30 Kasım 2020 günlük burç yorumları!

30 Kasım 2020 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 30 Kasım 2020 günlük burç yorumlarında. 30 Kasım 2020 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde…

30 Kasım 2020 günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 30 Kasım 2020 Pazartesi 11:33
21 Kasım 2020 Cumartesi 15:23

30 Kasım 2020 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 30 Kasım 2020 günlük burç yorumlarında. 30 Kasım 2020 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde...

30 Kasım 2020 günlük burç yorumları!

30 Kasım 2020 Koç burcu yorumu

Amaçlarınızı gerçekleştirmek için gerekli iş birliğine ihtiyacınız olacak. Arkadaşlarınızın size göstereceği dostluk karşısında daha cesur davranacaksınız. Kendinizi güçlü hissetmeniz için, motivasyona ihtiyacınız var.

30 Kasım 2020 Boğa burcu yorum

Alım ve satım konularında belirsizlikler ve kararsızlıklarınız bitebilir. Tutulma ile kendi kişisel kaynaklarınızı nasıl geliştirmeniz gerektiğine odaklanacaksınız. Yeni bir alana olan yeteneğinizi fark ederek maddi bir kaynağınızı geride bırakma pahasına ışığınızı o noktaya yöneltebilirsiniz. Ev, araba veya değerli eşya alımlarınızı bu dönemde gerçekleştirebilirsiniz. İşiniz veya özel sebeplerden ötürü para alacaklarınız var ise bu süreçte elinize geçebilir. 

30 Kasım 2020 İkizler burcu yorumu

 Düşüncelerinizden taviz vermek istemediğiniz için, bugün inatçı fakat aktif bir gününüzdesiniz. Müdahaleci yönlerinizi kullanmalısınız, yanlış giden işlerinizi hızlı bir şekilde düzeltmek zorundasınız. Çevrenizi kırıyorsunuz.

30 Kasım 2020 Yengeç burcu yorumu

 Kontrolü sağlamakta zorlandığınız bir alanda tutulmayı deneyimleyeceksiniz. Sizin başkalarına karşı yaptığınız veya size karşı yapılan gizli aktiviteler ortaya çıkabilir. Doktor kontrolleri, sağlık hassasiyetleri bilhassa ruhsal anlamda zorlanma yalnızlaşma isteği bu dönemde artabilir. Uzun zamandır size yük olmuş ve sıkıntı içeren bir olay veya insandan da kurtulabilirsiniz. Şartları daha iyimser olarak değerlendirebilir olaylara kolektif açıdan bakmaya başlayabilirsiniz. İlhamınız ve sezgileriniz yükselebilir bu dönem. Spiritüel uğraşılardan aldığınız verim son derece artabilir

30 Kasım 2020 Aslan burcu yorumu

 Yaşayacağınız olaylar karşısında soğukkanlı davranmalısınız. Kendinizi zorlayan nedenler üzerinde fazla durmamalısınız. Hayata geçirmeyi düşündüğünüz istekleriniz karşısında çevrenizin fikirlerine saygı göstermelisiniz.

30 Kasım 2020 Başak burcu yorumu

 Toplum önünde nasıl algılandığınız, kariyeriniz ve sorumluluklarınız öne çıkıyor. Tüm gözler üzerinize çevrilebilir. Güçlü mevkide bulunan kişilerden destek görebilirsiniz. Ebeveyn olabilir, evlenebilirsiniz. Sektör değişimi yaşayabilir, işsizseniz iş bulabilir veya kendi işinizi kurmaya yönelik kararlar alabilirsiniz. Kader yolunuzda size hizmet etmeyen insan ve şartlar artık önemini yitirebilir ve bazı vedalaşmalar deneyimleyebilirsiniz bu dönemde. Aileden ayrı eve çıkabilir, iş veya eğitim sebebiyle farklı bir ülkeye yerleşebilirsiniz. 

30 Kasım 2020 Terazi burcu yorumu

 Duygusal ilişkilerinizin önemli olduğu bir gün. Partnerinizle ortak kararlar alacak ve kendinizi mutlu edecek aktivitelerin planlarını yapabilirsiniz. Birlikte yeni işler yapmak istiyorsanız, uygun bir gündesiniz.

30 Kasım 2020 Akrep burcu yorumu

Hayatınıza köklü değişimler getirebilecek iyi veya kötü olaylarla karşılaşabilirsiniz. Eş/ortak yoluyla elinize para geçebilir ve yeni kararlar alabilirsiniz. Bir borcu bitirebilir veya yeni bir yatırım yapabilirsiniz. Miras kalabilir veya hali hazırda devam eden süreçlerden hakkınızı alabilirsiniz. İçsel veya dışsal sebeplerden psikolojik olarak size yük olmuş bir kriz artık bitebilir. Cerrahi müdahalede bulunulması gerekli bir sağlık sorununuz var ise bu sıkıntıdan nihai biçimde kurtulabilirsiniz

30 Kasım 2020 Yay burcu yorumu

Derin düşünceler içinde olmanız, kişiliğinizi olumsuz etkiliyor. Sevdiklerinizi korumak adına, fazla sorumluluk alıyorsunuz. Kendinizi aşan konularda bile gereksiz bir yük içindesiniz. Farklı ortamlarda bulunmak istiyorsunuz.

30 Kasım 2020 Oğlak burcu yorumu

Kaygıları bir kenara bırakmalı ve başaracağınız işlerden kaçmamalısınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuz için, gelecek tekliflere hazırlıklı olmalısınız. Seçici davranıyor ve yenilikleri kabullenmiyorsunuz.

30 Kasım 2020 Kova burcu yorumu

 Hayatın keyifli yönlerini içerisine alan hobiler, aşk ve eğlence hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Aşk hayatınızda doğru iletişim kurmayı öğrenebilirsiniz. Heyecanınızı arttıracak tanışmalar olabileceği gibi güzel giden bir ilişkiniz de boyut atlayabilir. Yaratıcı yönlerinizi iş hayatınıza yansıtabilirsiniz. Bu süreçte şans sizden yana görünmektedir. Borsa, altın ve döviz ile ilgilenebilir riskli paralarla ilgili önceden başlattığınız bir işin maddi karşılığını temin edebilirsiniz. Lüks eşya ve tatil gibi ihtiyaçlarınızla da ilgilenmek isteyebilirsiniz.

30 Kasım 2020 Balık burcu yorumu

Bugün düşüncelerinizi gizleme gereği içindesiniz. Bazı olayları takibe alıp, sessiz bir yorum geliştirmek isteyebilirsiniz. Yeni ve radikal düşünceler içindesiniz. Kendinizi daha kolay ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar