7 Ocak Salı 2020 Ankara’da okullar tatil mi?

Türkiye genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle bugün ve yarın bazı il ve ilçelerde eğitime ara verilmesinin ardından Ankara’da yaşayan öğrenciler ve veliler de bu soruya cevap aramaya başladı. Peki Ankara için yarın okullar tatil mi?

7 Ocak Salı 2020 Ankara’da okullar tatil mi?
Son Güncelleme: 6 Ocak 2020 Pazartesi 13:58
6 Ocak 2020 Pazartesi 13:48

Ankara'da okullar tatil mi sorusu öğrenciler tarafından sıkça araştırılmaya devam ediyor. Yurdu etkisi altına alan kar yağışının ardından birçok ilde okullar tatil edilirken Ankara'da etkili olan kar yağışı nedeniyle öğrenciler okullar tatil mi sorusuna yanıt aramaya başladı. Günlük hayatı olumsuz etkileyen yağışlardan sonra kar tatili bekleyen öğrenciler, beklentilerini sosyal medyadan Ankara Valiliği'ne duyurmaya çalışıyor. Peki 7 Ocak 2020’de Ankara’da okullar tatil mi?

Ankara'nın bir çok ilçesinde kar yağışının artması ile birlikte kentte yaşayan öğrenciler ve veliler Ankara'da okullar bugün tatil mi sorusunun cevabını aradı. Vatandaşların konu hakkında merak ettiği bir diğer sorunun cevabı ise Ankara Valiliği son dakika açıklaması yaptı mı oldu?

7 Ocak 2020’de Ankara’da okullar tatil mi?

Ankara'da şuana kadar okullar tatil olması ile ilgili yapılmış bir duyuru söz konusu değil. Eğitime kar nedeniyle ara verilmesi halinde Ankara Valiliği'nden gelen bir son dakika açıklaması olursa detaylar haberimizde olacak.

Meteoroloji Ankara'da 6 Ocak Pazartesi sabah saatlerinde yüksek kesimlerde kar yağacağını açıklanmıştı. Beklenen kar yağışı sabahın erken saatlerinde başladı. Ankara güne soğuk ve karlı havayla uyandı. Kentin yüksek kesimlerinde kar yağışı hızlandı. Ankara'da kar tatili olup olmadığına ilişkin henüz resmi bir bir açıklama yapılmadı.

Çarşamba gününe kadar etkili olması beklenen yağışlı havanın perşembe gününden itibaren sona ermesi bekleniyor.

Ankara Valiliği son dakika açıklaması yaptı mı?

Ankara Valiliğinden okulların tatil olmasına ilişkin henüz bir açıklama gelmedi. Etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle Birçok ilde okullar tatil edilirken Ankara'da okullar tatil mi sorusu öğrenciler tarafından araştırılmaya başlanmıştı. Valilikten herhangi bir açıklama yapıldığı andan itibaren haberimiz güncellenecektir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

MURAT En beğenilen yorum
OKULLAR TATİLMİ