3 Şubat 2019 Pazar günlük burç yorumları

3 Şubat 2019 Pazar günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için yazdığımız günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız. İşte 3 Şubat 2019 Pazar günlük burç yorumları...

3 Şubat 2019 Pazar günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
2 Şubat 2019 Cumartesi 09:05

3 ŞUBAT 2019 PAZAR GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Moral bozukluğu yaşayabilirsiniz fakat pazarınızı zehir etmeye değmez. Her soruna uygun bir çözüm yolu illa ki vardır. Hiçbir şey yapmayıp yolunuza devam etmek tercih meselesidir, olaylar akışına bıraılırsa zaten hallolur. 

BOĞA BURCU

Pazarın en enerjik burcu sizsiniz, tüm dünyayı keşfetmek istiyorsunuz, hem de yürüyerek. Çok çılgınca. İç sesiniz ve sezgilerinize kulak verin, belki bir tatil yapmak size iyi gelecektir. İnsanlarla tanışmaktan korkmayın, çekinmeyin. 

İKİZLER BURCU

Kendinize, kabiliyetinize, iç sesinize güvenin bugün ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Çevrenizdekilerin moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

YENGEÇ BURCU

Bir süre hedefinize ulaşmak için beklemelisiniz, çünkü bugünlerde hedef ve isteklerinize giden yolda sıkıntılar çekeceksiniz. Sabırlı olun, güzel zamanlar çok yakında sizlerle buluşaak. Bu fırsattan yararlanarak, hatalarınızdan ders çıkarın ve aynı hatayı bir daha tekrar etmemeye çalışın. Olur da hayat yine size karşı gelirse, kaderinizi zorlayamayacağınızı unutmayın. 

ASLAN BURCU

Üzülmeyin çünkü kader size yine labirentli yollara atacak ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde bulacaksınız.Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

BAŞAK BURCU

Çevrenizdekilerin dediklerini yerine getirmek konusunda zorlanmıyorsunuz, bu da etrafınızdakiler tarafından dikkat çekmekte. Çevrenizdeki insanların sizi olumlu ve yapıcı bir şekilde motive etmesi, ilerlemenize yardımcı olduğu gibi bu durum hem onların dostluğundan, hem de sizin açık ve samimi davranışlarınızdan kaynaklanıyor. Herkesin birlikte ilerlemesini sağlayacak karşılıklı bir destek ortamı oluşmasını sağlayın.

TERAZİ BURCU

Hayatınızda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz birçok engel daha sizinle olacak. Engeller artacak artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahmin yapınca çok sinirleniyorsunuz, zedelenebilirsiniz, sağlığınıza dikkat edin.

AKREP BURCU

Plüton sizin yönetici gazegeninizdir. Bugünlerde çok cazip ve çekicisiniz. Aşk konusunda derin duygulara kapılacaksınız. Israrcı olmanız size negatiflikler katıyor. Özgürsünüz fakat aşırı gözlük zararlıdır. Jüpiter size olumlu etkiler yollayacak. Yeni yılın en pozitif burcu sizi olacaksınız. 

YAY BURCU

Bugün fiziksel çekiciliğiniz de oldukça yüksek. Bu da karşı cinsin dikkatini çekerek aşk hayatınızda yaşanacak gelişmelere işaret etmekte. Yaşanmışlıkların verdiği olgunlukla doğru kararlar alabilir yeni insanlarla tanışmanın getirdiği şansları değerlendirebilirsiniz. İş hayatınızda ise finansal konularda haklarınızı aramanız ve takipçisi olmanız gereken bir gündesiniz.

OĞLAK BURCU

Bugün hayatınızı büyük bir ölçüde değiştirecek çok önemli bir teklif alabilirsiniz. Bu teklif size yaşça büyük bir insandan gelebilir. Özel yaşamınız da ise, iş hayatınızda yaşadığınız sorunların ilişkinize yansımasıyla geçirdiğiniz zorlu günlerden sonra anlayış ve saygıyla ilişkinizi güçlendirerek var olan problemleri aşacak zamanlarda olacaksınız.

KOVA BURCU

Aileniz, özel hayatınız ile yaşadıklarınız güne ruhsal olarak yorgun başlamanıza sebep olabilir. Yakın çevrenizde bulunan sizden farklı düşünen kişilerle aranızda, ufak tefek tartışmalar yaşanabilir. Mümkünse sakin ve hoşgörülü davranmaya çalışırsanız; huzurunuz kaçmamış olur. Soğuk havalar sizi hasta edebilir, dikkat etmelisiniz. 

BALIK BURCU

Beklemediğiniz olaylar ile karşılaşabilirsiniz. Gelecek için kritik bir gün ve kararlar sizi bekliyor. Özel hayatınızda ise ailenize yeni bir üye daha katılabilir. Stresten uzaklaşırsanız bu hayatın tadını alacaksınız. 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar