için kaldı

30 Mayıs 2019 Perşembe günlük burç yorumları

Burçseverler 30 Mayıs 2019 günlük burç yorumlarını merak ediyor. 30 Mayıs 2019 Perşembe Aslan, Terazi Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumları araştırılmaktadır. 30 Mayıs'ta sizleri nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız sizler için derlediğimiz günlük yorumları okumalısınız

30 Mayıs 2019 Perşembe günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
29 Mayıs 2019 Çarşamba 14:15

30 MAYIS 2019 PERŞEMBE GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Ay, tüm gün boyunca sizlerin burcunda hareket ediyor. Enerjinizin yüksek olduğu, kendiniz için yaşayacağınız bir gün içerisinde olacaksınız. Dış görünüşünüzde değişiklikler düşünebilirsiniz. Öğleye kadar olumlu bir zaman diliminde olacaksınız. Öğleden sonra aktifleşen Ay ve Mars arasındaki sert açıyla birlikte agresif olabilirsiniz. Özelikle verdiğiniz tepkiler karşı tarafı kırabilir. Kendinizi de riske atacak işlerden uzak durmalısınız.

BOĞA BURCU

Ay’ın Koç burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Sağlığınızı sizler için gündemde olabilir. Kendinizi haftanın başında yorduysanız bitkin olabilirsiniz. Bugün dinlenmeye ihtiyacınız olabilir. Geçmişte yaşadıklarınız, yeni bir hayata başlamak için size engel olabilir. Endişelerinizden arınmanız gerekiyor. Günün ikinci yarısı Ay’ın Mars ile yaptığı gergin açı sebebiyle kronik rahatsızlıklarınız varsa tedavilerinizi aksatmamalısınız. Sakarlıklar yaşanabilir, riskli hareketlerden kaçının.

İKİZLER BURCU

Bugün manipülasyona açık. Siz de telaşlı yapınız, herkese kolay inanan tavrınızla kandırılabilirsiniz. Her söylenene inanmayın. Sorgulamak temel şartınız olsun. Kıvrak zekanızla isterseniz olayların altındaki gerçekleri hemen yakalarsınız. Kontrat ve sözleşmelere bugün imza atarken ekstra dikkat edin.

YENGEÇ BURCU

Tüm gün Ay, Koç burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Sizler gün içinde kariyer konularınıza odaklanabilirsiniz. Yeni iş başvuruları kapınızı çalabilir. Siz de başvuracaksanız sabah saatlerini tercih etmeniz iyi olacaktır. Saatler ilerledikçe Ay’ın açıları sertleşiyor. Öğleden sonra Mars ile kurduğu kontak sebebiyle iş ortamınızda agresif olabilirsiniz. Bu durumu özellikle yöneticinize karşı yaşayabilirsiniz.

ASLAN BURCU

İlişkilerde bağlarınızın kuvvetlenebileceği bir gün. Bugün atacağınız adımlar geleceğe yönelik ilişkinizle alakalı güzel sonuçlar doğurabilir.  Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu aslanlar; bu ay bazı konuları çözerken ilişkilerinizi bozmamaya özen göstermelisiniz. Uzun zamandır verdiğiniz mücadelelerin sonuçlarını alıyorsunuz ama bu sonuçlar pek istediğiniz gibi olmayabilir. Buna hemen tepki vermeden daha stratejik ilerliyor olmalısınız. Mayıs’ta gerçekleşecek boğa burcundaki yeni ay ile birlikte İlişkinizde beklentilerinizden sıyrılıp biraz daha sakin olmayı öğrenmelisiniz. Geçtiğimiz yıllarda yaşadığınız aldanışlar sizin suçunuz değildi. Yorgunluklarınız, sizi aslında bu yıla hazırlayan bir kazanımdı. Artık kime ne kadar güven duyacağınızı veya kime iki kere güveneceğinizi daha iyi biliyorsunuz. Bu yeniay güveninizi kaybettiğiniz şeylerden bir daha güven duymamayı öğretebilir. Eski bir ilişkinizi güven problemi yüzünden kaybettiyseniz bununla alakalı bir karşılaşma ya da hesaplaşma yaşayabilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Ay’ın Koç burcunda ilerlediği bir gün içerisinde olacaksınız. Günün genelinde borçlarınız için harekete geçmek isteyebilirsiniz. Hakkınız olan parayı almak için uğraş vermeniz gerekebilir. Kendinizle ilgili bazen karamsar olabilirsiniz. Bu durum içinize kapanık bir ruh halinde olmanıza neden olabilir. Saatler öğleden sonrayı gösterdiğinde Ay-Mars arasındaki gergin etkileşimle tehlikeli hareketlerden kendinizi uzak tutmanızda yarar var.

TERAZİ BURCU

Evet kayıplara dikkat edeceğiniz bir gündesiniz. Çalışma ortamında elde olmayan konular patlak verebilir. İnsanların yalanlarını yakalasanız da sineye çekmek zorunda kalabilirsiniz. Sakın kendinizi kurban psikolojisine sokmayın. Her iş olacağına varır. Siz kendinizden emin olduktan sonra, ayak oyunları sürdürmeye çalışanlar kazdıkları kuyuda kendilerini bulurlar. Ay, bugün hareketini Koç burcunda sürdürüyor. Eşiniz, sevgiliniz gündeminizde olacaktır. Aranızdaki problemleri çözmek istiyorsanız sabah saatlerini tercih etmeniz, ilişkinizin geleceği için faydalı olacaktır. Ortaklıkla yönettiğiniz işinizde de ortağınıza beraber yoğun bir iş gününde olabilirsiniz. Öğle sonrasında ise Ay ve Mars arasındaki zorlu açı aktifleşiyor. Özellikle partnerinize karşı agresif çıkışlar yapmaya müsait olabilirsiniz. Kalp kırmamaya dikkat edin.

AKREP BURCU

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar; bu ay sizler için oldukça güçlü ve kendinizi ispat edeceğiniz bir ay olarak hafızanızda kalacaktır. Yaşam içinde çözüm bulmak istediğiniz her konu sanki bu ay içinde sizlerle olacak gibi görünüyor. Hayatınızda önemli bir gerçeği öğrenebilirsiniz. Özellikle Mayıs’ta boğa burcunda gerçekleşecek yeniay sonrası ilişkiler sizler içinde oldukça önem kazanacak. Bu sizin hikayenize göre değişim gösterecektir. Evli iseniz evliliğiniz ile ilgili bazı kronikleşmiş problemleri sonlandırmak isteyebilirsiniz. Ya da bekarsanız yeni biri hayatınıza dahil olurken onu tanıma kısmı sizi biraz yorabilir ve yerli yersiz şüpheler içerisine itekleyebilir. Artık mutlu olma zamanı içindesiniz. Kendinizi ve çevresel ilişkilerinizi belli bir düzen içine sokmalısınız.

YAY BURCU

Sevgili yaylar ve yükselen burcu yay olanlar; Yönetici gezegeniniz olan Jüpiter gerileme hareketine bu ay da devam edecektir. Artık yavaş yavaş kaybettiğinizi düşündüğünüz bazı fırsatların bu ay size dönüş yaptığını görebilirsiniz. Kendinizi ve duygularınızı iyi kontrol ediyor olmalısınız. Mayıs’ta boğa burcunda gerçekleşecek olan yeniay ile hayatınız içeresinde olumlu yönde gelişmelerin olacağı rahatlıkla söylenebilir. Yakın çevre iletişimleriniz ve seyahatleriniz bu dönemde hız kazanıyor olacak. Yakın çevre arkadaşlarınızla kuracağınız kontaklar size önemli bir dönemin kapılarını açabilir. Zihninizde karmaşa yaratan sorunların cevabını bu dönemde kolaylıkla bulabilirsiniz. 

OĞLAK BURCU

Ay, bugünün tamamında Koç burcunda hareket ediyor. Sizler bugünü daha sakin geçirebilirsiniz. Özellikle iş hayatının gerginliği biraz daha ailenize vakit ayırmanız gerektiğini hissettirebilir. Huzuru ailenizle beraber vakit geçirerek bulabilirsiniz. Saatler ilerledikçe Ay’ın Mars ile yapacağı sert açının etkileri de devreye giriyor. Öğleden sonra özellikle evinizin içinde tehlikeli hareketler yapmaktan kaçının. Ev kazaları yaşanabilir.

KOVA BURCU

Maddi anlamdaki sorunlarınız beklemediğiniz şekilde düzelmeye başlayacak. Ancak siz de son zamanlardaki savurgan halinize bir son vermelisiniz. Bekar Kova burçları çok büyük bir aşka yelken açabilir. Kariyer hayatınızda daha önce kaçırdığınız bazı fırsatlar yeniden karşınıza çıkabilir.  

BALIK BURCU

Ay, bütün gün boyunca Koç burcunda hareket etmeye devam ediyor. Gelir kaynaklarınıza odaklanacağınız bir güne başlıyorsunuz. Eğer ki maddi konuda bir beklentiniz varsa bu durumu sonuca ulaştırmak için sabah saatlerini tercih etmeniz iyi olacaktır. Ay’ın Mars ile kurduğu gergin açı nedeniyle öğleden sonra maddi değeri olan eşyalarınıza dikkat etmenizde yarar var. Bir anlık dalgınlık maddi kayıplar yaşamanıza neden olabilir

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar