9 Kasım 2018 Cuma günlük burç yorumları

9 Kasım 2018 Cuma günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız. İşte 9 Kasım 2018 Cuma günlük burç yorumları..

9 Kasım 2018 Cuma günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
9 Kasım 2018 Cuma 08:00

9 KASIM 2018 CUMA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

İçinizden gelenleri yapmanın zamanı artık geldi biran önce cesaretinizi toplamanızda fayda var. İş yapış şekliniz bugün birileri tarafından sorgulanabilir çok fazla takılmayın. Hiç beklemediğiniz bir haber sonrasında maddi rahatlama sağlayabilirsiniz. Bazı sağlık sorunlarınızdan dolayı uykusuzluk yaşayabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Özel hayatınızda partnerinize karşı biraz daha hassas davranmanızda fayda var. Çalışma hayatınızda ise bazı istemediğiniz durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Hatta bugün kendinizi dışlanmış gibi hissedebilirsiniz. Gergin günlerin ardından önünüze umutla bakmayı öğrenmelisiniz.

İKİZLER BURCU

Bugün bazı konularda kararsız kalabilirsiniz. Kararlarınızda netlik kazanmak için biraz çevrenizin önerilerine kulak vermelisiniz. Çabuk karar vermek işinize yarayabilir. Özellikle kişisel konularda hızlı karar vermeniz önemli. Maddi açısından zarar görmemek için biran önce birikim yapmalısınız.

YENGEÇ BURCU

Kurmuş olduğunuz bazı ikili ilişkilerin size çok yakın zamanda faydaları olabilir. Bugünlerde aklınızda yeni başlangıçlar var bunlar güzel şeyler ancak bunları başarı ile gerçekleştirmek için tartışma yaşamayı bir kenara bırakıp daha sakin olmayı bilmelisiniz.

ASLAN BURCU

Özel hayatınızda partnerinizle yaşayacağınız tartışma uzun bir süre moralinizi bozabilir ve enerjinizi düşürebilir. Ancak sonrasında yapacağı bir sürpriz sayesinde tüm olumsuz etkileri unutabilirsiniz. Son zamanlarda iş hayatınızda her şey yolunda ancak bazı olumsuz gelişmeler bu durumu bozabilir. En yakınınızdakilerle bir süre bir şey paylaşmasanız iyi edersiniz.

BAŞAK BURCU

Gelişen bazı olayların ortasında kalmak biraz sinirinizi bozabilir. Hatta bu hal sizde hiç sevmediğiniz kararsızlığa neden olabilir. İşlerinizin yoğunlaşmasından dolayı tepkisiz kaldığınız durumlar olabilir bahaneniz ise şartlar. Maddi anlamda paranızı nasıl tutmanız gerektiğini çok iyi biliyorsunuz am bugün işe yaramayabilir.

TERAZİ BURCU

Aşk hayatınızdaki sakinliğinizin pek hayra alamet olmadığını siz de çok iyi biliyorsunuz. Bu durum fırtına öncesi sessizlik olabilir. Bu durumu yaşamamak için hemen bir çıkış noktası bulmalısınız.  İş hayatınızla ilgili aşırı tepki vereceğiniz gelişmeler yaşanabilir.

AKREP BURCU

Çalışma hayatınızda gününüz oldukça keyifli geçebilir. Hatta iş çıkışı arkadaşlarınızla keyifli bir buluşma eşliğinde günü tamamlayabilirsiniz. Maddi konulardaki bu tutumunuz çok yerinde olabilir hatta yakın zamanda birikim yapmaya bile başlayabilirsiniz.

YAY BURCU

Bugünlerde duygularınızın karşılığınız fazlasıyla alabilirsiniz. Bazı olaylara taraflı değil de objektif yaklaşmanız daha iyi olabilir. Çalışma hayatınızda bazı olaylar sizin dışınızda gelişebilir bu durumu çok yakınınızda olan bir arkadaşınız sayesinde atlatabilirsiniz. Farklı teklifler sonrasında para kaynağınızda artış söz konusu olabilir.

OĞLAK BURCU

Özel hayatınızda partnerinizle ilgili bazı konularda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Ancak sakin kalmayı başarırsanız kısa süreli bir gerginlik olarak kalabilir. Çalışma hayatınızda sizi memnun eden maddi kaynaklara ulaşabilirsiniz. Maddi sıkışıklığınızı yakınlarınızdan destek alarak çözebilirsiniz.

KOVA BURCU

Duygusal anlamda karmakarışık bir gün yaşayabilirsiniz. Kafanızda bir yandan yapmanız gerekenler diğer yandan ise yapmamanız gerekenler var. Partnerinize karşı da yaklaşımını bir hayli agresif. Maddi kazanımlarınızı yeteneklerinize borçlu olduğunuzu bugün bir kez daha anlayabilirsiniz.

BALIK BURCU

Aşkın hayatınızda önemli bir yere sahip olduğunu kabul edin göremiyorsunuz. Bu konudaki bakış açınızı değiştirseniz iyi edersiniz. Kendinizi geliştirmek için yeni insanlarla tanışmanız gerekebilir. Kafanızda hayata geçirmek üzere bazı planlar var artık bunları gerçekleştirmelisiniz.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar