için kaldı

4 - 10 Şubat 2019 Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta gökyüzü gündeminin yoğun olduğu bir haftaya başlıyorsunuz. Peki ya 4 Şubat 10 Şubat 2019 tarihlerinde hangi burcu neler bekliyor? İşte Merkür'ün hareketli olduğu 4 - 10 Şubat 2019 Haftalık Aslan, Terazi, Oğlak, İkizler, Yay, Koç Burç Yorumları

4 - 10 Şubat 2019 Haftalık Burç Yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
3 Şubat 2019 Pazar 13:58

Merhaba sevgili burçlar; bu haftanın en önemli olayı 5 Şubat Salı günü yaşanacak. Güneş ve ay yanyana gelerek yeni ayı meydana getirecek. 15° Kova burcunda meydana gelecek bu Yeni Ay’ın yükseleni Terazi burcu olacak ve terazi burcunda bazı yenilikler yaşanacak. Kavuşumdaki Güneş ve Ay, Merkür, Lilith ve Jüpiter ile de olumlu açılar oluşturacağından, genel olarak şanslı ve iyimser bir Yeni Ay yaşanacak. Bireysel egolarımızdan sıyrılıp, arkadaş ortamlarında biraz daha rahat kendimizi ifade edebileceğimiz bu Yeni Ay’da yeni başlangıçlar, kararlar ve projeler kolaylıkla akacak ve bereketleri ile hayatınıza girebilir. Kova Yeni Ayları bilindik düzenin dışına çıkma, kendi doğrularımızı bulma, yaratıcı projelere imza atma gibi olayları yaşayabilir. Burçlar için olası etkilerini aşağıda bulabilirsiniz.

Haftanın son gününde Merkür Balık burcuna geçecek. Balık burcu döneminin yaklaştığının müjdesini verecek. Duygularınızın derinliği, mantığınızın önüne geçecek. Kendinizi biraz melankolik hissedebileceğiniz bir dönem başlayacak. Kurban rolünü üstlenmeye fazlasıyla razı olacağınız hisler içerisine girebilirsiniz.

4 - 10 Şubat 2019 Haftalık Burç Yorumları

KOÇ BURCU

Bu hafta olumlu değişimler sizleri karşılıyor. İş hayatınızda ekip çalışması yaparak isteklerinize ulaşmaya başlayabilirsiniz. Kişisel gelişiminize önem vereceksiniz. Egolarınızdan arınmalısınız. Partnerinize karşı biraz gergin bir moddasınız. 5 Şubat 2019 Türkiye saati ile 00:03 Kova burcunda Yeni ayın gerçekleşmesi bekleniyor. Arkadaş grubunuzda değişimler yaşatacak. İyi olmayan arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkarın. 

BOĞA BURCU

Sevgili Yükseleni Boğa olanlar, şubat ayı genel olarak finansal durumunuz ve kendi emekleriniz ile kazandığınız para konusunda aktif bir ay olacak. Gelirleriniz ve harcamalarınız arasındaki dengeyi tutturmaya çalışmak için ek gelir arayışlarına başlayabilirsiniz. Bu hafta yaşanacak Yeni Ay aktif iş hayatı olanların yaratıcı yeni projeler geliştirmesi için uygun enerjiler getirecektir.

İKİZLER BURCU

Güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Yurt dışı projelerinizde veya hobileriniz ile ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Yaratıcılığınız gün geçtikçe artmaktadır. Kendi yolunuzu çizmeyi tercih edeceksiniz. Evlilik ve iş hayatınızla ilgili olumlu etkiler sizinle olacak.

YENGEÇ BURCU

Hakkınızda devam eden bir dava varsa şanslı ve olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bereketli bir hafta sizi bekliyor. Duygularınızdan uzaklaşmadan hayatınızı devam ettirmelisiniz.

ASLAN BURCU

Bütün burçlar bu hafta sizi kıskanacak. Yeni başlangıçlarınızın mutlu etkileri diğer burçlar tarafından kıskanılmanıza sebep olacak. Evlenmek mi istiyorsunuz? Bu hafta sizin için çok uygun. Evliyseniz evliliğiniz derinleşebilir. Yeni Ay'da alacağınız her karar sizin için olumlu ve mutlu bir hayatın kapılarını açabilir.

BAŞAK BURCU

Başak burcunu bu hafta aşk hayatıyla ilgili yeni gelişmeler bekliyor. Kendinize, içinize döneceksiniz, kendi düzeninizi oluşturmaya dair kararlar alacaksınız. Emin adımlarla duygulardan uzaklaşmış mantıkla yolunuza devam edeceksiniz. Egolarınızdan arının. 

TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler, bir süredir yuva, ev, hane, aile konuları ile ilgili yoğun ve sıkıcı bir gündeminiz vardı. Bazı değişiklikler için ortam hazırlayan bu dönem artık yeni başlangıçlarınızın kapısını açacak. Kuvvetli bir şekilde yeni ay haftasından etkileneceksiniz. Enerji kuvvetli açılarla size ulaşacak. Yaratıcı ve akılcı çözümler sizi dikkat çeker hale getiriyor. İletişim tonunuza dikkat edin, gerginlik yaratmayın.  

AKREP BURCU

Son günlerde yaşanan tutulmalarda da sizin için kritik konular, kardeşleriniz, çok yakın dostlarınız ve akrabalarınız idi, bu haftaki Yeni Ay’da da aynı konular gündeminizde olacak. Uzun süredir iletişime geçmediğiniz arkadaş ve akrabalarınızla tekrar iletişime geçme kararı alabilir veya iletişim kanallarınızı değiştirebilirsiniz. Senaryonun ne olacağını tam olarak bilemesek de burada bir yenilik enerjisi yaşamanızı bekleyebilirsiniz. Maddi olarak hem çok şanslı hem de derslerinizi sürekli hatırlayarak hareket etmeniz gereken bir dönemdesiniz. 

YAY BURCU

Bu haftanın en karlı ve geliri yüksek burçlarından birisiniz. Kendi emeğinizle yarattığınız geliriniz bu hafta size bereket getirecek. Yeni iş teklifleri, ek gelir gibi konular gündeminizde olacaktır.

OĞLAK BURCU

Geçen ayın başrol burcu sizdiniz, şubat ayında da etkiler devam edecek. Yoğun, yorucu bir dönemdesiniz. Hayata bakış açınızı değiştirebilirsiniz. 

KOVA BURCU

Bu hafta sizin döneminiz. Gökyüzü sizin enerjinize hitap ediyor. Duygularınızla yüzleşeceksiniz. Sizi çevrenizdeki insanlardan ayıran her türlü konuda bazı yenilikler yapmaya karar verebilirsiniz. Dış görünüşünüzden, hayata bakış açınıza, düzene yapacağınız itiraza kadar her şey olasılıklar içinde. İyi haber şu ki, diğer gezegenlerden aldığı olumlu enerji sebebi ile bu Yeni Ay şanslı gelişmeleri de beraberinde getirecek. 

BALIK BURCU

Bu haftanın sonunda Merkür Balık burcuna geçerek adeta gökyüzündeki Balık enerjine daha kolay adapte olmamızı sağlayacak. Balık dönemi enerjisi, tüm kışın yorgunluğunu hissettiğimiz, kendimizi biraz akışa bıraktığımız “Artık ne olursa olsun!” cümlesini biraz daha kolay kurabildiğimiz bir enerjidir. Karamsar, melankolik ama bir o kadar da duygusal olabileceğimiz bir enerjidir, Balık enerjisi. Bu hafta yaşanacak Yeni Ay ile birlikte, bilinçaltımızı bu döneme hazırlıyoruz. Egolarımızdan arınıp, hayata dair korkularımızı atlatmak için yeni yöntemler geliştirebileceğimiz bir haftadayız.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar