeden Es Es için 2 maç var ki hakem hatalarıyla unutulmayacak cinsten.

Bu iki skandal maçtan ilkinde geçtiğimiz sezon Eskişehirspor kendi sahasında konuk ettiği Gazişehir Gaziantep’e 4-1 mağlup olmuştu. Maça hakem Hakan Ceylan’ı vermiş olduğu kararlar damga vurmuş ve taraftarımız "Hakem dışarı" tezahuratlarıyla stadı inletmişti. İlk yarıda Eskişehirsporlu futbolculara yapılan faulleri görmezden gelen Hakem Hakan Ceylan ilk golden sonra sevinci abartan Gazişehir Gaziantep FK futbolcusu Gökhan Alsan’ kart göstermemişti. Ceylan’ın ikinci yarıda ise vermiş olduğu penaltı kararı ise tartışılırken üçüncü golde sonra Eskişehirsporlu futbolcular hakem Ceylan’ın yanına giderek itiraz ettiler. Maçın 65. dakikasında Eskişehirspor'un penaltısını es geçen Ceylan, pozisyona tepki gösteren Dorukhan'a ise sarı kart göstermişti.

Son olarak 12 Ağustos 2018 tarihinde Giresun’da oynanan ve sezonun ilk karşılaşması olan maçı yönetmişti. Eskişehirspor o akşam sahadan 3-1 mağlup ayrılmış ve hakem Hakan Ceylan o maçta da takdir haklarını evsahibi ekipten yana kullanıp Mehmet Feyzi Yıldırım'ı henüz 31. dakikada direkt kırmızı kartla oyundan atmıştı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar