4 Kadın Zamanı sunucuları kim, konusu ne?

Hafta için her gün ekranlara gelen 4 Kadın Zamanı programının sucuları ve konusu nedir? Seda Akgül programdan ayrıldı mı,yerine kim geldi? Detaylar haberimizde.

4 Kadın Zamanı sunucuları kim, konusu ne?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
8 Ekim 2018 Pazartesi 08:02

Yaz aylarının son haftalarına geldiğimiz şu günlerde kanallar yeni programlarını sunmaya başladı. Kanal D ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelecek olan 4 Kadın Zamanı programını kimler sunacak? Konusu ne? Seda Akgül 4 Kadın Zamanı programından ayrıldı mı, yerine kim geliyor? Detaylar haberimizde.

4 KADIN ZAMANI SUNUCULARI KİM?

Hafta içi her gün Hande Ataizi, Derya Tuna, Seda Akgül ve Eylül Öztürk'ün canlı yayında ekranda olacağı program '4 Kadın' başladı. Canlı olarak ekranlara gelecek programda; çarpıcı haberler, kamuoyundaki güncel tartışmalar, hayatın içinden gerçek öyküler ve yaşanan olaylar sonucu mağduriyet yaşayan kişiler yer alıyor. 4 farklı kadın, olaylara, gündeme ve öne çıkan haberlere 4 farklı bakış açısıyla yeni pencereler açıyor. Hande Ataizi, Derya Tuna, Seda Akgül ve Eylül Öztürk hayata dair hemen her şeyi ekrana taşıyor. T Company yapımcılığını üstlendiği programda; Nabzın hiç düşmediği, sürprizlerin ve usta aşçının sunumuyla nefis yemek tariflerinin yer aldığı programda; ünlü konuklar ağırlanıyor. 

4 KADIN NE ZAMAN BAŞLADI?

4 Kadın Zamanı 13 Ağustos 09:30’da Kanal D’de ekranlarında başladı. 

EYLÜL ÖZTÜRK KİMDİR?

Eylül Öztürk, 1986 yılında Balıkesir’de dünyaya geldi. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Yunan Dili Ve Edebiyatı bölümünde tamamladı. Bir dönem hosteslik yapan Eylül Öztürk, ilk olarak Vine videolarıyla tanındı. Oradan gelen popülerlik sayesinde teklifler almaya başladı. Beyazıt Öztürk’le çalışmaya başlayan Eylül Öztürk, profesyonel anlamda oyunculuğa Yetersiz Bakiye’ ile başladı. Bu oyundaki karakteriyle ‘En İyi Kadın Tiyatrocu Ödülü’ne layık görüldü. ‘Deniz ve Güneş’ filminde Nurperi rolüne hayat verdi. Azen: Cin Karası, Tut Sözünü ve Yusuf Yusuf filmlerinin kadrosunda yer aldı. Eylül Öztürk Özkan, 2017 yılının yaz aylarında Barış Kenan Özkan ile nikah masasına oturdu. Eğlenceli video içerikleri üreten Eylül Öztürk, aynı zamanda Instagram üzerinden sosyal sorumluluk projeleri hazırlıyor.

HANDE ATAİZİ KİMDİR?

Ayşe Hande Ataizi, 2 Eylül 1973 tarihinde Bursa'da Bursa'lı bir ailenin kızı olarak doğmuştur. Hande Ataizi'nin öz babası Mehmet Ali Ataizi bir mimar, annesi Nermin Çelen ise Uludağ Üniversitesi’nde Eğitim Bilimleri Fakültesi’nde profesördür. Hande Ataizi üç yaşındayken annesiyle babası ayrılır. Üç yaşından beri Hande’nin üvey babası olan Hadi Çelen, Bursa’da inşaat mühendisidir. Üvey babasından olan Sinan adında kardeşi vardır. İlk ve orta öğrenimini Bursa’da tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Profesyonel oyunculuğa Kenter Tiyatrosunda başlayıp 3 yıl devam etmiştir. Bu arada Yeşilçam’la tanışmış. Ardından özel TV kanallarından gelen dizi tekliflerini değerlendirmiştir. Sinemaya 1996 yılında oynadığı “Mum Kokulu Kadınlar” filmiyle başlamış olup ünlenmiştir. Bu filmdeki rolüyle ‘Altın Portakal' almıştır.

DERYA TUNA KİMDİR?

Derya Tuna 1965 yılında kalabalık bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. İbrahim Tatlıses ile çalışmaya başladığı dönemde ikinci sınıf "uvertür" şarkıcıydı. İbrahim Tatlıses,1983 senesinde Günah filmini çekerken tanıştığı Derya Tuna'yla birlikteliğinden İbrahim adında bir oğlu oldu. Tatlıses, Derya Tuna ile birlikte yaşamaya başladı ve Tuna'nın kısa süren sahne hayatı sona erdi. Derya Tuna, sonraları yalnızca İbrahim Tatlıses ile birkaç filmde oynamış, sahne hayatını bırakmıştır. 1983 yılında 'Günah', 1985 yılında 'Yalnızım' ve 1987 yılında 'Gülüm Benim' filmlerinde Tatlıses ile birlikte rol aldı. Derya Tuna, "uvertür" olarak başladığı şarkıcılığa 20 yıl ara verdikten sonra, bir magazin dergisinde köşe yazarı olarak yazmaya başladı. Bir röportajda, "Keşke İbrahim Bey'in evlenme teklifini kabul etseydim, hayatım keşkelerle dolu" dedi. Derya Tuna, İbrahim Tatlıses ile 2001 yılında ayrıldı.

SERAY SEVER KİMDİR?

Kanal D'de hafta içi her sabah canlı yayınla ekranlara gelen 4 Kadın Zamanı isimli programın kadrosuna sunucu ve oyuncu Seray Sever katıldı. Seray Sever ,27 Şubat 1973, İstanbul, Türk sunucu, oyuncu, şarkıcı ve yapımcı. Lise öğremini Doğuş Koleji'nde tamamladı. Öğrenimi sırasında TÜBİTAK Matematik Ödüllerinde derece aldı. Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü mezunudur.2006 yılının şubat ayında Seyhan Müzik etiketi ile 5 şarkılık Yeni Bir Karar adlı albümünü yayınladı. Bu albümde yer alan İçim Yanıyor ve Yeni Bir Karar adlı şarkıların video klipleri yayınlandı. 2008 yılında dizi, TV programları, reklam ve sinema prodüksiyonları yapmakta olan şirket Zodyak Prodüksiyon'u kurdu. Tekin Acar Kozmetik ortaklığı ile dünyaca ünlü kozmetik üreticisi Kiehl's markasını Türkiye'ye getirdi.

SEDA AKGÜL KİMDİR?

Seda Akgül 17 Haziran 1971'de Ankara'da doğmuştur. Türk sunucu ve akademisyen ve yazardır. TED Ankara Koleji ve Hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerini bitirdikten sonra Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı'nda mütercim tercümanlık eğitimi alarak görev yapan Seda Akgül, İsveç Üniversitesi'nin bursu ile Brüksel'de Avrupa Birliği Gazeteciliği okumuş, Amerikan sivil toplum örgütlerinin seçimi ile 2004 yılında Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington’da staj görmüştür. TRT sınavlarını kazanarak spikerliğe başlayan Seda Akgül, kuruluşundan itibaren TV 8’de görev almıştır. Avrupa Birliği'ne Doğru ve Savaş Bağdat Yolunda gibi dış politika programlarını hazırlayıp sunmanın yanında uzun yıllar yaptığı ana haber bülteni spikerliği ile de tanınmaktadır. Işık Üniversitesi’nde 2004-2007 arasında İngilizce verdiği medya dersleri ile de akademisyenlik görevini devam ettirmiştir. TV 8 ekranlarında, hafta sonu sabah kuşağında Erken Baskı isimli programı hazırlayıp sunarak, eleştirmenlerin ve izleyicilerin beğenisini toplayan Seda Akgül 17 Eylül 2012 tarihinde yeni yayın döneminde Star TV'ye geçerek sabah haber kuşağı programı sunmaya başlamıştır. Ağustos 2014'te kanaldan ayrılmış ve bir reality show sunmak için Kanal D'ye geçmiştir. 2016 yılında Avram Habib ile evlendi. 2016 Temmuz'da boşandı.  Kısmetse Olur isimli reality show programını sundu. Dişilik mi Kişilik mi ve Ruh Öküzü mü Ruh İkizi mi isimli iki adet çok satan kitabın yazarıdır. Seda Akgül bu sezon (2018) 4 Kadın Zamanı isimli programla ekranlarda.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar