6 Aralık 2019 Masterchef Cemre elendi mi?

6 Aralık 2019 Masterchef Cemre elendi mi? sorusu yapılan eleme yarışmasıyla çok konuşulmaya başlandı. Bu hafta eleme potasında olan 6 Aralık 2019 Masterchef Cemre elendi mi? sorusunun yanıtı haberimizde…

6 Aralık 2019 Masterchef Cemre elendi mi?
Son Güncelleme: 7 Aralık 2019 Cumartesi 08:44
6 Aralık 2019 Cuma 16:42

6 Aralık 2019 Masterchef Cemre elendi mi? İnternet dünyasında çok araştırılan konular arasına girdi. Elenme potasında olan adaylar yarışmaya veda etmemek için birbirleri ile kıyasıya mücadele ettiler. 6 Aralık 2019 Masterchef Cemre elendi mi? sorusunun yanını haberimizde…

Yarışmanın formatının hafta başında değiştiği açıklanmıştı. Yarışmada eleme oylaması diye bir şeyin kalmadığı belirtildi. Her gün önce takım oyunu oynandığı daha sonrada o günün kaybeden takımının bireysel bir oyun daha oynayacağı ve burada en kötü tabak yapan kişinin direk olarak eleneceği şefler tarafından belirtilmişti.

4 Aralık Masterchef yarışmasında ise adayları yaptıkları yemekleri elenen yarışmacılar değerlendirdi. Elenen yarışmacıların yaptıkları değerlendirmeler sonrası mavi takımın yemekleri seçildi. Yasin eleme potasında olduğu için eleme oyunu Batuhan ve Cemre arasında yapıldı. İki kişi arasında yapılan yarışmada potaya giden isim ise Cemre oldu.

6 Aralık 2019 Masterchef Cemre elendi mi?

6 Aralık 2019 Masterchef Cemre elendi mi? sorusunun yanıtı kesin olarak cevabını buldu. Cemre Uyanık yarışmadan elenmedi.

Masterchef Cemre kimdir?

27 yaşında olan Cemre Uyanık, MasterChef Türkiye'ye İstanbul'dan katılıyor. Özel bir üniversitenin aşçılık bölümünden mezun olan Cemre Uyanık, küçüklüğünden bu yana Uzak Doğu mutfağına ilgi duyuyor. Denemeden hiçbir şeyin bilinemeyeceğini ifade eden Cemre Uyanık, MasterChef'e katılma nedeninin kendini deneyimlemek olduğunu söyledi. MasterChef Türkiye'nin beşinci bölümünde Cemre Uyanık, yaptığı tatlıyla jüriyi ikna etti ve 14 yarışmacıdan biri olmaya hak kazanmıştı.

Masterchef Cemre'nın Instagram hesabına @cemreeuyanik adresinden ulaşabilirsiniz

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar