7 Ocak 2020 Erzurum'da okullar tatil mi?

Türkiye genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle bugün ve yarın bazı il ve ilçelerde eğitime ara verilmesinin ardından Erzurum’da yaşayan öğrenciler ve veliler de bu soruya cevap aramaya başladı. Peki Erzurum için yarın okullar tatil mi?

7 Ocak 2020 Erzurum'da okullar tatil mi?
Son Güncelleme: 6 Ocak 2020 Pazartesi 14:19
6 Ocak 2020 Pazartesi 14:04

Erzurum'da okullar tatil mi sorusu öğrenciler tarafından sıkça araştırılmaya devam ediyor. Yurdu etkisi altına alan kar yağışının ardından birçok ilde okullar tatil edilirken Erzurum'da etkili olan kar yağışı nedeniyle öğrenciler okullar tatil mi sorusuna yanıt aramaya başladı. Günlük hayatı olumsuz etkileyen yağışlardan sonra kar tatili bekleyen öğrenciler, beklentilerini sosyal medyadan Erzurum Valiliği'ne duyurmaya çalışıyor. Peki 7 Ocak 2020’de Erzurum’da okullar tatil mi?

Erzurum'un bir çok ilçesinde kar yağışının artması ile birlikte kentte yaşayan öğrenciler ve veliler Erzurum'da okullar bugün tatil mi sorusunun cevabını aradı. Vatandaşların konu hakkında merak ettiği bir diğer sorunun cevabı ise Erzurum Valiliği son dakika açıklaması yaptı mı oldu?

7 Ocak 2020’de Erzurum’da okullar tatil mi?

Erzurum'da şuana kadar okullar tatil olması ile ilgili yapılmış bir duyuru söz konusu değil. Eğitime kar nedeniyle ara verilmesi halinde Erzurum Valiliği'nden gelen bir son dakika açıklaması olursa detaylar haberimizde olacak.

Erzurum Valiliği son dakika açıklaması yaptı mı?

Erzurum Valiliğinden okulların tatil olmasına ilişkin henüz bir açıklama gelmedi. Etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle Birçok ilde okullar tatil edilirken Erzurum'da okullar tatil mi sorusu öğrenciler tarafından araştırılmaya başlanmıştı. Valilikten herhangi bir açıklama yapıldığı andan itibaren haberimiz güncellenecektir.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar