7 Şubat 2019 Perşembe günlük burç yorumları

7 Şubat 2019 Perşembe günlük burç yorumlarını haberimizde okuyabilirsiniz. 7 Şubat perşembe günü Aslan, Oğlak, Kova, Boğa, Terazi burcunu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

7 Şubat 2019 Perşembe günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
6 Şubat 2019 Çarşamba 08:59

7 ŞUBAT 2019 PEŞEMBE GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

7 Şubat 2019 Perşembe günü Koç burcunun yorumuna iş hayatındaki davranışlar hakim olacak. Fazla kıskançlık çevrenizdekilerin hakkınızda en çok konuşacağı konulardan birisi. El kemiğinizi ve omuz kaslarını zorlamamalısınız.

BOĞA BURCU

Tempolu çalışmak sizin işiniz, rutine giren işler sizi sıkıyor ve değişiklik sizin göbek adınız. Çok fazla güveneceksiniz kendinize fakat aşk konusunda duygularınız gemlenmeyecek.

İKİZLER BURCU

İş yaşantınızda yaratıcılığınızı istediğiniz gibi ilerlediği için olayları çok güzel şekillendiriyorsunuz. Bugün birçok görüşme var. İyi niyetiniz çok geç anlaşılıyor. İnat etmeyin, başarıya odaklanın.

YENGEÇ BURCU

İş yaşantınıza aşk mı karışıyor ne? Canınızı sıkan olaylardan uzaklaşın, hayata gerçekçi yönlerden bakın. Mantık konusu çok önemlidir, mantıksal hareketlenmeler sizi yoracak. 

ASLAN BURCU

Heyecanlı bir gününüz. Olaylara sıkı bir şekilde sarılıyor ve yeni atılımlar için planlar yapıyorsunuz. Maddi konuların gündem kazanmasıyla, hırslarınızı para kazanmaya yönlendireceksiniz. Başarı sizi bekliyor. Duygusal konularda, partnerinizin kendi duygularının ön plana çıkarması olması canınızı sıkıyor.

BAŞAK BURCU
Bugün, Ay burcunuzda ilerlerken, ifade zenginliğiniz göze çarpıyor. İçsel dürtüleriniz her zaman sizden yana. İş yaşantınızdaki gelişmeler her geçen gün sizin lehinize gelişiyor. Sıkı ve disiplinli çalışmak sizi rahatlatıyor. İsteklerinizi daha iyi yansıtıyorsunuz. Bazı konulara farklı bir bakış açısı getirmek istiyorsunuz.

TERAZİ BURCU

Bugünlerde özel yaşamınızla ilgili konularda daha cesaretli ve gerçekçi davranmalısınız. Bu dönemde seçimlerinizi iyi belirlemelisiniz. Ya sevginize emek verecek ve gerçek mutluluğu aşkı huzuru doyasıya yaşayacaksınız. Ya da sevgiden uzak beraberliklere doğru yol alacaksınız. Bu kararı verip uygulamak kolay olmayacak ama kazançlı siz olacaksınız.

AKREP BURCU
Güçlü mantığınızın hiçbir konuda engel tanımadığı bir 7 Şubat 2019 Perşembe Akrep burcu yorumu hakim. Bugün şartlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Aşkınızı güçlü tutmak istiyorsanız, ona karşı anlayışlı ve net olmalısınız. Geleceğiniz sizin elinizde, unutmayınız. Hafta sonunu dinlenerek geçirmelisiniz. 

YAY BURCU

7 Şubat 2019 Perşembe günü Yay burcunu iş hayatındaki sorunlar etkileyecek. Çalışma alanı yenilenebilir, işinizde kendinize mutlu ortamlar yaratmalısınız. Aşk hayatında açık olun. Sağlık sorunlarınız yok ama bu sıra dikkatli olmakta fayda var. 

OĞLAK BURCU

7 Şubat 2019 Perşembe OĞLAK burcunun yorumlarında başarılar hakim. Mars'ın etkileri size olumlu gelecek fakat insanların davranış değiştirmeleri de sizi negatif etkileyecek. Çalışma hayatınızda güzel başarılara kavuşacaksınız aşk hayatınızda ise daha relax davranmalısınız. 

KOVA BURCU

7 Şubat 2019 Perşembe KOVA burcunun yorumlarında vazgeçmeler var. İş hayatında bazı sorunlar yaşıyorsunuz, çok isteğiniz var ve bunları kabul ettirmek için çok çabalıyorsunuz. Eski aşkınıza dönmek istiyorsunuz. Unutamadığınız aşktan kurtulmak sizin elinizde. Sinirliyken söylediğiniz sözlere dikkat etmelisiniz. 

BALIK BURCU

7 Şubat 2019 Perşembe Balık burcunun yorumunda iş aşk hayatı biraz sıkıntıyla geçeceğe benziyor. İşiniz ile ilgili çok çabalamaktasınız, bu da size büyük bir artı sağlıyor. Dikkatli olmanızda fayda var. Aşk hayatınız ile ilgili kimseyle konuşmamaya çalışıyorsunuz. Arkadaşlarınız ile ilgili duyduğunuz sözlere aldırış etmeyiniz. 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar