için kaldı

9 Temmuz 2019 Salı günlük burç yorumları

Burçseverler 9 Temmuz 2019 günlük burç yorumlarını merak ediyor. 9 Temmuz 2019 Salı Aslan, Terazi Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumları araştırılmaktadır. 9 Temmuz'da sizleri nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız günlük yorumları okumalısınız

9 Temmuz 2019 Salı günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
8 Temmuz 2019 Pazartesi 13:53

9 TEMMUZ 2019 SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Sürekli sevgisini kanıtlamasını ister gibi davranmanız, partnerinizi uzaklaştırabilir. Bugün ortak bir arkadaştan ilişkinizle ilgili uyarılar alacaksınız. Onun sizi anlamasını beklerken, siz onu ne kadar anlamaya çalışıyorsunuz. İş yaşamınızda yeni ve parlak gelişmelere açık görünüyorsunuz. Yeteneklerinizin herkesçe biliniyor olması, bu yeteneklere duyduğunuz güvenle eforunuzda enerji kısıntısına gitmenizi gerektirmiyor. Umulmadık gelişmelerle yakında düze çıkacaksınız. Bütçeniz bugünlerde zorunlu harcamaların dışına çıkmaya pek uygun değil. Parayla ilişkilerinize yapılan müdahalelerden gocunmayın, buna ihtiyacınız var. 

BOĞA BURCU

Boşlukta olan Ay, saat 09:06’da Terazi burcuna geçiyor. Çalışma yaşamınızın, sağlığınızın, evcil hayvanınızın öne çıkacağı bir günde olacaksınız. Bugün Aslan burcunda başlayan Merkür retrosu ailenizle ilgili konularda aksilikler yaşatabilir. Ailecek düşündüğünüz bir plan ertelenebilir. Evinizdeki teknolojik aletleri kapatarak evden çıktığınızdan emin olun. Tadilat gerektirebilecek küçük aksilikler de oluşabilir. Riskli hareketlerden kaçının. 19 Temmuz itibariyle retro hareketine devam eden Merkür, Yengeç burcuna geri dönüyor. Elektronik aletlerinize dikkat etmeniz gereken bir süreçte olacaksınız. İnsanlarla iletişim kurarken yanlış anlaşılabilirsiniz. Olaylar hiç tahmin etmediğiniz yerlere gidebilir. Bazen susmak en iyi iletişim tercihi olabilir. Ayrıntılı Merkür retrosu yazısı için tıklayınız.

İKİZLER BURCU

Her şeyi sil baştan yapmak pekala mümkün olabilir. Gönlünüzü bir süre dinlendirme yoluna gidebilirsiniz. Sinirlerinize hakim olmanız gerekiyor. Bu kadar yıpranmışlık içinde huzurlu olamıyorsunuz. Düzensizlik sizi iş yapamaz hale getirmiş gibi. Yakın bir zamandan beri iş ilişkilerinizi yeniden düzene sokuyorsunuz. Çünkü buna gerçekten de çok ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz. Bununla ilgili ciddi destekleriniz olacak. Artılarınızı, eksilerinizi birlikte ve iyimserliği abartmadan değerlendirmeye çalışmalısınız. Bugünlerde yapacağınız ve önemsediğiniz görüşmede çok objektif olmanız gerekecek.

YENGEÇ BURCU

Duygusal olduğunuz kadar gerçekçisiniz de. İlişkinizde duygularınızdan çok gerçekler ağır basıyor. Bugün ilişkinizi gözden geçireceğiniz ve elde ettikleriniz için kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir gün olabilir. Çevrenizdeki insanlar sizleri geçmişteki hatalarınızla yargılayabilir ve siz bu duruma biraz takılabilirsiniz. Motivasyonunuzu düşürmeyin. Sizi mutlaka gün sonunda anlayacaklardır. Ay Başak burcunda ilerliyor. Yakın çevrenizdekiler, kardeşlerle ilgili konularda bitişler ve yenilikler gündeme gelebilir. Sözlerinizde daha sakin olmaya bakmalısınız.

ASLAN BURCU

Hassas bir dönem yaşadığının siz de farkındasınız, bugün özenli davranışlar yararlı olacak. Onun kalbini kırmak istemiyorsunuz, ama bazen tartmadan söylediğiniz sözler onu kırıyor. Kendi düşüncelerinizi aktarma, başkalarının düşüncelerini de öğrenme fırsatlarınız olabilir. İşteki hareketlenmeye ayak uydurmanız sizin yararınıza olacak. Bugün bu konuyla ilgili bir görüşme ya da bir toplantı söz konusu. Beklediğiniz bir para son anda elinize geçecek. Bir yakınızdan para konusunda eleştiriler alabilirsiniz. Günübirlik bütçe yapmak bazen sizi çok zorluyor.

BAŞAK BURCU

Kendinize yeni bir kariyer planı çizebilirsiniz. Sabrınızı sınayan olaylardan başarıyla çıktıysanız ödül zamanı gelmiş demektir. Buna olan inancınızı kaybetmeyin. Bugün Ay burcunuzda ilerlerken sizi duygusal açıdan harekete geçiren konular olabilir. Kişisel konularda başlangıçlar yapabilirsiniz. Kendinizi geçmişe bakınca biraz yorgun ancak huzurlu ve başarılı hissedebilirsiniz. Enerjinizi toplamak için taze sıkılmış meyve suları içebilirsiniz. Yakın bir gelecekte sorumluluklarınızın bir kısmından kurtulma olasılığınız var. Bütçenize eklenen yeni zorunlu harcamalar sizi korkutuyor. Kemerlerinizi sıkmanın gerekliliğini fark etmek canınızı sıkıyor.

TERAZİ BURCU

Aşk konusundaki şanslılığınız biraz da, genel çekiciliğinizden geliyor. Bugün başka konulardaki sıkıntılarınız ilişkinizi etkileyebilir. Sevgilinizin size olan bağlılığında bir hayranlık da gizli. Yakında bir mutluluk beklentisi içine gireceksiniz. İşle ilgili problemleriniz yüzeysel gibi görünüyor. Yakın bir arkadaşınızın işinizle ilgili problemlerinizdeki umursamaz tavrı ileriki günlerde canınızı sıkabilir. Objektif olmaya ve sorunları içiçe geçirmeden çözmeye çalışmalısınız. Bugünlerde duygusallıklara biraz açık görünüyorsunuz. Duygusal beraberliğinize dışardan sorun taşımamalısınız.

AKREP BURCU

Eski bir aşk hikâyesinin gündeme gelişini gizlemek zorunda kalabilirsiniz. Yakın çevrenizin hayatında sürprizli bir konu gündemde olabilir. Şaşırabileceğiniz bir gün. Ay Başak burcunda ilerliyor. Hafta sonunda arkadaşlar ve gelecekle ilgili planlar hareketlilik getirmekte. Beklenmedik durumlar da ortaya çıkabilir. Yasal ve yargı işlerinizde süregelen konular sonuçlanabilir ve başarıyla bitirebilirsiniz. İş konularında süregelenlerde başarı ancak girişimden sakının. Sabırlı davranışlarınız engellerinizi ortadan kaldırıyor. Mesleki yeterliliğiniz, çalışma azminiz ve moral durumunuz duruma hakim, işlerinizi yoluna koyabilmeniz için sadece zamana ihtiyacınız var. 

YAY BURCU

Çok mutlu görüntünüz, aşktaki beklentilerinizin yerine oturmuş olduğunu belgeliyor. Şu an yaşadığınız ilişkiye göre aşkı tanımlıyorsunuz. Aşk tarifleriniz bugünlerde oldukça değişken. Yakın günlerde bir ekip halinde iş geziniz olabilir. Bu ekibin içine dahil edilmekle, ayrı bir yerde tutulduğunuzu anlayacaksınız. Başarılarınıza hiç hak etmeden ortak olmaya çalışan biri var, dikkatli olmalısınız. Para konularında vefa duygunuz ileri boyutlarda. Bu duygusallık, para sıkıntılarında yalnız bırakılmayı çoktan hak etmiş bir yakınınıza tavır almanızı engelliyor. Yeni tanışıklıkları bir yerde sınırlamayı sanki nezaketsizlik gibi görüyorsunuz. Her tanışıklığın arkadaşlığa dönüşmesi gerekmiyor. Daha sonradan yük gibi taşıyacağınız ilişkilere baştan girmemeyi becerebilmelisiniz.

OĞLAK BURCU

Hak ve haksızlık üzerine bazı dengeleri yeniden gözden geçirebilirsiniz. Yeniliklere karşı cesaretle ve risk alarak ilerlemekten korkmayın. Bugün kendinizi yeni insanlar ve çevreler içinde bulabilirsiniz. Uzaklar, yabancılarla ilgili gelişmeler de sizi etkileyebilir. Bugünlerde geçmişinize bakarak gurur duymanız için uygun günlerde olsanız da geleceğe dair bir adım atmak için uygun olmayabilir. Bir yakınınıza destek vermeniz gerekecek, biraz zorlanacaksınız. Standardınızı biliyor ve ona göre yaşıyorsunuz. Bu anlayış, sizi her zaman cebinde parası olan biri yapıyor, sıkıntısız yaşayabiliyorsunuz.

KOVA BURCU

Zaman, zaman haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz. Bugün bu yanılgıdan kurtulmak için iyi bir başlangıç olabilir. Takıntılardan arındırılmış bir gözlemle ne kadar şanslı bir sevgili olduğunuzu görebileceksiniz. Bugün kendinizi iyi hissedeceğiniz verimli görüşmeler söz konusu. İş ortamınızı isabetli değerlendirmelerle şekillendiriyorsunuz. Yapay, çıkarcı ilişkiler çok uzağınızda. İyi haberleriniz var. Geçici çözümler sizi rahatlatacak. Uzun vadeye yaydığınız hedefler, tuttuğunuz hesaptaki kadar masraflı değil. Daha iyimser hesaplar hedeflerinizi yakınlaştırabilir.  

BALIK BURCU

Özgürlük ve yenilik hevesiniz bugün daha fazla artıyor olabilir. Kimse için kendinizden ve hedeflerinizden vazgeçmemelisiniz. Bugün evlilik ve beraberliklerde daha hassas bir gün olabilir. Daha fazla cesarete ihtiyacınız var.  Retro etkisi eski sevgilililerinizi tekrar ön plana çıkartarak sizleri kafa karışıklığına sürükleyebilir. Dikkat dağınıklığı odaklı kazalara dikkat etmelisiniz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar