için kaldı

8 Mart 2019 Cuma günlük burç yorumları

Burçseverler 8 Mart Günlük Aslan, Terazi, Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumlarını araştırmaktadırlar. 8 Mart 2019 Cuma günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız

8 Mart 2019 Cuma günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
7 Mart 2019 Perşembe 08:21

8 MART 2019 CUMA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bugün güne hâkim olan duygusal atmosferden sıyrılıp risk almaya, yenilikçi nitelik taşıyan olaylara dâhil olmaya hazırsın. Öncü nitelikli bir burç olarak ben kurallara uymam ama kural da koymam anlayışına sahipsin. İş arayışında olan bir Koç burcuysan, gideceğin iş görüşmesinde kendini çok iyi ifade etmelisin.

BOĞA BURCU

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar; bu haftanın sizler için en önemli gündemi gezegeniniz olan Venüs’ün oğlak burcunda Güney Ay Düğümü ile kavuşması olacaktır. Hem ilişkileriniz hem parasal konularınızın her zamankinden fazla önem kazandığı bir haftadasınız. Uzun zamandır ilişkilere dair dengeye koyamadığınız sorunlardan sıyrılma zamanı geldi. Güneşin de Balık burcunda seyretmesi ve hafta başında ayın akrepte olmasıyla ilişkiler ve aşktan yana oldukça şanslı bir zaman dilimi geçirebileceğinizi söyleyebiliriz. Geçmiş aşk ilişkileri ile ilgili bazı hesaplaşmalar söz konusu olabilir. Seyahatler ve ticari iş projeleriniz, eğitim, yurtdışı konuları üzerinden beklediğiniz bir fırsat varsa bu hafta olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Ve aynı zamanda beklediğiniz haberler ve iletişim trafiğiniz hızlanabilir.1 Mart’ta Venüs’ün Kova burcuna geçmesiyle elde etmiş olduğunuz fırsatları kariyer hedeflerinize doğru yönlendiriyor olacaksınız. Kariyer evinizden geçen Venüs ihtiyacınız olan şansları ve fırsatları size sunabilir. Kariyerde daha iyicil ve fark edilen bir etki altında olacaksınız. Bu süreçte kariyer hedeflerinizi hızlandırmanızda fayda var.

İKİZLER BURCU

Bugünlerde daha azimlisin. Ama arada neyi ne için feda ettiğini arada düşün. İş yerinde bir süredir rekabet içinde olduğun kişiyle işle alakalı bir tartışma yaşayabilir ve üstünle bu durumu paylaşmak isteyebilirsin. Çalışma hayatına ara vermiş bir İkizler burcuysan, yeniden başlamak için kolları sıvayabilirsin.

YENGEÇ BURCU

Bugünün başlangıcında Ay ve Merkür arasındaki zorlu etki çalışma hayatınızda çalışma arkadaşlarınızla iletişim kurmada zorlanacağınız bir gün olabilir. Özellikle sizin dediklerinizle karşı tarafın bundan anladıkları farklı olabilir. Sonuç olarak işlerinizde aksamalar yaşanabilir. Güzel haber ise Ay-Uranüs ve Güneş-Mars uyumlu kontaklarından geliyor. Sizlere pozitif enerji vermeye geliyor. İşinizle, sağlığınızla ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ay 09:17-09:47 aralığında boşlukta olacak. 09:47 itibariyle Oğlak burcuna geçen Ay, ilişki ve evlilik konularınızı gündeme getirecektir. Ay’ın kısa da olsa Kiron ile kontağı partnerinize karşı alıngan bir tutum sergilemenize neden olabilir. Bu etki sonrasında ise ilişki hayatınızda güzel bir zaman diliminde olacaksınız. Eşinizle, sevgilinizle romantik anlar yaşayabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar; haftaya kendinizi, içe dönük bir hal, ailenizden yardım alma ve onlarla duygusal dayanışma isteği içerisinde hissederek başlayabilirsiniz. Manevi anlamda daha paylaşımcı ve hassas olabilirsiniz. Aynı zamanda Hafta başında oluşan Venüs-Güney Ay Düğümü kavuşumu sizleri geçmiş maddi sorunlarla yeniden yüzleştirebilir. Yaşadığınız geçmiş maddi korkular sizlere yeni kararlar aldırabilir. Bir daha bunu yaşamayacağım korkusuyla yeni maddi girişimlere, hırslara girebilir, daha korumacı olabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren mutluluk duyacağınız ve kendinizi oldukça iyi hissedeceğiniz sevindirici gelişmeler söz konusu olabilir. Sosyal çevrenizin ilgisi üzerinizde olabilir. Kendinizi bu anlamda oldukça mutlu hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda da iyimserlik enerjiniz hâkim olurken ilk adımı atma cesaretine sahip olabilirsiniz. Hafta sonuna doğru iş ve çalışma hayatınıza dair yarım kalan konuları gözden geçirebilir ve geçici bir plan oluşturabilirsiniz. 1 Mart’ta Venüs’ün Kova burcuna geçmesiyle ikili ilişkiler ve ortaklıklar konusunda oldukça şanslı olabileceğinizi söyleyebiliriz. Odak noktanız bu dönemde ilişkilerinizi iyileştirmek ve yapılandırmak olacaktır. İlişkilerde daha özgür davranışlar sergileme eğiliminizi biraz daha düzenlemelisiniz. Süregelen ilişkilerinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Geleceğinle ilgili güzel adımlar atacaksın. Benim sana tavsiyem biraz daha sabırlı ol ve kusursuz planlar çıkart kendine. Ay'ın konumu insanların senin ile ilgili yaptığı anlamsız konuşmalara bile sakinlikle yaklaşmanı sağlıyor. Bugün aşk hayatına önem verip diğer olan bitenleri çok düşünmeyeceksin. 

TERAZİ BURCU

Erken saatlerde gerçekleşen Ay-Merkür etkisiyle güne başlıyorsunuz. Bu zorlu açı günün başında sert söylemler yapmanıza neden olabilir. İstemeden bulunduğunuz çevrede söylediklerinizle kalp kırabilirsiniz. Eğitim hayatınızda zorlu bir sabah olabilir. Sonrasında güzel gelişmeler sizleri bekliyor. Ay-Uranüs ve Güneş-Mars uyumlu açıları ertelediğiniz işler için harekete geçmenizi sağlayacaktır. Beklenmedik anda sizi mutlu eden gelişmeler de karşınıza çıkabilir. 09:17-09:47 saat aralığında Ay ilerlemesine boşlukta devam edecek. 09:47 itibariyle de Oğlak burcuna geçiş yapacak. Ev ve aile konularınıza daha çok yoğunlaşacağınız bir gün sizi bekliyor. Ay ve Kiron arasındaki açı aile içindeki olaylarda kırılgan olabileceğinizi gösteriyor. Bu görünüm sonrası günün geri kalanında sakin ve huzurlu bir enerji sizi bekliyor. Ev arayışı içindeyseniz isteklerinize uyan bir ev fırsatı karşınıza çıkabilir.

AKREP BURCU

Bugüne Ay ve Merkür arasındaki sert etki ile güne başlıyorsunuz. Maddi durumunuzu ilgilendirecek bir haber alabilirsiniz. Para transferleri yapmayı düşünüyorsanız günün ikinci yarısı daha olumlu olacaktır. Bu durumu düzeltmeye Ay-Uranüs ve Güneş-Mars arasındaki güzel açılar yardım ediyor. Gelirinizle alakalı sürpriz bir gelişme yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda da cesaretinizi toplayıp karşı tarafa açılırsanız olumlu karşılık alabilirsiniz. 09:17-09:47 saatlerinde Ay boşlukta bulunacak. 09:47 olduğunda da Ay Oğlak burcuna geçiş yapacak. İletişim yönünüzün ağır bastığı, yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Kısa sürecek Ay-Kiron kontağı esnasında sözlerinize dikkat etmelisiniz, yaralayıcı olabilir. Günün devamında ise enerjiniz yüksek olarak devam ediyorsunuz. Yeni eğitimlere başlamak için araştırmalar yapabilirsiniz.

YAY BURCU

Bugün iradenin çok güçlü olduğunu ispat etmek isteyebilirsin. Özellikle kariyerini daha da üst noktaya çıkarmak adına farklı sorumluluklar alabilirsin. Gün içerisinde için kıpır kıpır olacak. Ay'ın konumu sevdiklerinle arandaki çekimi güçlendiriyor. Bu güç de kendinde hissedeceğin neşeye, mutluluğa yol açacak. İkili ilişkilerde kuracağın başarılı iletişimler seni insanların gözünde çok cazibeli hale getirecek diyebilirim.

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar; Haftaya sizin burcunuz da kavuşan Venüs-Güney-Ay Düğümünün etkilerini hissederek başlıyorsunuz. Öncelikle geçmişten hayatınıza dahil olan aşk hikayeleri size önemli kararlar verdirebilir. Geçmiş aşk hikâyeleri sürpriz bir şekilde gündeme gelebilir. Vereceğiniz kararlar önümüzdeki sekiz yıllık bir süreci başlatıyor diyebiliriz. Bunu bilerek doğru adımlar atmalısınız. Bu süreçte kaybetme korkusuyla aşırı kontrolcü ve baskıcı bir tutum sergileyebilirsiniz bu dürtülerinize dikkat etmeli ve kontrol etmelisiniz. Hafta sonuna doğru önemli bir konuşma ve bir karar aşaması ya da bir yol ayrımı söz konusu olabilir. Alacağınız yeni kararlar eski olanı da yeniye doğru götürebilir. Yalnız olan Oğlaklar bu süreçte önemli tanışmalar yaşayabilir ve bu kişiler size geçmişi anımsatan kişiler olabilir. Romantik etkiler bu hafta sizi oldukça meşgul edeceğe benziyor. 1 Mart’ta Venüs’ün Kova burcuna geçmesiyle maddi ve finansal sorunlarınıza beklediğiniz şansları ve fırsatları hayatınıza çekiyor olacaksınız. Yeni bir iş projesine başlayabilir, yeni başladığınız işlerin ilk meyvesini bu hafta alıyor olabilirsiniz. Bunun yanında alım satım, ortaklı gelirler, kredilerle ilgili konularda şansınız oldukça yüksek.

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar ve Yükselen burcu Kova olanlar; Haftaya kariyer ve çalışma hayatınıza dair var olan gelişmelerle başlıyor olacaksınız. Geleceğe yönelik önemli konuşmalar ve toplantılar söz konusu olabilir. Sözlü ve yazılı iletişimde oldukça başarılı olacağınızı söyleyebiliriz. İkna kabiliyetinizle önemli iş projelerini bağlayabilirsiniz. Bunun yanında maddi ve finansal beklentilerinizle ilgili de bağlayıcı kararlar alabilirsiniz. Kredi arayışında olan bir kovaysanız alacağınız güçlü desteklerle önemli bir sorunun üstesinden gelebilirsiniz. Âmâ var olan sorunlarınızı mutlaka söyleyin ve belirtin. Ancak bu şekilde istediğiniz yardımları alabilirsiniz. Hafta başında oluşan Venüs-Güney Ay Düğümü kavuşumu geçmişte yaşamış olduğunuz aşk acılarına ışık tutabilir. Size bu durumları hatırlatabilecek kişi, olay ve mekanlardan uzak durmalısınız. Gündeme gelen geçmiş aşklar var olan düzende sorun yaratabilir. Sosyal organizasyonlar ve arkadaşlık ilişkileriniz güçlenebilir. Yalnız sosyal çevrenizden biri bir yanılgıya düşebilir bu anlamda onu gerçeklerle yüzleştirirken bazı fikir ayrılıkları yaşamanız söz konusu olabilir. Sosyal çevrenizin de sizi yanlış yönlendirmesine bu anlamda müsaade etmemelisiniz.1 Mart’ta Venüs’ün Kova burcuna geçmesiyle de sizi oldukça güzel ve olumlu etkileyeceğinden söz edebiliriz. Aşka dair bir hayaliniz gerçekleşebilir. Güzel bir aşk hikayesine adım atarken ilişkisi devam eden kovalar ilişkilerinde söz sahibi olabilir. Güzellik merakınız artarken aynı zamanda da çevrenizde ışıldayan bir enerji verebilirsiniz. Kısacası bu zaman diliminde ışığınız fark ediliyor olacak.

BALIK BURCU

Güne başlarken gökyüzünde Ay ve Merkür kontağı hakim olacak. Bu görünüm kariyerinizle ilgili sizi sinirlendirebilecek bir haber alabileceğinizi gösteriyor. Belki de işler tahmininizdeki gibi gitmemiş olabilir. Pozitif görünümler ise devamında geliyor. Ay-Uranüs ve Güneş-Mars arasındaki açıların etkisiyle gününüz güzelleşmeye başlayacaktır. Sinirlendiğiniz kariyer konusunda günün devamında sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. 09:17-09:47 arasında Ay’ın boşlukta olmasında dolayı sıfırdan bir işe başlamanız iyi olmaz. 09:47’de Ay Oğlak burcuna geçiyor. Sosyal hayatınıza ağırlık vereceğiniz bir güne devam ediyorsunuz. Ay’ın Kiron ile karşıtlığı dostlarınıza kırılacağınız bir zaman dilimi yaşatsa da bu görünüm kısa süre sonra bitiyor. Şansınızın açık olduğu çok güzel bir güne devam ediyorsunuz.

 

 

 

 
Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar